מופע-המדרגות...

Rצינית

New member
מופע-המדרגות...

מרכז ענב לתרבות, אבן גבירול 71 ת"א (על גג "גן העיר") 17/05/04 כ"ו אייר יום שני 21:00 כרטיסים בקופת "קסטל" אבן גבירול 153 ת"א, טל': 03-6045000 או 5000* מקו בזק, ובערב המופע בקופה, טל': 03-5217766 להזמנת כרטיסים מוזלים (35 ש"ח במקום 50 ש"ח): 052-4406363 אגב,מי שחפש השבוע את מספרם.אולי יעזור לך כמה מהמספרים שהוזכרו.

שמתי לב...

שכל המוזיקה האלטרנטיבית (רזאל, רן, ר` לשבע, המדרגות, מטאליש, תור, ועוד) אוהבים להופיע במקומות חילוניים מפורסמים מאוד כמו מה שהזכרת וגם בצוללת הצהובה בי-ם שהם מקומות חילוניים למהדרין. ואם כן נשאלת השאלה מדוע אומני המוזיקה החרדית הבלתי אלטרנטיבית לא מופיעים שם?

Rצינית

New member
באמת למה???

הייתם פעם במופע מסוג זה?הוא מופע חסידי טהור?לא במובן סגנון האנשים.אלא בסגנון השירים.

Rצינית

New member
שאלתי על תוכן המופע...

ברור שאין שם הפרדה מלכתחילה.אם במופע חרדי אין תמיד הפרדה ק"ו מופע מסוג זה.

Rצינית

New member
אם בענין פריצות במופעים עסקינן...

לדעתי,אפשר לוותר על השתתפותן של הבנות במופעים.

מתנדב

New member
למה לוותר?....

למה בחו"ל, כשיש שם הופעות אין בעיה של גדר בצניעות?, והאם את חושבת שאפשר לשמור ולהגדיר שלא יבואו בנות, אז אני אומר לך שיש לך טעות נוראית, גם אם יהיו הרבה שכן ישמרו, תמיד נוכל למצוא את האחוזים הקטנים שכן יגיעו...

Rצינית

New member
אין מה להשוואות את החצונקים...

לישראלים.המנטליות שונה משלנו..ולא רק בנושא הנ"ל. ולגבי השתתפותן של הבנות בהופעות בישראל.כמו שלא תהיי כניסה לאחד שלא שילם על כרטיס כניסה למופע,כך לא יתנו אישור כניסה לבת למופע שאסרו על בנות להכנס. וחוצמזה מה יש לבת לעשות במופע??לבנים אני מבינה.אבל בנות???לדעתי,כאן מתחיל הרבה מהפריצות של הבנות בציבור החרדי.וצריך וחייבים לעקור ת'תופעה הזו.

מתנדב

New member
אני לא רואה בזה בעיה....

למה שבנות לא יבואו להופעות?, אבל ברגע שזה גובל בפריצות אז צריך לאסור את זה....

Rצינית

New member
בוא לא נתמם...

מופע הוא אבי האבות הפריצות.אני כאחת שלא משתתפת במופעים ואוהבת מוזיקה ומאד הייתי רוצה לראות איך מתנהל מופע..החלטתי באחת מהפעמים לקפוץ למופע.לא במחשבה תחילה.כמו שהייתי באותו יום באיזור<אפילו לא שילמתי כניסה,כמה שזכור לי.סתם גיחה קטנה>פשוט הייתי המומה מהסמנטוחה שהלכה שם.בעוד שהמופע זה נחשב ל הכי מופרד וצנוע.<בניני האומה,ט"ו באב.לפני שנתים. הופיע שם שוואקי,ועוד..>זה היה מספיק לי בכדי להבין למה רבנים יוצאים נגד הופעות.

מתנדב

New member
אז מה הפתרון?, לאסור את זה?

גם אצל רבי שמעון בל"ג בעומר יש פריצות, אז אולי שהרבנים יאסרו לבנות ללכת בל"ג בעומר בגלל הפריצות?, ובעוד ועוד אירועים ומקומות הקדושים יש גל של פריצות, אז אולי בכלל לאסור על הבנות לצאת מהבית?, אז מה הפתרון?, לכן לא כל מה שנראה לא נכון ולא מתאים צריך לאסור, צריך להביא לפתרון הבעיה, כך אני חושב, אלא אם כן ניסו את כל הדרכים ושום דבר לא עזר וזה הפתרון היחיד, אז זה מקובל...

Rצינית

New member
יש דברים שאין הרבה מה לעשות...

ואי אפשר למנוע אותם בהמנעות או אסירה להגיע לאותו מקום.כמו שאמרת-מקומות קדושים ועוד.אבל מופע מלכתחילה מה יש לעשות לבת לעשות שם? מה שבקברי צדקים יש לה הרבה מה לעשות.המטרה שונה בהחלט. וזה כן פתרון בעניין המופעים.יש דברים שלא שהם תחת שליטתנו וחייבים לעשותם.אבל ברגע שזה דבר הנעשה וגם נכלל בפריצות שלא תחת שליטתנו ועוד יותר שהוא לא דבר נחוץ למה שלא ימנעו זאת רבנים.ועובדה שרבנים אוסרים הליכה להופעות ולא הליכה לקברי צדקים שגם כאן ושם יש פריצות.

Rצינית

New member
ועוד משו...

יש מושג כזה שהמטרה מקדשת ת'אמצעים.אבל שאין מטרה אין כאן מקום לקדש ת'אמצעים.ובעניין הופעות לא חלה המטרה כדי שנוכל לאמר שהיא מקדשת את האמצעים.זה דבר(כנראה)שהציבור לא יכול לעמוד בו.אז מדוע נפיל את עצמנו למיטה חולה,ברגע שאפשר למנוע זאת?!

nisa1

New member
המדרגות - ההופעה

בהופעה מחר, תהיה הפרדה בישיבה. שורה ראשונה - גברים ושורה אחרונה - נשים.

למעלה