מופע הצדעה לג'ון לנון

מופע הצדעה לג'ון לנון

יום העצמאות בערוץ 3 מבחר משידורי ערב שבועות (יום חמישי, 5.6) מופע הצדעה לג`ון לנון (ארה"ב 2001) - בכורה! A Night for John Lenon ג`ון לנון השפיע על דור שלם ועדיין משפיע ברוחו ובשיריו הנצחיים. ערב מיוחד זה אינו חוגג רק את חייו ואת הקריירה העשירה של לנון, אלא גם עורך מחווה לקורבנות ולמצילים שחוו את טרגדיית ה-11 בספטמבר. את המופע מנחה השחקן זוכה האוסקר קווין ספייסי, כשלצידו מגישים אורחים דוגמת: בן סטילר, דסטין הופמן, ג`יימס גנדולפיני (טוני סופרנו), סטיב בושמי וטים רות. החלק האמנותי כולל הופעות חיות של מיטב האמנים בני זמננו, ביניהם: מובי, נלי פורטדו, אלאניס מוריסט, קרייג דייוויד, סינדי לאופר, לו ריד, נטלי מרצ`נט ושון לנון. יום חמישי, 5.6, 19:05

תודה רבה להוריי ההיפים

שהחליטו לא לעשות לנו כבלים\או לווין. תודה. בזכותכם אני לא רואה את זה.

seafox

New member
גם לקוחות יס יכולים לראות את זה?

ואיזה יום העצמאות?

אני לא בטוחה בקשר ללקוחות יס...

ובאמת לא שמתי לב ל"יום העצמאות"
לקחתי את זה מהאתר של ערוץ 3...בכל אופן, הם התכוונו לשבוועת

KoKolita

New member
בכורה?

לא ממש... זה כבר שודר בערוץ 4 נדמה לי ויש לי את זה מוקלט..... אבל בהחלט שווה צפייה, למרות שהיו כמה קטעים שלא הכי אהבתי
בכלל לדעתי יש בערב הזה צביעות נורא גדולה... וזה בא מהעיר שרצתה להחרים לא פעם את ג'ון לנון....

Miss CB

New member
אף פעם לא מאוחר מדי להשלים כנראה

אכן יש בזה משהו, שזה דווקא שם, אבל נו טוב... נשמע נחמד.

John LennonS

New member
לא יודע אם צביעות אבל זה די מגעיל

אני אוהב לשמוע את השירים של הביטלס ושל לנון, אבל בעיקר של הביטלס כלהקה. אבל אני לא מסוג האנשים שיגיד לנון היה איש גדול וחכם וכל מה שהוא אמר היה גאוני. ובמופע הזה הם עושים את זה וזה ממש לא נראה לי. זה מגעיל. שמעתי את יוקו למשל אומרת:"like John once said:" ואז אמרה משהו כמו: We can make it. We can make it איזה שטויות, אפילו לא ברור לגבי מה הוא אמר את זה... מלחמה, שלום, או סתם דברים של מה בכך... בכול אופן אני אוהב לשמוע את השירים אבל תעזבו את הבן אדם בשקט, לא כל מה שהוא אמר היה חכם...

היה חביב, אולם...

מי מעבד את השירים של ג'ון לנון? היו פעמים שפשוט לא יכולתי להקשיב לטלוויזיה, כמו בjealus guy שהפך לשיר רוק, או imagine שעבר שיפוץ מחדש. יש לג'ון לנון שירים נהדרים, למה להרוס אותם? אגב, היחיד ששר גירסה כמעט מושלמת לשיר היה שון לנון, עם השיר julia. ושאלה לחברי הפורום: אם איני טועה, across the universe הוא של מקרטני. מדוע שיר של מקרטני נמצא במופע לזכרו של ג'ון לנון? ולסיכום: חביב, עיבודים גרועים, יוקו אונו באולם (והימצאות יוקו אונו אינה דבר חיובי).

John LennonS

New member
מסכים לגבי Julia

בהחלט היה ביצוע טוב מאוד, ונהנתי לשמוע גם This Boy היה יפה, בכלל שון לנון עשה ביצועים נחמדים ממה ששמעתי.

גנטיקה

לפני כחמישים שנה התגלה ה DNA. מדענים העלו את ההשערה שתכונות עוברות בעזרת אותו DNA וכך תכונות עוברות מההורים לילדים. ומה למדנו מהשיעור הזה ילדים? שנקווה שאת רוב התכונות שון לנון ירש מהאבא ולא מהאמא.

Miss CB

New member
...ותודה לאל על זה!

אוף, לא ראיתי... ארוחה משפחתית. דווקא היה נחמד. בכל אופן, הביקורות פה לא מהללות במיוחד, אז לא נורא. ישדרו את זה עוד כמה מליונים של פעמים, כמו שאנחנו מכירים את ערוץ 3.

אוי ואבוי!

זה משנה תפיסת עולם שלי... ג'ון מתקרב לרגע שאני אעדיף אותו על פול.

seafox

New member
ג'ורג' מרטין אמר את זה בפירוש

לא זוכר איפה. על העניין שג'ון היה יותר עם הכסאחיות ופול עם הרגש ואז הוא נתן את הדוגמא של across the univers

KoKolita

New member
גם across the univeres היה יפה....

וcome together היה זוועתי........ אני לא זוכרת עוד כי ראיתי את זה ממזמן...

כן...מה הקטע עם הbaby?../images/Emo4.gif

אהבתי אבל את Julia ואת Dear Prudence, וגם Lucy in the Sky with Diamonds היה בסדר.... אבל הביצוע לStrawberry Fields Forever היה ממש לא טוב, וגם מה ששאגי שר...שאני לא זוכרת מה זה היה בדיוק
. אהבתי את הציטוטים של ג'ון אבל. לא כשציטטו אותו, אלא ששמעו אותו או ראו אותו...זה היה מאוד יפה.

נכון חלקית

עקרונית, מבחינת הבתים של come together, הוא דווקא שר מאד דומה למקור... הבעייה היא... שהוא שכח שלשיר יש מספר מוגבל של מילים, ובדרך כלל לא מתווספות לו מילים עם הזמן... זה אכן הרס את השיר!

Octopussy

New member
לכל אדם דעה ומנגינה

ראיתי ושמעתי - והתמוגגתי מהכל ! כל כך הרבה אפשרויות ופרשנויות ליצירות של החיפשיות ושל ג'ון. כל כך הרבה אהבה למנגינות ולמילים שנאמרו בחייו, כל כך הרבה עוצמה, כל כך המון רגש וביצועים מהממים - תענוג. לכל יוצר יש חופש להביע עצמו דרך יצירתו, ולכל אחד החופש להתבטא ולבטא עצמו... אני אהבתי את כולם, ומצאתי בכל אחד מבט שונה על נפלאות הארבעה

למעלה