מופע השנה השמינית: הסדר הסופי

ykutner

New member
מופע השנה השמינית: הסדר הסופי

שלמה רמות כדי לעשן 3:30 אשר לוי שחר עולה 4:30 בין השמשות באתי אליך 4:00 התחלת שידור מיקי שביב לגמרי במקרה 4:00 עם יהודה עדר, אדם מדר ויואב קוטנר DVD מסע הבחירות 5:00 שליחי הבלוז עולים לבמה יוני רועה שלל שרב 5:00 עם ש"ה אריק ברמן ארול 6:00 עם ש"ה + יהודה עדר קרן פלס זרעי קיץ 4:30 עם ש"ה קרן פלס אגדת דשא 4:00 עם פסנתר בלבד אברהם טל שיר תת מודע זמני 4:00 גיטרה בלבד גלי עטרי נערה ושמה לי 3:30 עם אדם מדר ויהודה עדר גלי עטרי מתחת לשמיים 4:00 עם ש"ה רונית שחר רחל 3:30 עם ש"ה רונית שחר נגה 3:30 עם ש"ה יהלי סובול שיר כאב 6:30 עם ש"ה אלי סורני סופ"ש בכפר 3:30 עם ש"ה אפרת גוש לא תתפוס אותי 4:00 עם ש"ה אפרת גוש איתן איתן 3:30 עם ש"ה יוני בלוך תכנסי כבר לאוטו וניסע 4:00 עם ש"ה + אקוסטית נועם רותם שרה'לה היתה אוהבת את זה 4:00 עם אדם מדר + קונטרבס DVD הדשא של השכן 5:00 שליחי הבלוז יורדים מיקי קם מודה אני 4:00 עם יהודה עדר תרצה אריאל נאום בחירות 3:30 שחר ואהוד אריאל קוצים א 4:00 עם להקה שלהם שחר ואהוד אריאל בס בבלון 5:30 עם להקה שלהם טל בלנקשטיין מים מתוקים 3:30 עם קונטרבס בלבד דודי לוי ואהובה עוזרי ארץ ניתזים 5:00 לוי, עוזרי ודן תורן לילה שקט עבר על כוחותינו 5:00 עם ש"ה דן תורן טרמינל 4:30 עם ש"ה נינט טייב נשל הנחש 6:00 עם ש"ה שליחי הבלוז בשדה ירוק 4:30 עם ש"ה גל דה פז טוק טוק טוק על דלתי מרום 5:00 עם ש"ה חנן יובל ירושלים של ברזל 3:30 אריאל זילבר הולך בטל 4:30 עם יהודה עדר ויואב קוטנר אריאל זילבר שדות גולדברג 4:30 עם אדם מדר שלום חנוך ומשה לוי אומרים שבלי 4:30 שלום חנוך ומשה לוי הסהר מסתתר? שלום חנוך ומשה לוי סוף עונת התפוזים 5:30 שלום חנוך ומשה לוי אגדת דשא 4:00

משמרותי

New member
תודה לך יוד על הכל../images/Emo45.gif

כמו שאתה רואה,ואני מבין שמדי פעם אתה מבקר בפורום,בסה"כ היה טוב,אפילו מעולה.אבל הציבור,או לפחות חלקו,מבקש איזה שינוי וריענון במתכונת...האם יש איזו מחשבה בנושא?את המשפחה נשאל אח"כ... התקליטן מפאב משמרות במסע הבחירות

דרורק'ה! יש לך רקע בתור... מתדלק?

עמדה זו מועדת לפורענות, לא? תמיד ישנם שמועות על חומרים אחרים בפאב... והש"ג בדר"כ חוטף את הריקושטים

למעלה