מופע להקת "איזיס|"

jadi5

New member
מופע להקת "איזיס|"

חצות וח........ טוב.... אהלן חברים יקרים, והנה אני לאחר המופע ועדיין האדרנלין מתעופף לו מעלה מעלה, מי שלא בא הפסיד ובגדול... היה ערב מדהים בבית שמואל - מופע הבכורה של להקת "איזיס". הערב היה התרמה לנפגעות תקפיה מינית ו.... אולם מלא מקיר לקר, מרגש, ומפתיע, תקופה ארוכה של חזרות ועוד חזרות. (מה שאני לא הכי רגילה -) וסוף סוף עליתי להופיע עם בנות הלהקה, למרות ששנים אני איתם - אך לא עליתי ל"קידמת" הבמה...... ראשית מאוד מרגש לעלות להופיע על במה, מול קהל - לא שרואים את הקהל מול הפרוג'קטורים, רקדניות אורחות נטלי, שכל פעם שעולה לבמה אני נפעמת מחדש, מהעוצמות שלה, סגית, שרון, ונועה דגן - נועה העדינה והרגישה שלא הפיסקה להסתובבבבבבבבבבבבבב עם מוזיקה מרוקאית מדהימה. בנות הלהקה, - שכמו שאמרנו, כל מופע הוא כמו הפעם הראשונה מלא ריגושים והתרגשויות........ תשואות הקהל, תשואות המכובדים שהגיעו והריעו - הראו לנו כמה היה מיוחד, עוצמתי מחבק ואוהב. להקת "איזיס" במניהולה ובהקמתה של דורית ייני - תודה לדורית על כל התקופה, על הניהול, התקתוק, התיזמון, תודה על הכבוד לי לעלות (אחרי לחצים רבים) ולהופיע ביחד אתכן. האמת - שזה כיף, (אז מה אם התבלבלתי קצת.......) הרגלים התרגשו....... הראש לא. קינחנו לנו בסלט ומרטיני, ומרגריטה (תמר בר - גיל - אמרה שהיא לא נוהגת אז מותר ) נכון !!!!!!!! אשתדל מחר להעלות את התמונות - אני צילמתי התמונות מאחורי הקלעים לקראת ההכנות ואת טקס הההצצצללללחחחחההה (יש לנו טקס מיוחד של לפני מופע). לילה טוב, לכוכבים, לשמים, ולכם חברי הפורום. באהבה, בהערכה, לכל מי שתמך, עזר, תרם ונתן ונתן ללא סוף....... אין כמו הנתינה - כשנותנים מקבלים....... אוהבת וחוזרת אליכם בגדול ג'אדדדדדדדדדדדדדדדדיייי

jadi5

New member
מלכה עמנואל - !במופע

אויששששששששששששששש סליחה סליחה סליחה.... שכחתי לכתוב על מלכה עמנואל - אני מתנצלת טוב נו... רשמתי את המופע בשעה אחת וחצי..... . מלכה - אכן היא כשמה - מלכה על הבמה , בריקוד הצועני עם הסגאתים...... כמה יפים צלילי הסגאתים .... וזוהי עבודה קשה.......... מלכה שלנו היא אכן גם מלכה בשיעורים שמלמדת אצל דורית במרכז עפרון ירושלים...... מלכה יקירתי - קבלי התנצלותי שלא רשמתיך בהודעה הראשונה,

mifatm

New member
מרשמי המופע

היי האם יש עוד מישהי שהגיעה למופע? הייתי, ונהניתי, לראות להקה גדולה , בהופעה מרשימה מאוד. קהל חם ואוהב. שרשרו את תגובותיכם. יפעת

jadi5

New member
שכחתי להוסיף שבין

היי , שכחתי להוסיף שבין הקהל הגיע גם דור - עשה דרכו מתל-אביב לירושלים למופע. כל הכבוד לדור - הצועני בשפת הפורום שכיבד את נוכחותו.

הצועני 1

New member
../images/Emo113.gif נשים למען נשים

טוב זה היה יום ארוך ומתיש ועכשיו יש לי זמן לספר לכם על המופע של "להקת איזיס" למען נשים מוכות המופע היה אתמול בבית שמואל וכל ההכנסות היו למטרה אחת איסוף כסף למען מקלט לנשים מוכות בי-ם . זה נושא שכבודו במקומו אבל מה שרציתי לספר זה על המופע , חברים אין לי מספיק מילים כדי לתאר את הערב המדהים הזה שיצא לי להיות חלק ממנו, התלבושות כולם מעשי ידיה של דורית ובנות הלהקה מדהימות אחת אחת (תאמינו לי יש מצב שכמה מהן עוד תכבוש את העיר). הלהקה נתנה את מיטב הרפרטואר שלה עם שירים חלקים מוכרים יותר וחלקם מוכרים פחות. במהלך המופע אירחה הלהקה את שגית אלמליח,מלכה עימנואל, נועה דגן, נטלי דביר ושרון טוראל, כל אחת בקטעים של כולל מוסיקה טורקית מדהימה (מישהו יכול לומר איך קוראים לשירים?) חזרתי אתמול בלילה עם תענוג גדול גדשול בננשמה וחיוך שעד היום לא יורד לי דורית ביוון על הופעה כזה הקהל היה אומר קיאלו קיאלו קיאלו מקווה להעלות בפורום תמונות

dorityeyni

New member
דור ידידי היקר

גם לך מגיעה תודה גדולה מאוד , ובמיוחד.... שים לב....במיוחד על בחירת השיר היווני (בסגנון מזרחי) המקסים , שלצליליו הרקדניות מאוד התחברו ואהבו לרקוד אותו. שמת לב כיצד הקהל התלהב מהשיר ומהביצוע של הלהקה????? תודה לך דור קציר דורית ייני

jadi5

New member
קרן - קרנוצ'ה -

קרן היא הבייבי שלנו המדהימה פצצת אנרגיה

jadi5

New member
רחל - ההההההמווווווררררההה ממודיעין

רחל - אישיות בפני עצמה - המורה והמדריכה עם נשמה - המשפט מהבטן והנשמה - זו היא - מעניקה לתלמידויתה את הנשמה והריקוד מהבטן............................ מחזיקה קבוצות תותחיות במודיעין, רעות והסביבה. -

jadi5

New member
יפעת - דוברת החוץ שלנו

יפעת שלנו היא דוברת "החוץ" שלנו - עסוקה ולחוצה בלי הפסקה. אבל כשהיא על הבמה - את כנפי האיזיס שלה היא מעיפה אין עליה - לחוצה לחוצה. ומעיפה ומנפנפת את הכנפיים בשיא הרכות והנשיות - על הבמה היא נמסה

jadi5

New member
מעורב ירושלמי

חלק מבנות הלהקה, עם הסווצ'ר - מירב - שלנו ממודיעין, את הבמה היא כובשת עם נוכחות נשית מרתקת - היא וקרן צמד חמד - עוד בתמונה - רוסלנה - החדשה - (עם החזיה השחורה) לא בריקודים היא חדשה בלהקה - אבל מהר מאוד לתלם נכנסה..... יש לה חיוך כובש וכל מה שאומרים לה היא מקבלת עם חיוך של "תודה........ אני כאן...... טל, - הדוברת של.......- טלטלול החתלולללל....... שלנו מותקית של בחורה, עדינה, רכה, ומשימתית , הכל אצלה ענייני וקצר... אין זמן הכל לתקתקת

jadi5

New member
לאה - עם התלבושת הכספוה והסגולה

לאה היא חוויה ועדינות בפני עצמה -

jadi5

New member
דורית עם הבנות

טוב,,, נו. כולם מכירים את דורית......... אירגנה, תקתקה, תזמנה, דאגה, נלחצה ובסוף הפציעה בריקוד צעיף רך גמיש ונשי

jadi5

New member
צ'טערת......

לא ההצלחתי לצלם את כולן, (המצלמה נדפקה ובגדול) את מה שהצלחתי להציל העליתי בפניכם. ממתינה לקבל תמונות מתוך המופע - מהצלם המקצועי שהגיע..... אז כמו שאומרים הסבלנות היא קשה אבל פירותיה יפים..ומתוקים.... חכו.

jadi5

New member
רגגגגעעעעעעע - הנה אני - ג'אדדדיייייייי

טוב אחרונה וחביבה.\ אני - רותי - מאחורי הקלעים - המקום הכי אהוב עלי - שתדעו ששם לומדים מה שלא לומדים בחוץ...... הרבה קורה מאחורי הקלעים - שם ההפקה האמיתית., ...... אז לכולן עוזרת לכולן דואגת \את כולן מאכילה ומשקה לכלן את הסיכה מסדרת ואת השיער מפזרת והופ... רגע לפני העלייייההההההההההה "אני צועקת " ---- בנותתתתתתתתתתת להוציא גרביייייםם,,, נעליים םםםםםםם לא לשכוח.... (היה היה מקרה שרקדנית עלתה לרקוד מרוב ריצה עם הנעלייייייייייייייי אצבע ) ומאז נוהל קבוע מסטיק, גרבים, נעלים, אודם מהשיניים - והופ...... גוגנג יוצאים והכל ב- 30 שניות לפני הבמה...... אז טוב אם אתחיל לספר לא אסיים

dorityeyni

New member
עעעעדדדדי

בוודאי יש וידאו עם שתי מצלמות! סוף סוף יש ללהקה וידאו שלנו!!! זהו עכשיו ממש אפשר לצאת לדרך המלך. הוידאו בעריכה ותוך שבועיים מקווה שפחות נוציא קליפים. ולתזכורת, בתאריך 28.2.08 להקת איזיס יחד עם איסטנגול - חוויה עוצמתית - שתי להקות על במה אחת! ירושלמים התעוררו!!!! דורית ייני

jadi5

New member
עדי יקירתי

היי בינתיים העליתי את התמונות. ברור שאני לא יכולתי גם להופיע וגם לצלם..... וכפי שכתבה דורית - היו צילומי וידיאו והם בתנור כרגע מתבשל..... חכי בסבלנות....... אני בטוחה שיעלו קליפים...

חחח. לא חשבתי על זה....

למרות שהייתי בטוחה שתתני למישהו לצלם בווידיאו.... הרי את הראשונה שנותנת לנו סקופים......

למעלה