אילן תודה
המצלמות הן GoPro Hero 4 Session מצרף תמונה
על מייצב הגובה פשוט הדבקתי את המתאם עם המדבקה שבתחתית שמגיעה עם המצלמה, עונה שלישית עם אותה המדבקה ועדיין המצלמה חוזרת עם המטוס לנחיתה
מקדימה על ה cowling יש את הסיכון של פגיעה בחופה אם המצלמה נפרדת מהגוף...שם קדחתי במתאם של ה GoPro ופשוט הכנסתי בורג ארוך שנכנס לאחת ההברגות של ה cowling לגוף בנוסף למדבקה.
אין מוניטור אבל הן בקלות מתחברות עם wifi מובנה לאייפון...בזמן ההתקנה אני משתמש באייפון כמוניטור עד שהחיזוק הסופי של המתאמים הושג, ואז מכבה אותן, ומדליק אותן לצילום שניות לפני שנכנס למטוס.
הסוללות מתרוקנות מהר יחסית לכן יש לטעון אותן בלילה שלפני, ולכבות את ה wifi מיד אחרי ההתקנה.
בכל אחת יש כרטיס זיכרון קטן של 16 או 32 GB. יש לי כמה כרטיסים, שניים לכל יום טיסה.
לא צריך אישורים, בכל מופע יש לפחות שני פקחי FAA. אחד בודק לנו ניירת אישית...רשיון, תעודה רפואית, כרטיס ACE למופעים בתוקף, טיסת רענון דו שנתית, מצנח ארוז בתוקף.
הפקח השני אחראי על ניירת המטוס כולל צילומי ולדבוק של הבדיקה השנתית בתוקף, הוא גם בא ובודק את המטוס פיזית...לפעמים הם הולכים למצלמות מסתכלים אבל אף פעם לא ביקשו אישור התקנה או שאלו שאלות מיותרות על המצלמות.
אל תשכח שרוב המטוסים במופעים כולל שלי הם אקספירמנטליים כך שאישור יכול גם לבוא מבונה המטוס שהוא בעל המטוס אם יתבקש לכך. או מכונאים שאני מכיר עשרות שהם גם חברים אבל אין צורך ללכת כל כך רחוק כשלא מתבקש.