מופע סגירת הקיץ- סיכום../images/Emo60.gif
ואני אחפור לכם במוח על הכל, לא רק על דניאל
אז זכיתי בכרטיסים מתפוז והלכתי עם חברה שאיתי בדירת שירות. נתקענו בפקקים מת"א לרעננה ואני הייתי בלחץ מטורף, פשוט כי אני בנאדם שנלחץ משטויות, אבל בסוף ירדנו ברעננה, אחרי שחצי אוטובוס עזר לנו בשאלה הגורלית- איפה לרדת? אז ירדנו ושאלנו אנשים איפה האמפיפארק, אמרו לנו לכו ישר ובסוף ימינה. הלכנו ישר וראינו מימין את הפארק, אז שאלנו את השומרת שהיתה שם והיא אמרה לנו ללכת ישר ובסוף ימינה, אז הלכנו עוד ישר ועוד ישר ועוד ישר ושאלנו עוד שומר והלכנו עוד ישר והקפנו בערך את כל הפארק שם עד שמצאנו את המקום. נכנסנו למתחם והיו שם איזה 200 איש בקושי. חשבנו שיבואו עוד אנשים עד שיתחילו ההופעות, אבל טעינו. יוני בלוך עלה באזור 18:00 והופיע מול 200 איש שמתוכם אולי 50 (וגם זה נשמע לי יותר מדי) עמדו ליד הבמה, כל השאר נימנמו או דיברו בינהם על הכיסאות, אבל יוני שיחק אותה ולא הראה שום התבאסות מהמצב ונתן אחלה הופעה, קצרה, אבל אחלה. וזכור לטובה הביצוע של אחריות שבו שמו פלייבק של השיר ויוני והלהקה רקדו את הריקוד המשעשע מהקליפ (כולל חבר להקה אחד שלא ידע את התנועות ויוני נראה לוחש לו מה לעשות כל פעם
). בהופעה של יוני עמדנו בשורה השנייה (שהיתה גם השורה האחרונה) ואחרי שיוני ירד שתי הבנות שעמדנו לפנינו הלכו, אז התקדמנו לשורה הראשונה בדיוק בזמן לדניאל
(ולתומר שרון שהעביר לנו את הזמן בין ההופעות וטרח להוריד חולצה באיזשהו שלב
). כשדניאל עלה לא הייתי במצב רוח של הופעה, פשוט כי כשיש כל כך מעט אנשים זה לא מרגיש נכון לקפוץ ולצעוק עם השירים, אבל אולי בגלל שהייתי בשורה הראשונה והיו אנשים מאחורי (כשדניאל עלה חלק מהיושבים הצטרפו לעומדים מקדימה וגם הגיעו בנתיים עוד כמה אנשים) זה נתן קצת הרגשה של הופעה וההופעה של דניאל ממש הכניסה אותי לזה. יש להזכיר גם שעדיין לא יצא לי להיות בהופעות החדשות... דניאל שר 7 שירים, אם לא שכחתי משהו (לא לפי הסדר):
רבות הדרכים- דרך מעולה להתחיל הופעה, ביצוע מצויין של דניאל לבד ולא הרגשתי בחסרונה של דנה.
הייתכן שכבר כבש את הקהל ששר יחד עם דניאל
בא מכאב שהרגיש לי קצת לא שייך, כי עם כמה שהיה אינטימי שם (מעט אנשים...), זה שיר שצריך לבצע בהופעות סגורות.
אוהב אותך שלקח לי זמן להבין שזה השיר שדניאל שר. מה קרה לשיר הזה? גירסה מצויינת לשיר! כל כך נהניתי לראות את דניאל ככה ולצרוח את השיר במהירות כזאת
. צריך רק לציין שהקטע בסוף שדניאל ניסה לגרום לקהל לצעוק איתו "לה לה לה" היה ממש, אבל ממש משעשע
.
עדיף. טוב, אין לי מילים. מדהים!
אהבה, די נמאס לי מהשיר הזה, אבל כבר הייתי בכזה מצב רוח שמצידי דניאל היה יכול לשיר את אהבה 5 פעמים והייתי נהנית
.
היי. טוב, זה שיר הופעה קלאסי. מצויין, רק חבל שהייתי בערך היחידה ששרה
. היה לי חבל שספי נעלם, אבל קראתי משהו על זה שהוא יוצא בקריירת סולו או משהו, אז אני מניחה שזה צפוי. אגב, במהלך ההופעה נתן (אח של...) עמד מאחור והציץ על אחיו הקטן מופיע
. טוב, פה אני מתחילה לקצר... אני אנסה. עברי לידר. טוב, אין הרבה מה להגיד, הבנאדם יודע להופיע. כמובן שכשעברי עלה פתאום הגיעו מלא אנשים, אבל עדיין הכמות היתה מגוחכת. עברי נתן הופעה ארוכה ולמרות שחברה שלי התבאסה כי היא לא מכירה את השירים, היה לי כיף
. אה, היה איזה שלב שעברי חש שלמה ארצי והתחיל לשיר כמוהו בקטעים ששלמה ממציא פתאום מילים וחצי מדקלם חצי שר כזה
. בית הבובות. בשלב הזה כבר עמדנו למות מכאבים ברגליים ועייפות, אז הלכנו לשבת. קשה לעבור הופעה של בית הבובות בישיבה, אבל בהינו באיזה שניים רוקדים והיה לנו משעשע, אז נהנינו גם מהישיבה. כנסיית השכל. פעם ראשונה שלי בהופעה שלהם ואני מצטערת על כל רגע שלא הייתי בהופעה שלהם! הם כאלה מקצועיים והם ביצעו את השירים בגירסאות הרגילות, לא כמו בדיסק אוטוביוגרפיה שבו הם הוסיפו כלי מיתר, ופשוט לא יכלנו לשבת, אז קמנו ועמדנו ברחבה וגם לא יכלנו לעמוד סתם, היינו חייבות לזוז
מעולה! אביב גפן שלא ממש טרח להגיע בזמן או משהו, אבל למי אכפת, אחרי כנסייתה כבר הלכנו לאוטובוס חזרה לת"א, כי חברה שלי שונאת את אביב ואני כבר הייתי בהופעה שלו במוצ"ש, אז זה לא היה חסר לי וגם כי היה כבר 22:00 והאוטובוסים נגמרים באישזהו שלב...
זהו. הרגליים שלי מתות, אני לא צרודה (!) והיה כיף גדול גדול.
ואני אחפור לכם במוח על הכל, לא רק על דניאל