מופע פלייבק בצוותא

נגהלי

New member
מופע פלייבק בצוותא

בין שאר עיסוקי, אני גם שחקנית בקבוצת פלייבק "פפריקה". בשבוע הבא יש לנו מופע בצוותא בת"א. אני מצרפת כאן את הפרסום מתוך האתר של צוותא... נשמח לראות אתכם בין הקהל... (ואם מישהי מתעניינת והיתה רוצה ללמוד פלייבק ולהצטרף לקבוצה.. פרטים אצלי) - פלייבק פפריקה "אחרי החגים" אחרי החגים יתחדש הכל יתחדשו וישובו ימי החול האויר, העפר, המטר והאש גם אתה, גם אתה, תתחדש בתאטרון פלייבק הקהל מביא את החומרים לבמה, משתתף מהקהל מספר סיפור אישי והשחקנים משתמשים בחומר הגלם כדי ליצור קסם על הבמה ולשקף עבורו את הסיפור שלו. קבוצת הפלייבק פפריקה מורכבת מנשים בלבד, בגילאים ומרקעים שונים. שחקניות, מורות ואפילו דוקטור אחת, כולן על הבמה להפיק את הקסם שבפלייבק. חוויה מרגשת ונוגעת.בערב נעסוק בהתחלות והתחדשות. התחלות משמחות, התחלות מפחידות, התחלות מלחיצות, התחלות מרגשות. הסיפור הוא שלכן, אנחנו נותנות את הטעם. פפריקה. כרטיסים בקופת צוותא 03-6950156/7 דקלה.

יהבוליק

New member
איך אני אוהבת פלייבק!!

תמיד אני יוצאת עם דמעות מרוב צחוק
פעם הייתי במופע כזה שעסק בבנות שרות לנשים קשישים.. היה הכי מצחיק שבעולם תצליחי!

נגהלי

New member
פלייבק זה באמת כייף ענק!!!!!!!!!

מעניין איזו קבוצת פלייבק ראית.. את זוכרת איך קראו להם?

יהבוליק

New member
התקלת אותי

עד לאמזמן חשבתי שפלייבק זה רק קבוצה מסויימת ( כמו תאטרון המלפפון/ גילגולון והשאר) ואז הבנתי שיש הרבה.. אממ.. אנילא יודעת, אבל הם לבשו שחורים( מפתיע) היה להם מטפחות צבעוניות , והם היו שלוש בנות ושני בנים. והם היו מעולים..! עכשיו ממש קל לזהות, נכון?
גם ראתי לא מזמן מופע יחיד של מישהי דתיה ( לא זוכרת מה מו מי) אבל זה כיף . אם הייתי בענייני הבמה- זה מה שהייתי עושה

נגהלי

New member
תודה לכולכן!

אני אספר כאן בשבוע הבא איך היה... (זו הופעה ראשונה בצוותא)

נגהלי!

תיאטרון פלייבק הוא מקסים, חבל שבשבילי להגיע לצוותא זה בערך כמו להגיע לירח, אז כרגע אני מסתפקת בקבוצות מאזור י-ם. אשמח לשמוע אחרי כן איך היה. גוד לאק בייבי!

למעלה