מופע של אנשים

קוקי500

New member
מופע של אנשים ../images/Emo153.gif../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif

בעולם שכולם אוכלים אחד את השני איבדתי את התיאבון אז פלא שאני אוהבת לישון? אנושיות זה משהו שאנשים אוהבים להתפאר בו יותר ממה שיש באמת בתוך שקרים רבים רק חיפשתי מידה של אמת האמת שם והיא לא סימפטית אז העדפתי לראות אותה כשקר היה לי יותר נוח .. לא לא היה לי עוד כוח להתמודד עם עצמי זה לא מעט.. בעולם הזה חיפשתי קראתי צעקתי אנשים מה קורה לכם ? כמה עיוורים לכל מה שלא נוגע אליכם כולם מרוכזים באיך לדפוק אחד את השני ונדמה לי שאני בגן החיות התנכי מחפשת בני אדם לא אין לי הרבה דרישות אבל נדמה שאין פה נפש הרבה חוסר של רגשות ואני לא יודעת את שפת החיות ניסתי להבין אבל .. ניסו לטרוף אותי באתי ללטף בחום נשכו אותי.. אנשים איפה אתם ? אני מרגישה כה לבד רצה ממופע הזוי לעוד מופע מיוחד .. מחפשת כרטיס למופע של בני אדם של גן החיות מחלקים בחינם מחפשת שותפים למופע של האנשים איפה לעזעזל המופע מתקיים אני מחפשת כבר הרבה זמן אולי לא המציאו לזה שם ?

אני אמרתי בחפזי

ב"ה כל אדם כוזב איש לאיש זאב אנשים ששמו כסף כתחליף ללב אחד - שני יטרוף עם חיוכים וטוף גם לפרצוף האנושי יש בעל הבית - קוף אני - עיני נוזל אין מי כמוך א'ל רק קירבתך תתן מנוחה ורק כנפיך צל

למעלה