מופע שצולם לדי וי די של ג'ואל - בלעדי!!!

sthilman

New member
מופע שצולם לדי וי די של ג'ואל - בלעדי!!!

אז ככה, למי שלא יודע או לא מכיר את השם אז "אופיר מלול" היום מוכר יותר כבר בתור יוצר ודיג'יי אך הוא האיש שעמד מאחורי ההפקות הגדולות ביותר שנעשו בצפון הארץ! [ולא - חיפה זה לא הכי צפון שיש...] בינהם ההפקות של חברת האופנה "מאמז" בכל איזור הצפון והליין המוכר ביותר שלו - ליין השמיניסטים במועדון ה"NEXT" שם היה מארח אמנים מהשורה הראשונה בארץ ובינהם ארח כמה פעמים את דודי שרון וג'ואל והמיוחד בכל האירועים הללו הוא שלכל מסיבה היה צוות צילום מקצועי שלאחר מכן עורך את הכל לקליפ דיוידי. חלק מהקליפים מתוך ההופעות אתם כבר ראיתם כמו זה שעלה לאתר "לילה" ול"וי או די" בהוט שנערך לקליפ הנושא את השיר FEEL IT ואת הקליפ לסט סולו של דודי שרון בשיר NEVER EVER. 29.6.07 לפני שנה מהיום כאשר אופיר יצא לדרך חדשה של קריירת סולו, הוא הרים אירוע יוקרתי לסגירת הליין ולסיום עידן ההפקות שלו וארח במהלך הסט החגיגי שלו את ג'ואל להופעה מלאה של כ38 דק' על הבמה! הייתי אצל אופיר לפני יומיים וראיתי אצלו את אוסף הדיוידי שלו מהמועדון ופתאום נתקלתי בדיסק האחרון של המועדון - שאותו אפילו לא הספיקו לערוך לקליפ - ישר כמובן ביקשתי ממנו עותק והוא הסכים לשחרר לי אותו [ אחרי לחץ כבד חיחי] הקבצים שוקלים המון בגלל האיכות המירבית שלהם אז הצלחתי לבינתיים להעלות לכם רק 2 שירים מתוך המופע [שזה שוקל המון בפני עצמו] אז לכבוד חג השבועות אני אשתף אתכם בחלק הזה של ההופעה - תהנו! אופיר מלול מארח את ג'ואל להופעה במועדון ה"נקסט" - איכות DVD להורדה: http://www.sendspace.com/file/tpvs3i : ]

אין מצב הבגדים שונים והקסט של הרקדנים שונה

אבל זה ירד לי באיכות גרועה זה קופץ בלי הפסקה :/

למעלה