מופרעת או ארץ הפלאות

אני גרוש כבר שנתיים, היה קשה מאוד בהתחלה, אחרי זוגיות מאוד ארוכה לקח לי זמן להתרגל למגע אינטימי עם אישה שהיא היא לא אישתי או יותר נכון גרושתי. אבל אחרי שהתרגלתי די אהבתי את העניין. מסתבר שאני די מציאה בשוק הגרושים\גרושות, אני גבוה, מצב כלכלי טוב, אין לי כרס ויש לי שיער אומנם אפור אבל התברר לי שהרבה נשים דווקא אוהבות גברים עם שיער אפור. בכל מקרה אני חושב שבשנה וחצי האחרונות זיינתי את כל גרושות עירי. נסיתי הכל באמת. אני מכור להתרגשות של "להכיר" מחדש, כלומר החיזורים השיחות ההודעות שמובילים למפגש מיני. אני אוהב את הפעם הראשונה שנפגשים וחוקרים את הגוף אחד של השני ומריצים בראש מחשבות כמו איך היא נראה בעירום או איך היא זזה במיטה וכמה מהזין שלי היא יכולה להכניס לפה. אבל שמגיעים למיטה ברוב המקרים, מה לעשות הסקס די שגרתי, תכלס כל הדרך לפני הסקס זה החלק המרגש, והסקס? טוב נו זה בכל זאת... סקס... אבל דווקא שם לרוב אין הפעות.

הכרתי אותה דרך חבר, כמו רוב ההכרויות שלי. סיפר לי שהיא גרושה, בררנית, קטנה, סקסית ופצצת אנרגיה. את הפגישה השלישית קבענו אצלה בבית ביום חמישי בערב. הגעתי לבוש בג'ינס וחולצת טריקו ירוקה (שעל הגוף היא טיפה הדוקה). היא קיבלה אותי עם ג'ינס צמוד וחולצה לבנה צמודה שהשוו לה מראה צעיר ורענן. שתינו יין, דיברנו, האווירה הייתה רגועה ונינוחה, היא ביקשה ממני סליחה קמה והלכה לכיוון חדר השינה שלה, אחרי רגע קראה בשמי וביקשה ממני לבוא, זה קרה כאילו כדרך אגב ובאמת שלא ציפיתי, אולי "נרדמתי בשמירה" אבל שהגעתי לחדר השינה מאוד הופתעתי לראות אותה שוכבת על המיטה עירומה.

[סיבוב ראשון]
הגוף שלה שזוף, העור חלק כמו משי, שדיים קטנים עם פטמות עגולות גדולות וזקורות, בטן שטוחה וכוס יפה, מטופח לא מגולח, מהרתי להעיף ממני את הנעליים, הורדתי את החולצה (הירוקה) לג'ינס לא הגעתי, הייתי כלכך להוט לגעת בא, קפצתי עליה, השפתיים שלנו נפגשו. נשיקה נפלאה, רטובה, רכה וטעימה, התחלתי לרדת לצוואר שלה תוך כדי שאני סוחט לה את השדיים, המשכתי למצוץ לה את הפטמות הזקורות, היא לא זזה ועדיין העבירה לי אנרגיה גרעינית, התכוונתי להמשיך לבטן בדרך למטה אבל הרגשתי שהיא תופסת לי את השיער ודוחפת את הראש שלי לבין רגליה, הרמתי את המבט, היא הסתכלה ישר לתוך העיניים שלי בזמן שהלשון שלי הייתה כבר עמוק בכוס שלה, ליקקתי אותה מקצה החריץ למטה לדגדגן, מצצתי אותו ושיחקתי עם הלשון, שוב הרמתי עליה מבט, הפעם הראש שלה היה שמוט לאחור, היא הרימה את האגן וכרכה את רגליה סביב הראש שלי, היד שלה עדיין על הראש לי, קצב הליקוקים שלי התאים לקצב האנחות שלה, הרגשתי אותה לוחצת אותי עם הרגליים... יותר חזק ויותר חזק, נסיתי להסיט את הראש, היד שלה לחצה את הפנים שלי חזק לבין רגלייה בזמן שהרגליים מתהתקות, כבר לא חשבתי על לענג אותה, חיפשתי אוויר... נתתי לה מכה בתחת, חזקה, זה הוציא ממנה אנחת עונג, נלחמתי להשתחרר, היא נלחמה להדק את הפנים שלי לכוס הרטוב שלה, ואז ברגע אחד שחררה צעקה לאוויר ושחחרה אותי מאחיזתה. נעמדתי המום, את לא נורמלית כמעט הרגת אותי! היא פרשה ידיים כאילו הזמינה אותי לחיבוק ואמרה לי אתה יודע שצוללים צריך לקחת נשימה...

העיניים שלה נצצו, הימים ימי קיץ הגוף שלה הבריק מזיע קלה שביצבצה על גופה השזוף, הורדתי מעלי את הג'ינס ונשכבתי מעליה, היד שלה אחזה בזין שלי שהיה כבר קשה, היא מקמה אותו וחדרתי אליה בקלות, פאזוה קצרה והתחלתי להניע את האגן ולזיין אותה חזק, שוב הרגשתי שהיא מזרימה אלי אנרגיה קוסמית ממש, ואז בהפתעה גמורה קיבלתי סטירה מהממת לפנים... קפצי אחורה המום, וואט דה פאק?? היא התפתלה ונגעה בעצמה, קצת כאב עם העונג אמרה כאילו בשאלה... חזרתי לתוכה והמשכתי לזיין אותה... חזק... ושוב... בום סטירה בצד השני, הפעם לא קמתי, תפסי לה את הידיים והצמדדתי למיטה, הלב שלי פעם חזק, כעסתי, זיינתי הכי חזק שאני יכול, נסיתי לחדור לתוכה, היא התפרעה בנסיון להשתחרר מהאחיזה שלי זה דירבן אותי ללחוץ יותר חזק, הרגשתי עליונות, הרגשתי חזק ובדיוק ברגע הזה היא ירקה לי על הפנים. עצרתי והתיישבתי על הבירכיים, את פסיכית לגמרי, מה נסגר איתך?? היא התיישבה מולי ליטפה את החזה שלי את הראש לי וליקקה את הרוק שלה מהפנים שלי, אני חולקת איתך את כל כולי, אמרה ונישקה אותי.

נשכבתי על הגב והיא התיישבה עלי, תנועת אגן קלה והזין שלי בתוכה, היא רוכבת עלי, אבל ממש... כאילו אני סוס שמנסה להעיף אותה מהגב היא רכבה עלי, ואני לא, לא סוס ולא מנסה להעיף אותה אבל היא בשלה, הרגשתי את היד שלה חופנת לי את הביצים ולוחצת, לא חזק מידי. החזקי אותה במותניים (שלא תיפול מהסוס), מדי פעם אספתי את השדיים החצופים שלה וצבתי את הפטמות הזקורות שלה, דוהרת ולא עוצרת מחזיקה אותי בביצים ומענגת את עצמה, בכל הסיטואציה הזו הסתכלתי שחלון חדר השינה סגור לעמעם ולו במעט את הצעקות שלה. אני גומרת היא צעקה בזמן שהרימה את האגן במהירות והתיישה לי על הפנים, לקק אותי אותי דרשה תוך כדי שמצמידה את הראש לי לבין רגליה, ליקקתי אותה טעמתי אותה, היא הייתה רטובה, האגן שלה זזה קדימה ואחורה, עד שהתחת שלה היה על הפנים שלי, מצמידה אותי חזק היא המשיכה לדרוש שאלקק אותה וביד השניה היא מענגת את עצמה, שוב הרגשתי חסר אוויר, היא שחררה צעקה גדולה לאוויר והתנועות שלה נעצרו. חיכתה כמה רגעים ואז ירדה ממני, נשכבה על המיטה עם הגב אלי, עדיין מתנשפת היא אמרה לי, עכשיו אתה יכול ללכת...

מה?? אמרתי כאילו לא שמעתי. אתה יכול ללכת, הדלת שם, היא חזרה בקול אדיש. את מתכוונת להשאיר אותי ככה אמרתי מצביע על הזין המתוח שלי. הכושי עשה את שלו.. אין לי עוד עניין. את רצינית?? שאלתי, אבל היא לא ענתה. קמתי מובס וקצת מושפל והתחלתי לאסוף את הבגדים שלי, לבשתי את הג'ינס חיפשתי את החולצה הירוקה שלי, את בת זונה את יודעת. וואט אוור, אתה ילד גדול, תתמודד! לא מצאתי את החולצה, מה הקטע שלך? בחירה חופשית אתה יודע... היא ענתה. מה זה בכלל אומר? שאלתי היא התיישבה והסתכלה עלי ואמרה תעשה מה שאתה רוצה. עצרתי את החיפושים אחרי החולצה האבודה. הסתובבתי אליה, היא עדיין הסתכלה עלי כאילו מחכה שיפול איזה אסימון, בחירה חופשית הה? התקרבתי אליה, ליטפתי את השיער שלה, שהיה רך ונעים באופן מדהים, הליטופ הפך לתפיסה, משכתי את הראש שלה אחורה, הורדתי את הג'ינס והצמדי את הזין (שבנתים כבר היה רק חצי כח) לפנים שלה. היא לא התנגדה, מרחתי את הפנים שלה כנגדי עד שכל אוני חזר אלי, גררתי אותה מהשיער לריצפה, היא התיישבה על הבירכיים, הידיים על היריכיים, דחפתי את הזין לפה שלה והתחלתי לזיין אותה בפה, עם כל תנועה יותר מהר ויותר עמוק, היא לא נרתעה, אפילו לא שכל הזין שלי היה עמוק בגרון שלה, יצאתי ממנה כאילו לבדוק לשלומה, הפה שלה היא מלא רוק, היא ירקה קצת ליקקה שפתיים ופתחה את הפה, החזרתי את הזין לחמימות של הפה שלה, והמשכי לזיין, זיינתי לא כמו שמזיינים פה, זיינתי כמו שמזיינים כוס. עם ידיים על היריכיים היא לא זזה מהתנוחה, אני הולך לגמור הכרזתי, אני גומר, אחזתי בשיער שלה והצמדתי את הפנים שלה לזין שלי, השפתיים שלה נגעו בביצים שלי בזמן שפלטתי לתוכה. הרגליים שלי רטטו, שחררתי צעקה לא רצונית, רק אז שמעתי אותה משתנקת והרגשתי את הידיים שלה הודפות אותי קלות, משכתי אותה החוצה, היא נתנה לכל נוזלי הגוף לנזול מהפה שלה לצוואר ולגוף שלה תוך כדי נסתה למצוא את הנשימה שלה. וואו את מדהימה!! זה היה מדהים! היא בלעה את שאריות הרוק וזרע שהיו בפה שלה, הסתובבה לשידה ליד המיטה, והדליקה סיגריה.

אז זהו? שאלתי, היא לא ענתה רק פלטה עשן לאוויר. עדיין נרגש מהחוויה שעברתי איתה, התלבשתי לאט, לא החלפו מילים. מצאתי את החולצה הירוקה! היא הייתה זרוקה בין המיטה לקיר. כמעט וכבר לבשתי אותה... אז כל מה שאתה יכול זה סיבוב אחד? שמעתי אותה שואלת מעבר לכתף. זה היה רק סיבוב אחד חשבתי לעצמי, יש עוד? שאלתי, היא גיחחה, אוי.. מה יהיה איתך, מתי כבר תלמד. בחירה חופשית אמרתי (אני דווקא לומד מהר), היא שאפה מהסיגריה, ולי עברה בראש מחשבה, אם אני אשאר יש מצב למצוא את עליסה ואת ארץ הפלאות מצד שני האישה מופרעת, הייתה לי תחושה שזה יכול להיות הלילה האחרון שלי, לתמיד. היא שאלה אותי, אז מה החלטת... את הולך או נשאר...

דקל נור*

Well-known member
אספמיה, הפתעת. סוף סוף מישהו כותב מעניין וטוב. למרות שם הפורום, היה לא היה?

למעלה