מוצ´ס גראציאס קרידאס אי קרידוס.

מוצ´ס גראציאס קרידאס אי קרידוס.../images/Emo16.gif

חברות וחברים מסיבות מובנות לקח לי קצת זמן עד שנכנסתי לפורום. היום ראיתי את ההתיחסות שלכם למותו של בני וזה מאוד נגע ללבי. מה שקרה זה שביום ראשון של חול המועד - בערב של היום בו התקיים הטיול בירושלים - הבן שלי חזר הביתה מהעבודה. הוא עבד כמאבטח בחברת שמירה. ובא לפרק את הנשק שלו בחדר בבית. ונפלט לו כדור. קורה, לא קרה כלום מפליטת הכדור. אף אחד לא נפצע ולא נגרם שום נזק. אבל הוא כנראה נבהל נורא. אחרי היריה עוד דברנו אתו והוא נראה רגיל. אבל אחרי איזה שלש דקות אחרי שדברתי אתו נכנסתי אליו לחדר וראיתי אותו שוכב על המיטה , לא נושם, בלי הכרה. נסיתי לעשות לו החיאה וקראנו למגן דוד אבל כלום לא עזר. וזהו. ככה מת לי בידים בחור בן 23 בריא לגמרי. אמרו שכנראה קבל התקף לב לאחר חרדה לא היו לו בעיות של לב או כל מחלה אחרת.וזהו. אז שוב תודה לכם

avielss

New member
יעקוביקו

פעם אמרו לי שאת הטובים המובחרים אלוהים לא משאיר לנו הוא רוצה לידו אין לי מספיק מילים כדי לנחם רק לחבק את אישתך ואותך ולהתפלל שתהיו חזקים

משתתפת בצערכם יעקוביקו ../images/Emo7.gif

אני מתארת לי את הרגשתכם, פשוט לא מוצאת את המילים המתאימות אני ממש כואבת ומבינה את כאבך ליבי,ליבי איתך יעקוביקו, אבל אתה יודע? ככה בשביל לברוח קצת כנס לפורום מידי פעם אנחנו כבר נעזור לך לעבור את התקופה לא שוכחים בן אף פעם, אבל אפשר גם לברוח מהמציאות פה לפעמים. תהיה חזק אנחנו פה איתך ובשבילך. מחכים לך.

../images/Emo16.gif שלא תדעו עוד לדאבה

נפל דבר במשפחה. אבל שמתלווה לו כאב גדול, כעת בתום ימי האבל הפורמליים - מתחיל האבל הפרטי שלכם, התמודדות בגעגוע אינסופי. גם משפחתנו שיכלה בן (אחיו של בעלי חייל בן 21), ומנסיון, אין נחמה, אין שיכחה, אבל יש חזרה איטית לשיגרת חיים בצל הכאב.

רותי ב.

New member
אייר אסטובימוס, מאי אי יו

אן ירושלים. הרבה חשבתי, אם לבקר, לעצמי חשבתי אם לפחות להרים טלפון, משהו, להגיד את המילה הנכונה (שלא, לפעמים לא יוצאות המילים האלו...) ובסוף גם בגלל לחץ של זמן, לא עשינו את זה. אבל כל הזמן המחשבות של שתינו היו על היום הראשון ההוא, על הבוקר שלו, ועל איך שהוא הסתיים בשבילכם, בשבילך ובשביל חנה והמשפחה, והחברים, בכאב ההכי גדול שרק אפשר להעלות על הדעת. ליבי אתכם, מחשבותי, ..... שלא תדעו צער. שתהיו חזקים.

may55

New member
יעקוביקו וחנה ../images/Emo24.gif

הרבה כוח לכם ולילדים הכרתי אתכם בטיול לירושלים אתם אנשים מקסימים המשיכו להשתתף פה כי אנו אוהבים אותכם

gingit1

New member
ליעקוביקו

שלא תדעו עוד צער החזיקו מעמד כולנו אתכם מחבקים ומחזקים

למעלה