מוצאי חג שמח...

תדר חדש

New member
מוצאי חג שמח...

לילה טוב. אני חדש כאן... איזה כיף לנוח קצת מ"המרוץ" הזה ...קצת רגיעה,בלי עבודה,ויותר שעות שינה !!! שיהיה לנו (האבות) עוד ימים כאלה !

חנול

New member
ברוך הבא!

אצלנו האבא'לה עובד היום עד אחה"צ..אבל לפחות זה לא עד 19:00, אז בשעה 16:00 החגיגות יתחילו

תדר חדש

New member
ברוך הנמצא !

זה בסדר גם אני עובד היום עד 12 בלילה...לא נורא יש גם חג שני...אחלה פורום יש לכם !

חנול

New member
תודה קודם כל,

דבר שני, אני, זה אם כבר, ברוכה....SHNO הוא המבורך מבין שנינו...

תדר חדש

New member
../images/Emo124.gifתבורכי...

חשבתי שכולם אבות פה...טוב,תמיד יש פעם ראשונה ואין יותר טוב מעצה נשית למין הגברי...

shno

New member
ברוך הבא גם ממני!

אז עכשיו שאתה במנוחה מהמירוץ (לצערי אני עובד גם בחול המועד) - אולי תזרוק איזה פרט או שניים עליך? כמה ילדים? גילאים? שנדע באילו עניינים לנצל אותך ולהתייעץ איתך
ברוך הבא!

תדר חדש

New member
קצת על עצמי...

להלן תקציר - אנחנו מאזור השרון והורים לילד בן שנה וחודש שאוטוטו מתחיל ללכת... אני אבא בן 33 , ועוסק בעולם הרפואה הדחופה-פראמדיק במקצועי , למדתי גם קורס עיסוי משולב - עיסוי שבדי פלוס מספר טכניקות נוספות (בינתיים לא עושה עם זה כלום...חוץ מלפנק קצת את האישה...) , ואוהב/אהבתי לרוץ...קצת הזנחתי את עצמי בזמן האחרון... מה עוד ? כרגע ממתינים בקוצר רוח לעבור לדירה שקנינו כבר לפני 3 שנים והמעבר אליה תלוי בבירוקטיה האבסורדית במדינתנו... בינתיים אנחנו "תקועים" בדירת 2 חדרים העולה על גדותיה מפאת חוסר המקום להכיל ועם משכנתא + שכ"ד... וכן,גם אני עובד בחול המועד...מה לעשות... יום חם ונעים שיהיה !!!

למעלה