מוצאי יום ראשון......

הביולוגי שלי בן 19.5

שמע את הסיפור מהיחידה כאשר הגיע הביתה....צחק בא לי ואמר אמא אל תתרגש מ. פשוט מתבגרת טיפוסית. .המבוגרים קיימים רק כדי לספק את צרכיה....עיזבי גם אני עברתי את זה. ...הוא חמוד הבן שלי ...הוא הגיע עם החברה המתוקה שלו שניגש למ. המדוברת ואז באה אלינו בשאלה עם היא יכולה לקחת את מ. לקניון והסבירה שמ. במחזור (ללא הראשון) והיא חוששת שהפסיד מחר מסיבת בריכה ...אז היא רוצה לקחת את מ. לקנות טמפונים והיא תסביר לה איך להשתמש בהם...למורת רוחו של הבן שלי הנערות יצאו לבד לקניון הקרוב ואז הסתיו לבד להסבר בסוף הסיפור כל הדור הצעיר חגג במסיבה לילית בבריכה בחצר......ארוחת ערב היתה חלבית....טוסטים עם גבינה בחצר......ואני? סחוטה.אני אבל מרוצה....עובדת מהבית מנסה להתרכז במשרד בבייסמנט כשהחברה משתוללים בבית. ...

מוצאי יום ראשון......

חיים בארה"ב אז יום ראשון הוא יום מנוחה שבו באופן קבוע הילדים של האיש עם ה3מא.....שבע בערב הילדים חוזרים. .ממ.בת 12.5 נכנסת לא שלום ...לא מה נשמע. ..טלאים אני רעבה מה בישלת?נו אני רעבה......שלום מ. מה שלומך? איך את מרגישה? אוףףףףףףףףףףף טלאים אני רעבה תביני לי אוכל....בשלב הזה האיש נכנס הביתה והסביר לגברת הצעירה שיש דבר שנקרא נימוס בסיסי ואני אומנם בת הזוג שלו ואוהבת לבשל אבל לא משרתת.....אני מתלבטת האם לקבל כמחאה שהילדה מקבלת אותי כחלק מהבית או להעליב שתפקידו הוא לספק את רעבה ......

XמXלה

New member
אני הייתי מתייחסת לזה כמחמאה אבל לא מתעלמת מנימוס בסיסי

ללא קשר אם הילד הוא ביולוגי או לא.
יש לנו נטייה לפעמים לקחת מיד התנהגויות של ילדים (או נוער) למורכבות המשפחה.
הביולוגים שלנו תמיד מנומסים או מקשיבים לנו? הלוואי

ornme

New member
הילדה מרגישה חופשיה איתך. זה חיובי.

אצלינו קורה הרבה שאני נשאלת מה בישלתי הרבה לפני מה שלומי.
בדרך כלל שאלת ה"מה שלומך" נשאלת אחרי שהקיבה נרגעה.
ולפעמים אני מתבקשת מראש להכין דברים, לפי הזמנה, ואז נכנסת ילדה הביתה עם קצה של שאלה שהחלה להישאל כבר בחוץ, "הכנת לי ?" או "זה כבר מוכן?"

גיל ההתבגרות מגיע עם רעב גדול, גם אצל בנות.

mother cat

New member
מסכימה עם קודמתי - קבלי את זה כמחמאה

ובהחלט אפשר לקבל כמחמאה, לחייף, ולהזכיר לגברת הצעירה נימוס אלמנטרי...

תודה לכולם

כנראה שזו אכן מחמאה. .....הלשעבר אמרה אתמול כועסת לאיש שהילדים אמרו לה שהיא צריכה לבקש ממני את המתכונים מאחר והאוכל שלי טעים ואילו היא לא יודעת לבשל......ללפי האיש גם כשהיו נשואים היא לא בשלה אוכל קנוי או חביתות. ..אז עכשיו היא אמרה לאיש שהיא לא מרשה שהילדים יוכלו את האוכל שאני מבשלת כי אז הם לא רוצים לאכול אצלה ואם אני אמשיך לבשל היא תפנה לבית משפט לבקש משמורת מלאה. ....הלוואי. .......ככי אז נוכל סוף סוף לבקש בדיקת מסוגלות הורית .........האם אי פעם יהיה לזה סוף....היא גם משגעת אותנו עם החופשה המתוכננת בעוד שבועיים של האיש עם הילדים .אני לא מצטרפת בגלל העבודה והיא משוכנעת שאנחנו משקרים לה ואני נוסעת איתם....... אין רגע דל.......

mother cat

New member
אוי! אוי! אוי!

לא חסר לה על מה להתרעם? את מבשלת טעים מדי? באמת לא בסדר מצידך....
אני באמת מציעה שתפנה לבית משפט על זה. אני בטוחה שהשופט יעריך את בזבוז הזמן שלו...

כשמחפשים. ...

היא כועסת על שלא הצליחה להרוס את הזוגיות שלנו. ......וכואב לה שהילדים טוב להם עם ילדי ואיתי.מקווה שהפעם לשופט אכן ימאס והוא ישלח מסוגלות הורית......

באמת שזה אחד הטובים

לבקש משמורת כי את מבשלת טוב מדי

הלוואי ותפנה עם זה לבית משפט, גם לשופטים מגיעה לפעמים אתנחתא קומית.
&nbsp
תסלחי לי שזה מצחיק אותי, בטוחה שבשבילכם זה קשה ומעצבן...

למעלה