מוצאי שבת בחוף ראשל"צ-רוני

amickyaa

New member
מוצאי שבת בחוף ראשל"צ-רוני ../images/Emo68.gif

מוצאי שבת בחוף ראשל"צ-יאללה רוני סופרסטאר-חחחחחחחחחח במוצאי שבת הקרובה 28.8.2004 משעה 21:00 בטיילת חוף הים (בקצה הדרומי )הבמה לא נוחה קשה לראות, ראשון לציון,על הבמה רוני "סופרסטאר"דואני בהופעה. המופע בחסות החברה העירונית בראשותו של אלי פולק ומאיר ניצן ראש העירייה שלנו.....תבואו ,חינם ,רק הכניסה עם הרכב עולה 5 ש"ח לתושב......

amickyaa

New member
רוני רוני בשבילנו את הזהב../images/Emo8.gif

רוני את בדיוק כמו גל פרידמן הבאת את הזהב לראשל"צ

SupeRonit

New member
צ'מע ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מיקי,

אני חייבת לומר לך את זה-לפרוק מהלב מה שנקרא.. לי אין שום דבר נגד רוני דואני-בוודאי לא כמו כבן אדם אך אפילו לא כזמרת..עכשיו אני לא יודעת מי הכתיר אותה וקרא לה "סופרסטאר"-אבל זה נראה כאילו היא "זכתה" בתואר עוד לפני שמישהו בכלל ידע מי היא-מה שאומר שהיא הרוויחה אותו בחסד מאוד מפוקפק ולא בהכרח בזכות כישרונה.ואולי מעריצים אותה כי היא "הילדה הקטנה שיצאה מהחצר האחורית של כולנו ועשתה את זה בענק" (לילדה שאני שומרת בייביסיטר יש חתימה של רוני דאוני *וואו* רק בגלל שהיא פגשה אותה ליד הגימנסיה) ואולי כי היא באמת שרה יפה (ואני בכנות לא שמעתי אותה שרה בשביל להביע עליה דעה לכאן או לכאן). אבל לא משנה למה או מי היא- אחרי חמש דקות-לא מכתרים אמן כסופרסטאר (או אפילו ככוכב) אחרי עשר דקות-לא קוראים לה זהב אחרי שנה בשואו ביזנס-עדיין אי אפשר לקרוא לה "ניצחית" כי את ה"ביטלס" ו"אבבא" עדיין שומעים אחרי 20 שנה-הם הרוויחו את התואר בכבוד !! אבל רוני דאוני וכל הכוכבים הנולדים (כאילו הוסיפו להם מיים רותחים וכעבור שמונה דקות הם נולדו מחדש)-אני בספק אם מישהו יזכור אותם עוד שנתיים,אני אפילו אהיה איתכם לארג'ית,אני אתן להם 10 שנים-אבל השאלה היא אם הנכדים שלכם יקשיבו לסופרסטארים
אז להתלהב ממנה רק בגלל שהיא שווה לך כותרת יפה (אה וכן בגלל שהיא מראשון)-זה ממש לא מושך (אפילו גורם לי לסלידה) .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. טל פרידמן=גאווה-איך הגעת להשוות בין השניים ????!

ב- 28/8 מתחיל שבוע הנוער

יש המון הופעות. מי שרוצה הזמנה יכול לעבור אצלי בחנות , יש שם פירוט של כל ההופעות.

f r a n c o

New member
איזה עוד הופעות יהיו שם?

שמעתי ששי גבסו ונינט יופיעו,זה נכון?

אין מצב בחיים שאני אפספס את זה!!!

אני אלך לשם רק כדי לצחוק ממנה כמו שעשיתי ברוק עצמאות! חחחחחחחחחחחחחחחח

dilan angel

New member
ברוק עצמאות אנשים היו רעים../images/Emo110.gif

ראיתי שזרקו עליה בקבוקים וביאסו אותה עם כל ההתלהבות שלה בשריקות בוז רחמים איזו השפלה

cobainos

New member
למה רעים?כי זאת לא צורה

זה גועל נפש... יופי שמראים מה הם חושבים,יש הרבה אומנים כי יש הרבה קהל ולמרות שהיא לא הכי מתאימה(גם סאבלימינל לא) זה ממש לא לעניין לזרוק עליה דברים. זה כמו לרצוח ראש ממשלה רק לא באותן פרופורציות

dilan angel

New member
זה לא חוסר כישרון../images/Emo110.gif

היא יודעת לרקוד ולשיר גמני לא אוהבת אותה אבל זה לא יפה לזלז בה מי שלא מתאים לו שהיא מופיעה שפשוט ישב או משהו זה סופר מעליב

cobainos

New member
תתייחסי לעיקר...

והעיקר זה לא הטעם והכישרון או היעדר כשרון אלא ההתנהגות המטומטמת הזאת של "אני לא אוהב אותה אז אני אזרוק עליה בקבוקים" זה כמו "אני לא מסכים עם הדעות שלו אז אני ארצח אותו"

dilan angel

New member
../images/Emo45.gifצודקת,חופש הביטוי../images/Emo110.gif

אבל לא התכוונתי ספציפית אלייך.. אלא אל אלה שכן זורקים

NoWords

New member
היא חושבת שיש לה כישרון

עובדה שיש לה מעריצים ואנשים קונים ת'דיסק שלה זה לא טימטום שהיא עושה מה שהיא אוהבת ואם היא עד כדי כך חסרת כישרון למה מתעסקים בה כל הזמן...

SupeRonit

New member
לצחוק-זה טוב לבריאות שלך

אבל לא לבריאות של זה שצוחקים עליו !! מה שהוא לא יודע-לא ייפגע בו,נכון ??! נראה לי שקוראים לזה רכילות-והאמת,סבבה (אני אהיה איתכם כנה-ולא צבועה !!) לצחוק על מישהו אם הוא לא שם,יכול להיות אחד הדברים הקורעים שיש.. אבל !! אם כבר חייבים-אז יש דרך וצורה לדברים !! 1.לזרוק על אמן חפצים-זו עבירה פלילית (
אני לא מאמינה שאני עדיין זוכרת את שיעורי אזרחות). 2.לזרוק על אמן דברים ולקלל לעברו-זו עבירה ריגשית (ועמוק בתוך הלב,ברור לכולנו שזה לא דבר פעוט). 3.פשוט תקשיבו לנעם-למה שאני אחזור על הכל פעמיים
עיקרון הפלורליזים-אני לא אקבל את דעתך השונה משלי-אך אני אקבל את זה שיש לך דעה שונה משלי,ואגן על זכותך להשמיע את דעתך-כי מחר אני ארצה להשמיע את שלי.. סובלנות (המפתח) !! כי מחר בים (בעצם זה כבר קרה) מישהו יירצח בריב על כיסא נוח-ואני לא רוצה שזה יהיה אחד מכם,או למען האמת אף אחד אחר.נקודה.

למעלה