מוצאי שבת שלום לכם.

nir y agus

New member
מוצאי שבת שלום לכם. ../images/Emo183.gif

מחר אתן דיון מעניין... צפו למחר לילה טוב לסיוט נעים לי מחר

אלון!

איזו תזכורת מתוקה לחג החנוכה הקרב ובא. אני מצטרפת לתקוותך שהדיון של ניר יהיה חם, כמו הדיונים האחרים בפורום זה, ליאת.

nir y agus

New member
והדיון הוא......./images/Emo183.gif

מוצאי שבת... קראת את כל הספרים המשעממים של נגיד רם אורן... כבר ספרת את כל הנקודות בשטיח המנומר שאבא הביא מהודו.... כבר העפת מבט בטלוויזיה וקיללת את מיטב הערוצים הלא מעניינים בעולם.... כבר בהית בחלון המשקיף החוצה המשקף את המצב... מה עושים בשיעמום כזה ואתה חולה בCP ואין לך אפשררות לרקוד/לשחות/סוג פעיליות אחרת

ניר!

שיעמום זה דבר מרגיז שיכול להוציא אדם מדעתו, ולכן, לדעתי, כדי להפיג את השיעמום הנורא, צריך לקרוא ספר, להתכרבל בשמיכה עם כוס תה, להוציא מהארכיון תמונות של חברים, [אם יש דבר כזה, לי יש, לכן כתבתי], ובקיצור קצת נוסטלגיה לא תזיק לאף-אחד, ליאת.

nir y agus

New member
אבל השאלה שהסתרתי היא../images/Emo183.gif

האם לפעמים אתם מקנאים באלה שיכולים לעשות הכל לקפוץ ללכת לרוץ לקיים יחסי מין וכל זה? האם לפעמים היית רוצה להתחלף מקום ולו להרגיש לרגע מהי הליכה? ניר

ניר!

העלית שתי שאלות מאוד מעניינות, באופן אישי, אני יכולה להגיד שאני מאוד מקנאת בחברה הבריאה, ומאוד הייתי רוצה להתחלף, הייתי מתחלפת עם אחת מהאחיות שלי. מאוד הייתי רוצה להרגיש הליכה מהי, ליאת.

סקיטוש

New member
לליאת ניר וכולם

רציתי אולי לעזור לניר בנושא הפגת השיעמום - דבר ראשון לדעתי זה לא קשור לכך שיש לך CP כי גם לאנשים שהולכים בלי שום מגבלות פיזית, לפעמים משעמם ולפעמים קשה, אבל לדעתי הדבר שלי הכי עוזר להפיג שיעמום זה ללמוד - (אל תצחק..
) כי זה כל כך כיף לדעת ולחקור דברים חדשים, וגם לשמוע מוסיקה, ולרחף איתה לעולמות אחרים טובים יותר. כפי שסיפרתי בעבר, לאבי יש CP ואני גם עובדת עם ילדים בעלי CP, והמיגבלה היחידה קיימת רק בראש, אם אתה מחליט שאתה כן רוצה לעשות דברים, אז יש חוגים - לפחות באיזור המרכז, שאני מכירה - ומועדונים של אנשים בעלי מוגבלויות שונות, וחוץ מיזה אפשר ללכת לסרט, להצגה, למופע, לטייל (גם אם זה על כסא גלגלים, בהליכון וכו´), ושלי משעמם - אני מסדרת את הארון בגדים.
אני רק מקנאה בך, שמשעמם לך - כי היום שלי כל כך עמוס מלימודים ועבודה, שהלוואי שהיו מוסיפים עוד שעתיים ליממה שיהיה לי קצת זמן בשביל עצמי.. שיהיה לכולם יום טוב!!

לסקיטוש!

את כל-כך צודקת! ישנן דרכים רבות בהן ניתן להפיג את השיעמום, רק צריך לבחור באחת מהן, והכל מסתדר. סליחה על האיחור בתגובה! ליאת.

למעלה