מוצא האדם - חייזרים

אמיתי2000

New member
מוצא האדם - חייזרים

כל מה שהבאתי לכם כאן זה תאוריה בקשר לשאלה: "מי יצר אותנו( את בני האדם) אז הנה התאוריה: מי שיצר אותנו הם חייזרים, שהם אותו אלוהים שעליו מסופר בתנ"ך (אם לא שמתם לב אלוהים זה רבים של אלוה). אבל הנה כל הסיפור: לפני מיליוני שנים היו חייזרים שהטכנולוגיה שלהם הייתה כמו הטכנולוגיה שתיהיה לנו עוד מעט (כמה עשרות שנים) עכשיו הם חקרו את הכוכב הזה ועשו בדיקות: "וירא אלהים את האור כי טוב" – כלומר החייזרים בדקו את הקרינה שיש כאן כדי לבדוק אם הם יכולים לחיות כאן והם ראו שהיא טובה. "ויקרא אלהים ליבשה ארץ ולמקוה המים קרא ימים וירא אלהים כי- טוב" – החייזרים בדקו שיש מקום שאפשר לחיות בו ולנחות בו. עכשיו הם סיימו עם הבדיקות נחתו כאן והתחילו לבצע ניסויים בשכפול גנטי. ככה הם יצרו כל מיני חיות. אחרי זה הם יצרו בעל חיים חכם שיהיה דומה להם (למרות שהיום אני חושב על זה והם לא כל כך הצליחו ליצור בעל חיים חכם) ואומרים שליהודים הם עירבבו גם את הדי אן אי שלהם לכן היהודים נוצרו יותר חכמים (אם תשימו לב תראו שהרבה מאוד ממציאים ומדענים מפורסמים היו יהודים). וזה כל התאוריה............. נו מה אתם אומרים?????????

IC4

New member
חביב

אך אם אכן היו עשים הבדלה גזענית לא נראה לי שאם יהודים כאלה חכמים יתר הם היו מזדווגים למטרת עשיית ילדים עם גזעים אחרים אלא שומרים על שליטתם מה שמוכיח בעצם שיהודים בתכלס לא היו כאלה חכמים רק מה שכן אני אתן להם , זה העוצמה לשרוד כל השנים האלה מצד אחד יש משהו בזה להעריץ מצד שני מטופש ומיותר (למרות שהוכת צד זה כבר תלויה בעתיד העם)

server911

New member
כל עניין הגזעים והדת גום לכל

המריבות והמלחמות... תחשבו על זה... Server911

lin23

New member
קביעה קצת גזענית, לא?

"היהודים נוצרו יותר חכמים"... לגבי מספרם של ממציאים ומדענים יהודים- אולי העובדה הזו בולטת מכיווןשהיהודים הם מיעוט בעולם?

rshilkrot

New member
את סוטה מהנקודה!!

זה לא משנה כל הקשקוש הזה! אנחנו הכי חכמים! זה מוכח, וחוצ´מזה - מי צריך הוכחות כשאתה הכי חכם. ("who needs reasons, when you´ve got heroin")

IC4

New member
WHATEVA! WHATEVA!

I´LL DO WHAT I WANT ! (למעריצי סאותפארק שבינינו = אני) רועי אנחנו לא הכי חכמים, עובדה תראה איזה תגובה לין23 החזירה לך
סתם אבל שוב אני שואל - האמנם אתה אכן גזעני? וחוץ מזה איך לעזאזל אפשר להגיד כזה דבר לא מבוסס כמו אנחנו הכי חכמים? זה מאד נוגד הרבה מאד דברים חכמים

rshilkrot

New member
אני טרול שבלע את רועי

ועכשיו אני NASTY MOTHAFUCKA שום דבר אישי lin23

lin23

New member
רגע...רגע...למה אתה רומז?

שאני לא חכמה?! "רועי אנחנו לא הכי חכמים, תראה איזו תגובה לין החזירה לך"... משמע? שאם הייתי חכמה, הייתי עונה אחרת? והמלצה חמה על שיר חובה: המבצע- REVEREND HORTON HEAT. השיר - GALAXY 500. שיר שיגרום לכם לרצות לקפוץ בחדר ולשבור דברים (יש כאן אנשים שצריכים להוציא את האגרסיות שלהם על משהו...)

IC4

New member
ליניטי בייבי

זה היה בצחוק (כי אני לא חובב גדול של האדישות בווט אבר למרות שהיא באה בהתאמה לגזעניות המופרכת בהודעותו) אז באופן הומוריסטי ניצלתי זאת להוכיח לו שהוא טועה לא באמת ניסיתי לבקר את חוכמתך באשר היא

ציצפון

New member
ציצפון מאשר, גם אני חוצן

התאוריה הזאת יש לה זקן באורך של קילומטר, המון זמן מדברים על זה, אומרים שהתאור של אלייהו הנביא ( השתיין הזקן ) עולה במרכבת אש השמיימה זה בעצם תאור של חללית ממריאה, ויש בתנ"ך עוד המון תאורים שאם בוחנים אותם מקרוב רואים שזה בעצם תאורים של חלליות וחוצנים. רגע אז מה אתה אומר? שאנחנו חוצנים? אמאאאלה!!!! אני רואה שחצי מצוות חלומות צלולים פעיל כאן
ציצפון.

IC4

New member
הוא לא אמר שאנחנו חוצנים

כין מעצם ההגדרה חוצן זה מישהו שבא מבחוץ אז למה להיות טמבלים? וכן נכון שהנושא בעל זקן ארוך אבל זה לא מפריע לשמוע מדי פעם רענון קצר בנוגע אליו

גיא11

New member
אמיתי2000

הרבה אריק פון דניקן....... התיאוריה לא חדשה, אבל מידע נוסף תוכל למצוא בספריוו של הנ"ל: מרכבות האלים, אלים מין החלל החיצון........

למעלה