מוציאה טיפה עצבים...

מוציאה טיפה עצבים...

החבר לשעבר שלי איךשהוא שמע שהתנשקתי עם מישהו אחר והתעצבן וזה אחרי שהוא זה שיזם את הפרידה וזה היה כבר מזמן ואני שואלת באיזה זכות הוא מתעצבן??

ChilD SouL

New member
שיתעצבן.... ../images/Emo3.gif

זה מזיז לך
עזבי,
ים זה עם מפגר
מניסיון

לא מזיז

סתם מרגיז שהוא זה שיזם את הפרידה ועוד במילים "אני לא אוהב אותך יותר" ועכשיו הוא מתעצבן! חוצפה!

אין לו זכות להתעצבן-

כנראה הוא נפרד ממך מהסיבות הלא נכונות ועכשיו הוא מתחיל להבין שהו עשה טעות. תעשי מה שטוב לך, נהנת? נהדר, אין לו שום זכות להגיד לך כלום.

אני חולק על זה

יש לו כל זכות להתעצבן, אבל אין לו זכות להגיד שום דבר. המחשבות והרגשות של כל בנאדם הן פרטיות ולכל בנאדם יש את הזכות לחשוב ולהרגיש מה שהוא רוצה. אם הוא מתעצבן, אז שיתעצבן, זה לא יפריע לאף אחד חוץ מלעצמו, אבל אם הוא גם יפגין את העצבים וינסה להרוס לך, אז זה יהיה רע מאוד.

Brusi

New member
שיתעצבן!

זכותו של כל אדם להתעצבן. האם לך מותר להתעצבן על זה שהוא מתעצבן? חשבי על כך!!

jessy19

New member
שיתעצבן- חלק מהזכויות שלו זה להרגיש

אבל לא לעניין לומר את זה בקול רם- כנראה שהוא הרגיש צביטה בלב כששמע שהתנשקת עם מישהו אחר והוא לא התגבר עלייך עדיין.

Noopy

New member
הוא יכול להתעצבן כמה שבא לו...../images/Emo3.gif

אבל זה לא יעזור לו בכלום.. העניין הוא שהוא לא יכול להוציא את זה עלייך.. כי בעצם, הוא זה שנפרד ממך, והעובדה שאתם לא מחויבים יותר אחד לשני אומרת ש.... את יכולה להמשיך בחייך בלי העצבים או ההתחרטויות שלו!

כבר אמרתי למה:

כי הוא זה שיזם את הפרידה- ולא אמור להיות לו איכפת עם מי אני יוצאת כי הוא זה שוויתר עליי (מה הוא חשב שאני יבכה על הפרידה הזאת לנצח?)

למעלה