מוציאה קיטור....

מוציאה קיטור....

אני עובדת במרכז גריאטרי שיקומי גדול מזה מס' חודשים (לא הרבה) בראיון הראשוני דובר על 75% משרה. בשיחה שבה הודיעו לי שהתקבלתי שינו את זה ל-60%, בחתימת החוזה נמסר לי בכלל שזה 40% לחודשיים ואז עולה ל-60%. בפועל עבדתי במחלקה מלאה וכמעט קרסתי. כשהייתי על הסף ממש, העלו לי 'זמנית' ל-75%. המחלקה שלי התפצלה ל-2 מחלקות (זה היה יעודה מלכתחילה) ועכשיו שוב מורידים לי את אחוז המשרה. מישהו אמר תסכול? תחושת זלזול?
וזה לא נגמר, מחר יש לי שימוע לפני פיטורין. למה? כי יש לי בעיה ב'סגנון התקשורת' שלי וב'גמישות וקבלת סמכות'. אה, זה כי התווכחתי עם המנהלת שלי שרצתה להביא אותי ביום החופשי שלי לצורך הדרכה בלבד. (לבסוף באתי לשעתיים והלכתי- נשרף לי חצי יום יחד עם נסיעות ולא קיבלתי על זה גרוש - כי לא משלמים שעות נוספות).
אני אוהבת את העבודה, היא מאתגרת ומרתקת. אבל ההנהלה מוציאה אותי מדעתי.
זהו. סיימתי להוציא קיטור.
אם למישהו יש עצה בשבילי, אני אשמח מאוד.

niva99

New member
הכל לטובה!!

נכון שכרגע את לא רואה זאת כך, אבל עשו לך טובה ...
מכאן תמצאי משרה הרבה יותר שווה עם תנאים יותר טובים - וגם תהיי למודת נסיון תבקשי את סיכום התנאים בכתב -כך שבעתיד לא יוכלו לחזור בהם.

בהצלחה!

sher2004

New member
אני מסכימה עם ניבה

אם זה המצב אז מגיע לך יחס ותנאים יותר טובים, בהצלחה.

עדכון

השימוע התקיים הבוקר. זה היה בעיקר גיבוב של שטויות ושל 'תחושות'. אני פמיניסטית גאה, אבל נשים יכולות להיות רגשניות ונוראיות לפעמים. הכל התבסס על ה'תחושות' של המנהלת, בלי יותר מדי 'בשר'. ומה אפשר להגיב על תחושות? יאללה, שוב חיפוש עבודה....

נשמונת3

New member
מאחלת לך בהצלחה

עם יחס כזה מזלזל אלייך את ממש לא מפסידה הרבה שפיטרו אותך. אני מאחלת לך שתמצאי מקום עבודה בו יעריכו אותך באופן אישי ומקצועי. יש כאלה מקומות!

sivanjbs

New member
ברחי כל עוד נפשך

אף אחת לא צריכה לסבול מקום עבודה כזה
יחס כל כך מחפיר, פשוט מרתיח

למעלה