מוציאה קיטור

ה מוזה

New member
מוציאה קיטור

לא אני לא אכתוב את זה בפמ"ע כי ברור שזה יזכה להתעלמות אז הנה היא שוב פעם " יפת הנפש" " החלילן מהמלין" " הנזירה ממונטה קריסטו" " הדון קישוטית " .. כן היא הנה שוב פעם מתוסכלת ממה שהיא רואה אפילו זועמת וכועסת על חוסר רגישות משווע .בא לי לצעוק . אז יופי , הסבירו לי בצורה מאוד הגיונית כששאלתי הכיצד הומור שחור בתפוז ?! הכיצד ישכון לו זאב עם כבש ? כן ..הסבירו לי שהומור שחור זה בריא . אז עכשיו תסבירו לגולשי פורום משפחות של מתאבדים שהגולש שכתב שם הודעת הומור שחור בסכ"ה .. זאב שכן שבא לביקור נימוסים בריא . איזה גועל נפש . פשוט גועל . מילא שבדיחות ההומור השחור נשארות בבית הציניות השחורה אבל כזה גולש לדירות השכנות ברוב חוצפה - זה הופך לי את בבטן . ולמה שלא ? הרי קיבלו כאן לגיטימציה להומור שחור . אז הכל מותר והזאה טורף כבשה .למישהו אכפת ? להכנס לביתו של אדם זר שבן משפחתו התאבד להתבדח על נושא המתאבדים בהומור שחור זה לא רק לא בריא . זה חולני . מיום ליום קשה לי יותר להיות בפורומים ובתפוז בכלל . כן אני יפת נפש . ולא מתביישת בזה רק .. קולות של שכמותי כבר אינם נשמעים . מכבה מחשב . טו מאצ' גועל נפש .

לא ממש מבינה אותך

הרי כתבת מסר למנהל הפורום, שפנה אלי בנושא. אז מה קשור הפמ"ע או יפת נפש? בואי אני אגלה לך שהרבה גולשים טועים וחושבים שפורום משפחות של מתאבדים נועד לקהילה הערבית, של ההורים למתאבדים בפיגועים. אני אפילו אספר לך שגולש מסוים שלח לנו אי מייל נוזף על זה שאנחנו מחזיקים פורום כזה. במקרה הזה - כתב את ההודעה גולש עם עבר בעייתי, אך באמת לא בכוונה. מעיון בהודעותיו בכל הפורומים, הוא באמת חשב שזו מהות הפורום, עד כמה שזה נשמע מעוות. ובכל זאת, עכשיו כשאני חושבת על זה - זה באמת מתאים לפמ"ע

ה מוזה

New member
תגידי לי שאת צוחקת ../images/Emo12.gif

חושבים שזה פורום למתאבדים הערבים ??? חייבת להודות אני בפה פעור . וכן , כתבתי מסר לאחשל ואחכ עדיין הרגשתי בלגן בבטן בגלל זה יש כותרת "מוציאה קיטור".. ונוירון ידוע בהומור "המיוחד" שלו הוא כבר נחת בהרבה פורומים רגישים יותר ורגישים פחות , נוירון לא טיפש הוא יודע היטב את מהות הפורום ...נשמע לי דימיוני לגמרי לחשוב שזה פורום למשפחות של מתאבדים ערבים ( לא יהיה גם פורום כזה ?,נכון ?) בקשר לפמ"ע , כי כאן זה קיטורים אז קיטרתי לי :) ויפת נפש כי עוד פעם היו מסבירים לי בטח כמה בריא זה הומור שחור ועוד נ.ב קצת אישי יותר - חושבת שכבר קלטת שאני כותבת לי מהבטן , אז גם במקרה הזה כתבתי כאן ישר מהבטן . פורום למשפחות של מתאבדים לקהילה הערבית
(מנסה לעכל את זה ) בכל אופן , תודה שהתייחסת לקיטור שלי

../images/Emo140.gif

יש אנשים שפשוט...
היית מאמינה שבאחד הפורומים שלי העלו את ההודעה על מותו של קרוספייס (אביחי) כבדיחה?

אחשל

New member
זאת ממש לא בדיחה ../images/Emo4.gif

כבר נתקלתי מספר פעמים בטעות הזו, והאמת היא ששם הפורום לא מצא חן בעיני כבר מההתחלה, גם בגלל הבוטות שבו, ומסיבה נוספת - חלק לא מבוטל מן החברים אינם בני משפחה במובן הרגיל של המילה, וגולשים חדשים מעלים את שאלת השייכות לפורום... אני חושב שאני אעשה משאל לחיפוש שם אחר לפורום. אם יש לכן רעיונות - אשמח לשמוע! ו... מוזה - תודה על תשומת ה
ניר

איילת1974

New member
../images/Emo32.gif יפת נפש

פעם אמר לי ידיד תוך כדי שיחה טלפונית "אויש איילת את כזאת יפת נפש". אז בשיא הטבעיות עניתי לו כך: "תקשיב גיא מבחוץ אני מכוערת, אז משהו אחד חייב להיות יפה אצלי". אני פשוט שמעתי איך הוא מתפטל, מחליף צבעים ואומר דברים בסגנון- אויש איילת, את יודעת שלא לזה התכוונתי, הוא התפטל ואני נהנתי מכל רגע. אז מוזה, גם אני כמוך יפת נפש וגאה בזה.

ה מוזה

New member
תאמרי לי איילת

אם נפתח פורום "ליפות/יפי הנפש" כמה רייטינג וגולשים יהיו לדעתך ?( חוץ משתינו )
אחוות האנשים היפים

איילת1974

New member
אני לא יודעת, אבל שווה לנסות

מכניין אם יש ניתוח פלסטי להגדלת הנפש.

למעלה