מוציכל הכבוד לך! ושכמה שפחות דפים ייכנסו לארכיון. הלוואי.
ת תלתלית New member 24/3/04 #1 מוצי../images/Emo39.gifכל הכבוד לך! ושכמה שפחות דפים ייכנסו לארכיון. הלוואי.
מ מוצרלה New member 24/3/04 #2 תלתלית ../images/Emo13.gif אם כמה שדפים יכנסו לארכיון, הפורום עלול להיסגר אני הייתי דוקא מאחלת שיהיו הרבה דפים, אבל כאלה שהצליחו לעזור להורים להתגבר
תלתלית ../images/Emo13.gif אם כמה שדפים יכנסו לארכיון, הפורום עלול להיסגר אני הייתי דוקא מאחלת שיהיו הרבה דפים, אבל כאלה שהצליחו לעזור להורים להתגבר
ת תלתלית New member 24/3/04 #4 קראתי את הודעת הפתיחה כעת הלוואי והיה לי משהו קל להגיד. אני יודעת שאשאר פה. ואשתדל לעזור עד כמה שאוכל.לפחות בהקשבה אמיתית מבפנים.
קראתי את הודעת הפתיחה כעת הלוואי והיה לי משהו קל להגיד. אני יודעת שאשאר פה. ואשתדל לעזור עד כמה שאוכל.לפחות בהקשבה אמיתית מבפנים.
T The Experience New member 24/3/04 #3 חנוכת פורום! ../images/Emo13.gif משפט שבא לי עכשיו מוצי (?) שתהיהי המובטלת הכי שמחה בארץ!!
מ מוצרלה New member 24/3/04 #6 היי גם לך ../images/Emo140.gif אני חושבת שזה אחד הפורומים הבודדים שמאחלים לו אבטלה וחוסר עבודה אבל באמת שמקווה שלא נמצא את עצמנו בתוך מערבולות ריגשיות.
היי גם לך ../images/Emo140.gif אני חושבת שזה אחד הפורומים הבודדים שמאחלים לו אבטלה וחוסר עבודה אבל באמת שמקווה שלא נמצא את עצמנו בתוך מערבולות ריגשיות.
T The Experience New member 24/3/04 #7 מוזר...ההודעה שכתבתי למעלה לא מופיע בכרטיס האישי שלי! או שזה לכולם? חחחח מצחיק. בהצלחה!
פ פנינה המקורית New member 24/3/04 #9 זה משום שהפורום חדש ואפילו דף ראשי עדיין אין לו גם לי זה קרה כשהפורום שלי היה חדש ולא הבנתי.... אז זהו שכל החיים לומדים ובסוףמתים טפשים (בצחוק) פנינה
זה משום שהפורום חדש ואפילו דף ראשי עדיין אין לו גם לי זה קרה כשהפורום שלי היה חדש ולא הבנתי.... אז זהו שכל החיים לומדים ובסוףמתים טפשים (בצחוק) פנינה