מוצץ מהלך או מחלבה????

מוצץ מהלך או מחלבה????

אתמול סהר בתי (בדיוק בת חודש) החליטה שהיא לא מתנתקת לי מהציצי במשך 7 שעות (נכנסנו לתוך הלילה מחוברות...) מה עושים במקרה כזה?? איך אני יודעת אם היא רק רצתה להירגע או שפשוט היתה רעבה? כל פעם שראיתי שהיא קצת נרדמת לי על הציצי "ניתקתי" אותה ואז התחיל הבכי. אולי זה קשור לזה שאתמול היא קיבלה חיסון צהבת?? כבר חשבתי לתת לה מטרנה בלילה במקום ציצי. מה עושים? כואבות לי הפטמות...

אולי בעקבות החיסון

(יש לך ילדה חכמה. זו דרך נהדרת להתגבר על חיסון), או שזו קפיצת גדילה, בה היא מגדילה את כמויות האוכל שלה על ידי יניקה תכופה. במקרה כזה, עדיף לעשות כמו שעשית - להיכנס למיטה איתה ועם בקבוק מים, להניק כמה שיותר ולהשתדל לנוח. זה אמור לעבור אחרי יום-יומיים. פטמות כואבות - בעיה כאובה. אם יש לך משחה לפטמות (הכי מומלצת פיורלן 100), תמרחי. אם זה לא עובר במשך כמה ימים, אולי זו בעיה של תפיסה ואז כדאי להתייעץ עם יועצת הנקה לתיקון העניין.

לגבי המשחה...

הפטמות שלי לא פצועות או סדוקות - רק בלויות וכואבות מרוב שימוש! עדיין המשחה תעזור? קניתי את הפורלן 100 ביום שיצאתי מבית-החולים ועדיין לא השתמשתי בה

lilend

New member
תמרחי קצת ויטמין a+d על הפיטמות

זה ירענן אותן ויעזור מאוד (עוזר גם לפיטמות סדוקות). גם אין שום בעיה עם ההנקה כי מן הסתם התינוקת אמורה לקבל כבר את הטיפות הללו.

הג יולי

New member
זה מתאים לקפיצת גדילה

אין מה לעשות. זה עובר תוך יומיים - שלושה. היא צריכה לשדר לגוף שלך להגדיל את כמויות החלב בהתאם לצורך שלה. אם תתני לה תמ"ל זה יכול לפגוע בהנקה כי אז הגוף לא לומד שהוא צריך להגדיל כמויות.

למעלה