מוצץ

26יפעת

New member
מוצץ

כל הזמן שכנעו אותנו לתת ומי שזוכר בעבר ממש התנגדתי נחרצות ("פקק לילד" "לקום בלילה להרים את המוצץ שנפל" וכו') אמממה, לאחרונה התחיל אצלו צורך חזק למציצה (כנראה שבאמת יש שלב אוראלי...), הוא מבקש מוצץ רק כשהוא ממש עייף ולא מצליח להרדם, בעיקר בשעות הערב. אז החלטתי לנסות והוא מרוצה כבר שבוע, העניין הוא שהוא לא לגמרי תפס את הפרנציפ ומה שיוצא זה שאני צריכה לשבת לידו ולהחזיק לו את המוצץ, מה שמנטרל אותי לחלוטין, די מרגיז לא? אם אני עוזבת הוא מתחיל לבכות ולא נרגע עד שאני מחזירה, ניסיתי היום ואחרי 3 דק' נשברתי וחזרתי להחזיק לו עד שהוא נרדם. למישהו יש פתרון? חשבתי להדביק לו סלוטייפ :)

ammy

New member
ככה זה בהתחלה ,הם לומדים אחרי כמה

זמן,סבלנות.היום מאיה יודעת למצוא מוצץ עם עיניים סגורות תוך שינה.

ornit_band

New member
יפעת, תנסי להשכיב אותו על הצד עם

המוצץ, ככה יש פחות סיכוי שיאבד אותו. הטבעת של המוצץ צריכה לגעת במזרון. לפחות אצלינו זה עובד... ואח"כ, כשהוא נרדם, אני לוקחת לו את המוצץ כדי שלא יופעל לחץ על צד אחד של הפה.

yael3333

New member
שתי שיטות:

שיטה ראשונה שאימי לימדה אותי- אם הילד שוכב על הצד, מניחים חיתול מקופל על המיטה כך שיתמוך המוצץ. שיטה שנייה שאצלנו עבדה מצויין- תקני את המוצצים הפשוטים ביותר- העגולים שעשויים גומי, הם מכוערים בטירוף אולם הילדה שלי תפסה אותו מהרגע הראשון ולא מוכנה להרדם בלעדיו.

26יפעת

New member
תודה, אני באמת אנסה על הצד

המוצצים ה"פושטים", באמת יותר קלים לו אבל הבנתי שהם לא כ"כ מומלצים

למעלה