מוצרים דיגיטלים באטסי

יעליעלי

New member
מוצרים דיגיטלים באטסי

מנסה להעלות עכשיו קובץ PDF, ועדיין בהגדרת המוצר מתבקשת להגדיר כמות (לא יכולה להשאיר את הרובריקה הזאת ריקה).
מכיוון שמדובר במוצר דיגיטלי, אני לא מעוניינת להגביל אותו.
האם אפשר להעלות מוצר בלי להגיד כמה ממנו יש במלאי? (הרי מדובר במוצר דיגיטלי, אין לו באמת הגבלה)
תודה

אז תכתבי כמות 10,000

מה זה משנה?
הרי על כל מוצר שנמכר את משלמת 20 סנט + עמלה, אני מניח שהכוונה היא שתוכלי להגביל את זה.

באשר למטבע בהגדרות החנות, זה באיזה מטבע הוא יוצג לכולם.
עקרונית שקלים עדיף כי אז אין צורך במהרת מטבע לאחר קבלת הכסף.
אבל מכיוון שטבע האדם חושש מדברים זרים, ורוב הלקוחות הם כמובן מחו"ל, עדיף מטבע מוכר כמו USD.

יעליעלי

New member
תודה.

כלומר, לפי מה שאתה אומר, המטבע שבו מוצג האתר הוא מטבע התשלום, שיוצג לכל קונה מכל מדינה, ואם לא מדובר באותו המטבע, הקונה יצטרך לשלם גם המרה?
כלומר, אם אני קובעת את החנות שלי בשקלים, אז הקונים מארהב יצטרכו לשלם עמלת המרה, כי המטבע שלהם הוא דולר,
ואם אני קובעת שהמטבע שלי הוא דולר, אז קונים מהארץ יצטרכו לשלם עמלת המרה?
&nbsp

תשובה

אין קשר למטבע בו מוצג האתר (זה רק לתצוגה) לבין מטבע החנות, כל חנות בהגדרות שלה יכולה לקבוע מה המטבע שלה.
אם את קובעת שהחנות שלך שיקלית אז פאיפאל יחייבו את הלקוח לפי שקל ואז יבצעו את ההמרה על חשבונו.
קונים מהארץ - זה לא משהו שבאמת נפוץ באטצי, לא הייתי מתחשבן על זה שלקוחות מהארץ ישלמו המרה מדולר.
80% מהלקוחות אמריקאים, 15% אירופאיים ו-5% זה כל השאר - פחות או יותר.

לימיצ

New member
את יכולה להשתמש בפיצ'ר החדש

תגדירי מוצר אחד וחידוש אוטומטי!

לימיצ

New member
בLISTINGS MANAGER

סמני מוצר אחד לפחות
ואז more actions
בחרי manage renewal options
ואז את האוטומטי!

האם חידוש אוטומאטי לוקח את עלויות החידוש בחשבון?

ז"א, האם המשמעות של חידוש אוטומטי הוא תשלום של 0.2$ נוספים לאטסי או לא?

אני חושבת שזה מאוד משמעותי במכירות של מוצרים דיגיטליים שנמכרים במחיר זול מאוד, לא?

לימיצ

New member
לא הבנתי את השאלה...

הרי אין הבדל באחוזי העמלות אם את מוכרת מוצר רגיל או דיגיטלי.. זה 20 סנט בכל מקרה
אז למה זה משנה אם זה חידוש אוטומטי או לא?

למעלה