מוצרים כשרים

מוצרים כשרים

אני עדיין מחפשת אומגה 3 לילדים (בסירופ עם תוספת טעם) באיכות טובה והכי חשוב - כשרה. מישהו מכיר? לגבי פרוביוטיקה - יש מוצרי מדף שניתן למצוא בכל בית מרקחת שמומלץ (סלוגר,אלטמן וכו')?

אלספה הוא כשר

המוצרים שלהם ללא חומרי טעם וריח הם יחסית בסדר, למרות שיש ילדים שלא מגיבים אליהם טוב.

razgalili

New member
אל תשתמשי באלספה לילדים

הוא מכיל חומרי צבע טעם וריח שאסורים לאס"פים. תשתמשי במוצר למבוגרים שהוא גם במקרה כשר

הבן שלי לא ממש בספקטרום

עקרונית בעבר הוא אובחן בטעות כאוטיסט. כיום מדובר ב-SPD, עיכוב שפתי קל וחשד להפרעת קשב ריכוז (הוא גם היפוטוני אבל זה לא רלוונטי
) תודה על המידע לגבי אלספה

razgalili

New member
לצורך הענין יש סכוי גבוה שהוא צריך טיפול דומה

ושהוא יגיב רע מאד לחומרי צבע טעם וריח ולמזהמים סביבתיים. להיפוטוניה יש קשר חשוב לשאר הבעיות. אני גם ממליץ בחוזקה שלא לחסן יותר את הילד בשום חיסון בשום פנים ואופן כדי שמצבו לא ידרדר.

vered73

New member
יש שמן דגים בטעם לימון של NOW שיש הורים

שמשתמשיםש בו. היות והוא נמכר בישראל בבתי טבע ידועים אין לי ספק שהוא כשר. כאן הלינק: http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1246

vered73

New member
תשובתי:

מוצרים רבים מיוצרים אך ורק מהצומח. ולכן נשארת שאלת הכשרות של המפעל וכמובן של פס היצור. אינני מאמינה שעדן טבע מרקט שגם מוכרים את המוצר, וגם Bטבע, וגם ספורט קסטל, וגם עוד רשתות מוכרות כאלו ואחרות, היו מסתכנות באיבוד לקוחותיהם הדתיים. על כל פנים, קיבלתי פעם בביקורי בעדן את מספר הטלפון של המשווק האיזורי המוסמך של NOW. הוא אמר שישמח לענות לי על כל שאלה (הוסבר לו הפרוטוקול של הילד). במידה והטלפון אצלי עדיין אשאל אותו בלי נדר מחר. טוב, לפחות חזיר ושפמנון לא נמצא שם

תודה

מנסיוני מוצרי NOW אינם כשרים אבל אני אבדוק את זה. לא ניכנס כאן לענייני כשרויות אבל עקרונית על תוספי מזון רבים אין כשרות למרות שצריך. גם כשמדובר בדברים צמחיים הכמוסה בד"כ מכילה גלטין. רוב הרבנים מאשרים את השימוש בהם אבל ספציפית שמן דגים נוזלי עם טעם יש בעיית כשרות של תוספי הטעם (בהנחה שמרכיבי השמן כשרים) זה בדיוק המקרה עם האלספה הנוזלי שאינו כשר. זה שחנויות רבות מחזיקות מוצרים מסויימים ויש להם לקוחות דתיים לא אומר שכל המוצרים שלהם כשרים. גם בסופר-פארם מוכרים דברים רבים לא כשרים. תודה על התשובה שלך, אני אבדוק בהקדם האפשרי את המוצר של NOW

JacobSk

New member
אני רוצה עוד פעם להגיד שחברת NOW

זה לא ברנד היפואלרגני וגם היא לא נכנסת לשום רשימה נטורופטיה מומלצת של רופאי DAN! וחבל שהורים חדשים לא הבינו מה נטורופטיה נחונה לילדים שלנו

למעלה