מוצרים לבישול אוכל הודי

מוצרים לבישול אוכל הודי

בוקר טוב! האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מרכיבים לבישול הודי, כמו גראם מסאלה וכדומה? תודה רבה

clcl

New member
תבלינים וכדומה ניתן היום להשיג בכל חנויות

לממכר תבלינים ואחרות כגון: לגעת באוכל, ספייסס וכו'. בנוסף, ברמלה יש שוק הודי בו ניתן להשיג ה כ ל מ כ ל ....

bigjack

New member
בכל חנויות התבלינים ../images/Emo13.gif

וגם בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק. היום בהרבה סופרים יש עמדות תבלינים וגם שם אפשר להשיג גראם מסאללה.

clcl

New member
../images/Emo207.gifמערבבים תבלינים

מערבבים תבלינים בוקה גרני, גרם מאסלה, ראס אל הנוט, קיג'ון וגם קארי. גומבוץ סלע בסקירה מקיפה של תערובות תבלינים מכל העולם. הסברים ומתכונים גומבוץ סלע YNET

clcl

New member
מדריך התבלינים

מדריך התבלינים בלעדיהם אין לנו טעם וריח לחיים, שלא לדבר על צבע. הם אלו שהופכים את המאכלים שלנו למעניינים, אקזוטיים, מרגשים או ביתיים - קבלו בבקשה את התבלינים! "אוסם"

clcl

New member
מדריך לתערובת תבלינים

מדריך לתערובת תבלינים CookShare

clcl

New member
מתכון: גרם מסאלה

גרם מסאלה תערובת מצפון הודו. משמעות השם היא תערובת תבלין חמה, האמורה לחמם את את גופינו. בתערובת משתמשים לתבשילי קארי ולאורז אולם ניתן להשתמש בה גם לעוגות ולעוגיות. את התבלינים השלמים יש לקלות במחבת, לפני הטחינה. הקליה במחבת "פותחת" את התבלין ומאפשרת לכל הטעמים והריחות להשתחרר. חומרים 1 כף הל 2 כפות זרעי כוסברה 2 כפות כמון 1 כפית פלפל שחור חצי כפית ציפורן חצי כפית קינמון חצי כפית אגוז מוסקט טחון

clcl

New member
גרם מסאלה

גרם מסאלה מאת: אבי - פסטו מרכיבים 1 כף + 1 כפית זרעי הל שלמים 2 מקלות קינמון שבורים לחתיכות 2 כפיות מסמרי ציפורן 1 כף + 1 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים 3 כפות גרגרי כמון 3 כפות גרגרי כוסברה דרך הכנה לחמם את כל התבלינים במחבת תוך כדי עירבוב ולשמור שלא ישרפו. להעביר למטחנת קפה / תבלינים ולטחון דק. לאחסן בכלי סגור.

אני מתה על אוכל הודי../images/Emo24.gif

אני נוהגת לקנות בשווקים, ואכן ברמלה יש שוק הודי ענק ששם מוכרים הכל מהכל , כולל הכל. אני נוהגת לנסוע אחת ל...מירושלים לשם, מצטיידת וחוזרת. אבל בגדול בשווקים השונים יש חופשי.

למעלה