מחזק ואף מוסיף שיש סיכוי גבוה שיש סוכר בסבון
בשנים הראשונות לגילוי הסוכרת אצלי עוד הייתי צורך מעדני חלב (דני שטראוס ודומיו).
חיפשו לי במיוחד מעדנים כאלו ללא סוכר.
מצאו את אלו הנושאים תו אי"ל והביאו לי בשמחה.
כיוון שהייתי הדיוט בתחום לא בדקתי כלום על האריזה ונהניתי מהמעדנים.
כשלמדתי שיש מדבקה של היצרן עם הרכיבים שהמוצר מכיל, גיליתי שיש במוצרי אי"ל - סוכר וכניראה לא קצת וזה בנוסף לממתיקים המלאכותיים.
לעומתם מוצרים של מתחרים לא הכילו סוכר בככלל, רק ממתיקים.
בהתחלה נורא כעסתי - למה אי"ל מאשרים מוצרים עם סוכר כשיש אחרים בלי סוכר? ואז הבנתי. כ ס ף.
היום אני כבר יודע שגם קצת סוכר זה לא נורא וגם הרבה ממתיק זה לא טוב.
אז היום אני מחליט מה לאכול וכמה לפי כמות הפחמימות ומנסה לא להכניס יותר מידי רעל כימי לגוף.