מוצרים מהארץ.

מוצרים מהארץ.

אתמול עשיתי קצת שיעורי בית בחנות הפארם ויש לי כמה שאלות: אבץ יש ב-3 צורות איזו מומלצת? 1) סולגר מכיל אבץ פיקולינאט, דיקלציום פוספאט, חומצה סטיארית, מגנזיום סטארט, תאית צמחית . כל טבליה 300 מג ובתוכה אבץ פיקולינאט 22 מג סידן 20 מג. 2) סולגר מכיל אבץ גלוקונאט, חומצה סטירית, מגנזיום סטארט, תאית צמחית כל טבליה 550 מג מכילה אבץ 50 מג 3)נאוו מכילה קמח אורז , אבץ פיקולינט כל טבליה 500 מג אבץ 50 מג אודה על תשובתכם המהירה

רגע ועוד מוצרים

לחצתי על שלח מהר מידי... איך המוצרים הללו? GABA 500 מג עם B6 רכיבים: חומצת גמא-אמינו-בוטירית (GABA) ויטמין B6, קמח אורז לבן מגנזיום סטארט, סיליקה מגנזיום (עדן ויטמינס כי כל השאר עם סויה) מכיל: מגנזיום הידרוקסיד, דלולוזה, קרוס קרמלוזה, סיליקה, חומצה סטאריט, מגנזיום סטארט, ציפוי מאושר. B קומפלקס (סולגר) מכיל: קומפלקס ויטמיני B, חומצה ציטרית, תאית, סיליקה, מגנזיום סטארט, תערובת צמחית: אספסת, אצות ים, פטרוזיליה, פקעת ורדים, אסכולה, גרגר הנחלים. תודה רבה מאוד.

B קומפלקס של סולגאר עשה היפר נוראי

אצל בני הגדול. ניסינו לתת איתו עוד כמה תוספים לאיזון, אך זה לא צלח... יש למישהו רעיונות? ההמלצה של קומפלקס ויטמיני B היתה של דר' מק'קנדלס. חוץ מזה יש לו ריח די מזעזע... והוא לא מסוגל לשבת וללמוד בכלל... מה אתה אומר רז?

razgalili

New member
למי יש ריח מזעזע?

לילד או לתוסף? הייתי רוצה לדבר איתך תלמה. אני חייב לקבל תמונה יותר טובה של מה המצב של הילד, מה הוא לוקח, איזה בדיקות עשיתם וכו.

הריח של התוסף נודף ממנו-ויטמיני B

היי רז, אני אתקשר אליך הערב, דרך סקייפי, אם זה בסדר. אין לו קנדידה אבל יש לו חיידקים גועליים שחבל על הזמן... ההיפר הופיע כשהתחלנו עם ויטמיני B האלה של סולגר, אך האם יתכן שהוא נובע מתוספת של L-canitine ביחד איתו? אנחנו נותנים טאורין ממזמן וקרניטין בימים האחרונים. אתמול בערב נתתי לו גאבא 500 מג פעם ראשונה ואכן זה הרגיע אותו והוא ישב להרכיב פזלים, מה שלא היה מסוגל לעשות כל היום. אבל אז הוא קיבל בחילה חזקה ורפלוקס שלא אהבתי. בכל מקרה, הגאבא, לא הרדימה אותו בכלל, אך עשתה אותו שמח ויותר רגוע. היום הוא לא יקבל ויטמיני B כדי שנוכל להתרשם. א=פרופו, בקשה מכולכם: לגבי ילדי הקטן, שקיבל בשנתיים האחרונות, שני דובוני יומי שבהם אין ויטמין B1, B2 אלא רק את הויטמיני B האחרים. הופיעו לו סימנים קיצוניים של רגישות טקטילית עם שינוי ברגישות הוסטיבולרית. התייעצתי עם קולגה המבינה בתחום, והיא אמרה שיש סיכוי רב, שמחסור בויטמינים אלה (פעם הוא קיבל אותם מבמבה ומזונות אחרים מתוספים שהוצאנו) יגרום לשינוי של הרגישות הטקטילית והוסטיבולרית. זה מוכר כאן, גם על רקע, הידע על נפגעי רמדיה. אני מחפשת עכשיו את שני הויטמינים האלה בריכוז גבוה. מי מכיר ויטמיני B1+ B2 בריכוז גבוה, בנפרד, ללא קומפלקס ויטמינים, כדי שהספיגה תהיה טובה יותר? אפשר יחד עם B3, אך לא עם כל היתר. תודה רבה ולתשומת לבכם, מי שלוקח דובוני יומי מולטי והילדון לא אוכל טוב, במיוחד לא חיטה חלב ובשר, כמו אצלנו. הנה על ויטמין B2 ממוצרי חלב. תודה, תלמה.

לגבי אבץ

מק'קנדלס ממליצה על zinc picolinate ועל zinc monomethionine כצורות העדיפות. כלל האצבע שניתן לי למינון אבץ הוא 1 מ"ג לכל פאונד ועוד 20 מ"ג. כלומר - ילד ששוקל 18 ק"ג זה בערך 40 פאונד (0.45 פאונד לק"ג) כלומר 40 מ"ג ועוד 20 זה יוצא 60 מ"ג ליום. עמית

תודה כלומר

המוצר הראשון והאחרון שציינתי מכילים אבץ פיקולינאט אך יש שם מוצרים נוספים האם תוכל לומר לי אם המרכיבים אינם בעייתיים?

למעלה