מוצרים מהתנחלויות

מוצרים מהתנחלויות

אני מעוניין לדעת איזה מוצרים מיוצרים בהתנחלויות על מנת ליעל את ההחרמה הפרטית שלי בתודה מראש JOE

אוי שאלה טובה!

אני יודעת שזרועות שיח וזרועות ברקן זה מהתנחלויות. ויש גם מלא יינות משם...אפרתה שמפרתה וכאלו, הם גם ממש מגעילים.

AVI0012

New member
את ממש מגעילה.

את ממש מגעילה.אתם שדוגלים .באיש באמונתו יחיה ..הכול הבילבולי תחת האלה.למה להחרים אותם?זה דבר לגיטימי שהם ימכרו.

segevturgeman

New member
די לכיבוש

גם בונים מפעלים בסיבסוד ענק של המדינה בשטח שאמורים לפנות, גם מעסיקים ערבים שהם מתים להרוג אותם ועוד עושים עלהם כסף- הרצחת וגם ירשת? המדינה לא צריכה לתת להם סבסוד ואנו לא צריכים לקנות יין בלי טעם

טוב

פשוט בהתחלה לא היה לי כך להגיב כי אני בדרך כלל לא מגיבה לאנשים שיורדים לרמה של לרדת אחד על השני... אבל מספיק ההתנחלויות מקבלות כסף מהמיסים, אני לא רוצה בכלל שהן היו קיימות, בטח שלא יקבלו כסף מהמיסים. לא מספיק אני ממנת אותן מהמיסים אני גם צריכה לעודד אותן על ידי קנייה של מוצרים משם??? לא! שירוויחו את הלחם שלהם בישראל ושיגדלו את הילדים שלהם בישראל, שיתנו לעם השני לעשות אותו דבר באדמה הזאת ואנשים יפסיקו למות כבר על שטויות.

רק כך

הם אולי יחליטו שלא כדי להם להיות שם והם יעשו טובה גדולה לכל עם ישראל ויצאו משם

נשק מסוכן !

אסור להשתמש בנשק החרם נגד ההתנחלויות. האירופאים קשובים לכל ניואנס של מאבק פנימי בתוכנו וששים לאמץ את השיטה בשמחה גלויה. היום החרם על תוצרת ישראל, הולך ומתרחב. מחר יאסרו על מכירת תוצרת קיבוצים ומושבים, ומחרתיים יאסרו כל ישראלי באשר הוא כי הוא מתנחל בפלסטין השדודה. כמובן , שחרם של גופי שמאל על מתנחלים עלול להתקל בחרם נגדי של ימנים\\ על שמאלנים, ומכאן למלחמת אחים מיותרת הדרך קצרה. מלחמת אחים תהיה הסוף של כולנו כאן.

זה לא מה שיוציא אותנו משם

אם אני חושב משהו ואם אני מאמין במשהו, אני מאמין בו עד הסוף. ואני לא "אשתכנע" לצאת מהשטחים בגלל שאתה לא תקנה ממני.

CountDust

New member
בבקשה, רשימה חלקית

כאן יש רשימה חלקית של המוצרים העיקריים

pr3998

New member
תודה על הרשימה

מוצרים אלה יזכו מעתה להעדפה אצלי; אני מבטיח להפיץ את הרשימה הלאה.

EverMan

New member
סליחה ?!

אבל יש שם ישובים מהגולן ! קצרין היא לא התנחלות !

shay or eli

New member
הגולן נכבשה מידי הסורים

העובדה שישראל לא מתעללת במעט הדרוזים חסרי האזרחות החיים שם כמו בפלסטינאים בגדה ובעזה לא עושה את ההתנחלויות שם פחות התנחלויות ואת השטחים שם לפחות כבושים.

idoz

New member
אתה בטיפול?

ישראל לא מתעללת בדרוזים, עובדה שהם משרתים בצה"ל. ברמת הגולן איך התנחלויות.

shay or eli

New member
תשאל את הדרוזים ששבתו מול הממשלה

בקיץ. לא שמישהו שם עליהם כמובן. יתחילו להתייחס אליהם אחרי שהם יתקוממו והמשטרה תהרוג 13 מהם, אבל גם כן כ"בוגדים" או "גיס חמישי". בכל אופן, לא דיברתי על הדרוזים אזרחי ישראל אלא על הדרוזים חסרי האזרחות בגולן (שסירבו בנימוס לתעודת הזהות הישראלית כיוון שהם מגדירים עצמם כסורים). רמת הגולן היא שטח שנכבש במלחמה התוקפנית של 67'. יישובים בשטחים כבושים הם התנחלויות. יישובי הגולן הם התנחלויות שיש לפנות ולהחזיר את השטח לסורים (אלא אם כן התושבים יחליטו לקבל אזרחות סורית, מה שיקרה בדיוק אחרי שהגיהנום יקפא ופרס ינצח בבחירות).

למעלה