מוצרים פגאניים

תמיר302

New member
מוצרים פגאניים

איפה בארץ (חוץ מקיטרו שעוד לא פתחו את סניפם התל אביבי למרבה הצער...) ניתן להשיג מוצרים פגאניים\מאגיים? אני מדבר על אזור המרכז, והשרון בפרט.

TheBlueOne

New member
המממ

יש גם את החנות של נטלי... שבת שלום

Justin Angel

New member
על חוף הים, בעמקים וביערות

על חוף הים ניתן להשיג צדפות במחיר מציאה, בעמקים פרחים ממגוון סוגים וביערות זרדים וענפים למכביר. פגיונות בכל שוק יש בנמצא, קריסטלים בכל חנות היפית ומוזיקה בכל קניון. מה ספציפית אתה מחפש?

תמיר302

New member
אההם

איפה אפשר להשיג פגיונות? (חוץ משוק,שאין בעירי). פנטקלים? חיפשתי גם מטה, ומצאתי אחד באופן מוזר במקום אזוטרי למדי... בגינה שלי חחח

Justin Angel

New member
עזאם-עזאם

(כי זה מתרחז עם אההם-אההם) בכל מקרה אם אין לך בעיר שוק - לך לעיר אחרת. פנטקלים יש את קיטרו, החנות של נטלי ואת קלטיקה (היבואן של סט.ג'סטין). מטה - תלוי בחומר. עץ - ביער. קריסטל - סטונאייג' או כל מחסן קריסטלים. מתכת - אל תשאל אפילו.

מי אגם

New member
פנטקלים יש היום בכל חנות ניו אייג'

פושטית שמוכרת נרות וקטורת.

RainBird

New member
צריך לאלתר, בחורי. את הפיגיון שלי מצאתי בחנות מזכרות ופיצ'פקעס, את הגביע שלי מצאתי בדליית אל כרמל, את השרביט שלי בניתי לבד מעץ וגבישים ופנינים ישנות של מחרוזת של סבתא. את המטה שלי אבא שלי מצא (יש לו היסטוריה מעניינת שאני לא אפרט פה). את הפנטכל שלי נעשה בהזמנה אישית ועל ידי רדייה בנגר מסכן שלקח על עצמו את העבודה. את הפסל של הקטה מהחנות של נטלי. וזהו בערך.... אני אצלם את המזבח שלי (ארגז מצעים ישנים שנראה גותי מעץ כהה ומלא) ואשלח פה.

למעלה