מוצרים של דוקטור הו בארץ?

AngelicPaige

New member
מוצרים של דוקטור הו בארץ?

שלום, רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות שיש בהן מוצרים שונים של דוקטור הו כמו חולצות, בובות וכו'? עדיף באזור ירושלים או תל אביב. תודה :)

shaharEB

New member
בת"א בדיזינגוף סנטר,

יש חנות שקוראים לה : קמיקזה . יש שם קומיקס של דוקטור הו וגם בובות

Hadar AllStar

New member
אני חושבת שאפשר גם להזמין אצלו מחו"ל

לא הייתי שם הרבה זמן, וגם אני לא צריכה... הייתי בלונדון לפני 3 חודשים! אש קניתי כמה דברים שם
הדבר היחידי שאני צריכה זה את הפוסטר הע-נ-ק של CJ
ראיתי את זה לפני שנה בלונדון אבל זה היה ענק מידי ולא יכולתי לקנות XDD

ailag

New member
בחנויות הקומיקס אפשר להזמין מה שיש

בדיימנד / פריוויוז. יש להם חוברת ענקית של כל מה שיצא בעוד חודשיים ומזמינים מראש. יש אותה גם באינטרנט. (כמובן שאם זה לא מספיק "ידידותי למשתמש" אפשר להתקשר או לבוא ולשאול אותם מה בדיוק אפשר להזמין)

Hadar AllStar

New member
לי לא משנה, המטרה שלי הייתה להשיג את הבובה של

CJ.... רציתי את החדש, אבל לא מצאתי הבנאדם ב- doctor who experience אמר שנגמר להם הבובה של ג'ק [הבובה החדשה.....] אבל מצאתי את הבובה הישנה של CJ על אף שחסר לה הרובה....אבל יש לי את מאט עם הכובע קאובוי....... ויש לי את התוכניה,עט של הטרדיס,ועוד כול מיני.....

ailag

New member
הוספתי בשביל פייג' :)

(אמנם כתגובה אלייך אבל הכוונה היתה להשלים את דברייך..) איזה מזל שאני לא בקטע של מרצ'נדייז. זה נראה מייגע ויקר.. מצד שני, בגלל אנשים כמוני סוגרים את העולם של קובי.

וממש באותו מקום של גם את "העולם של קובי",

שנמצא בקומה העליונה, לא רחוק ממקדונלדס. מחוץ לסנטר, על קינג ג'ורג', יש את "קומיקס וירקות" שגם להם לפעמים יש דברים כאלו.

ailag

New member
העולם של קובי נסגר בימים אלו

אמרו סוף פברואר, אני לא יודעת בדיוק מתי זה. חבל שנסגר, אם כי אישית לא קניתי שם כלום - לא טיפוס של מרצ'נדייז..

ailag

New member
הא, נכנסתי לשם אתמול

נתקלתי בהוביאנית והתקשקשנו שעתיים על הסדרה.. קטעים.

OKDeSign

New member
אווו זה יפה!

הבעיה שלי עם האתרים האלה זה שיש מלא מה להזמין ואין כסף, אז אני חותכת ומוותרת מראש (לצערי, המון לצערי)

Pינקי

New member
כן גם אני ויתרתי על החולצה הזו כי קיבלתי חולצ

ה לא מזמן ועדיין לא לבשתי אותה, מחכה לקיץ

timetraveler900

New member
מזל טוב!

שתזכי להרבה נחת ושקט (טיפה בעייתי בהתחשב בזה שהם מברגים קוליים)

rakefet666

New member
פוטריסטי

אמנם לא דוקטור הו-י אבל אם כולם מתלהבים מהדברים המגניבים שהם קנו אז גם לי מותר שרשרת-שעון-בצורת סניץ'!

rakefet666

New member
זה עלה

3.49 דולר(13.79 שח) + 6.99 דולר משלוח, קניתי 2 אז המשלוח של השני היה רק 2.99 דולר זה המוכר שקניתי ממנו (הוא היה ממש נחמד והמשלוח היה די מהיר) http://www.etsy.com/shop/tonightstar?ref=pr_shop_more ובלי קשר- יש בETSY דברים מממש מגניבים, שווה לתת חיפוש (במיוחד בקטגוריית Geekery)... זה אתר של עבודות יד ומכירה אישית כזה

למעלה