מוצרים של פינק פלויד

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
מוצרים של פינק פלויד

האם לפינק פלויד יש מוצרים נלוים כמו מחברות, יומנים, מחזיקי מפתחות, בובות ועוד שאר דברים ממוסחרים? בצורה אובייקטיבית האם הם גם נפלו לתוך בור המסחור?

pink floydror

New member
אני מניח

שיש כמעט את הכל, או לפחות את הרב..אבל לא כל כך בשליטת פינק פלויד ... אני מניח שאם חברת סיכות או מחזיקי מפתחות רוצה לעשות מחזיק של הדארקסייד,היא לא באה ללהקה ושואלת אותם אם אפשרי... הלהקה היא חלק קובע בכל העניין הזה בכלל לדעתי אז אי אפשר להאשים אותם על התמסחרות בעניין הזה

בוודאי שהם קובעים, וזה בשליטתם

השם "פינק פלויד" הוא בבעלות הלהקה, וכך גם הלוגואים והעיצובים המרכזיים שלהם (המנסרה, למשל). אם הם היו רוצים, הם היו יכולים לתת את שמם למגוון מוצרים מסחריים וכו'. המציאות: מלבד פוסטרים, כמעט ואין 'מוצרים' מסחריים של הפלויד. לקראת יציאת אלבומיהם (החל מסוף שנות השבעים, כמדומני), הופקו בד"כ מוצרים שונים, שנשלחו לאנשי מפתח בתקשורת, לשם יחסי ציבור. בקרב הציבור הרחב לא הופצו מוצרים כגון מחברות, תיקים וכד'. בלאו הכי, קהל היעד של הפלויד מבוגר יחסית. לא מדובר בילדים, שיקנו מחברות עם הלוגו של הפלויד (או שמא אני טועה בהערכתי?).

afon

New member
תודה רבה לך, פחדתי כבר שכן

אם יש משהו שאני ממש שונא במוזיקה זה מסחור, והיום התווכח איתי על זה שפינק פלויד ממוסחרים ואני לא ידעתי על שום דבר ממוסחר בהם חוץ מפוסטרים וחולצות. כבר פחדתי שהלהקה האהובה שלי עשתה משהו שאני כל כך שונא.

Miss CB

New member
חוץ מאולי מחזיקי מפתחות

לא נראה לי שלמרצ'נדייס מהסוג ששאלת עליו היה בכלל קהל, כלומר, יש פה ושם פוסטרים וחולצות וזה סבבה, אבל מי כבר יקנה מחברת שלהם? אני באמת רוצה את הפרצוף של ווטרס מרוח לי על כל מחברת ספרות? זה אמנם אירוני ומשעשע, אבל נוט מאצ' טו לוק אט
(גילמור מצד שני..
)

וזה מזכיר לי ...

איך כשיצא "החומה" והייתי בשמינית, כל בית הספר היה מטורף לגמרי על האלבום הזה. אנשים לא רק העתיקו ציורים מהאלבום למחברות שלהם - כמה חברה יצירתיים (כולל מהכיתה שלי) עיטרו קיר שלם בקפטריה עם ה"לבנים" של החומה, שם האלבום ועוד דימויים ממנו.

Miss CB

New member
עזבי אותך "כשזה יצא"

גם היום יש מיני "פריקים" מגניבים שנהנים לצייר אותם במחברות. אישית אני לא נמנית איתם: כשרון הציור שלי לוקה בחסר
אני מעדיפה לכתוב לי ליריקס (אבל בדרך כלל של אלבומים אחרים חחח)

נימרודל

New member
גיחי...

צודקת... חוץ מזה למה להשקיע כל כך במשהו שגם ככה נזרק בסוף השנה? זה ביזבוז... אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה כמה תמונות של גילמור ביומן שלי... יאמ.

amitexc

New member
אני בארה"ב

ראיתי הכל של פינק פלויד זה שבארץ אין זה לא אומר פשוט פה בארץ לא רואים את הפינק פלויד יותר בתור מה שימכור מוצרים לבני נוער אבל בארה"ב יש (בעיקר את הדרק סייד)

afon

New member
אממ את יכולה לפרט? מה יש?

וגם איפה זה נמצא? כי בספק אם הרוכלים בשוק אכפת להם מזכיות יוצרים.

למעלה