מוצרים...

מוצרים...

כודם כל לא ניסיתי שום טסטרים! פתחו לי חדש... לא שזה נראה חדש. האיכות נוראה. הגלוס נדבק לאצבעות והשומק נראה כמו קמח עם צבע מאכל. הייתי מצפה למוצרים באיכות מצוינת ומושקעת... חוץ מהגלוס השקוף... שלא בדקתי אותו אבל נראלי שאני קונה אותו... הכל נראה כמו איפור של חברת ברבי. או יותר נכון- דוגמיות לא מדגמות. הייתי מצפה להשקעה (גם באתר, גם במוצרים וגם בדוגמניות!) במיוחד בליין חדש של מוצרים שרוצים שיצליחו! בסופר-פארם... אפילו אין מראה. יופי שהתיק "איפור" לא יותר קטן מהיד שלי! גם המוצרים פי שתיים יותר קטנים ממה שרואים באתר. זה שאנחנו נערות לא אומר שאנחנו לא רצריכות איכות. עדיף לי להוסיף עוד עשרה שקלים ולקנות מחברה יותר טובה שבעצם משקיעה במוצרים שלה וברמה באיכות ובאיך שהם נראים! חוץ מזה אנשים רואים ילדות עם האיפור הזה וצוחקים שהם "מנסות להיות" אבל אי-אפשר עם איפור של ילדות שמתחפסשות בפורים ומחפשות איפור זול! אני בת 13.5 ויש לי איפור מהרבה חברות מחו"ל שקצת יקרות וחיפשתי משהו טוב מהארץ אז הלכתי לסופר-פארם, חצי שעה נסעתי, ועוד שאלתי אותם (אחר כך הושפלתי) אם יש לם מוצרים של U GIRL והם צחקו ואמרו "מה?!" ועוד שאני עומדת ומנשה להסתיר את הפים, אחד הצליחה להתגבר על הצחוק הלכה וסיפרה לחבארות שלה. ושהלכתי לקנות קרם שיער ליד הדלת למחסן שלהם פתאום הייתה תמונה עלובה של רוני והיו את ה"מוצרים" של U GIRL. לא היו טסטרים כי אף אחד לא רצה לנסות את המו7צרים! בכלל לא הייתה מראה! ו7תדעו לכם שזאת רמאות שאין מראה כי המוכרים אומארות שאתה נראה מקסים וצוחקות מאחורי היד. פתחתי את ה"קרם גוף נצנצים" ובכלל לא היו נצנצים! כל מה שהיה (שצריך להיות) לא היה!! ובסוף, אחרי שהם פתחו את "תיק האיפור" זה היה תיק פלסטיק קטן והמסקרה בגודל של אצבע עוד רוצים על זה 300 שקל! ובסוף לא יצאתי בידיים ריקות. קניתי נצנצים וגלוס של JADE ואני ממש ממש ממש ממש מאושרת עם איפור מאיכות טובה ומוצלחת ברמה!!!! -חנוש

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifתראי, אני חושבת שאת ממש

טועה.. כי לי יש את הקרם גוף נצנצים, ויש בו ועוד איך נצנצים!!1 בסדר, הבנו שאת לא מתחברת לאיפור הזה, אז סבבה, אל תקני. אבל תפסיקי ככה להשפיל ולרדת על פנינה ועל רוני שעבדו כ"כ קשה..רוני מבחינת העבודה שזה להצטלם והכל ופנינה מעצם המחשבה להקים ליין חדש של איפור לנערות ולגרום לזה לצאת לפועל. כל מה שאמרת, אני חושבת שהוא ממש לא נכון. הסומק ממש לא נראה כמו קמח עם צבע מאכל וכל המוצרים האחרים ממש טובים. אבל למרות הכל זוהי דעתך ואין לי שום זכות לנסות לשנות אותה.

מוקצת כאילו ייפתחו לך תיק שלם

רק כדי ש"תנסי"והתיק ממש גדול!ואם הוא יותר קטן מהיד שלך כנראה שיש לך יד ע-נ-ק-י-ת!ואם את לא אוהבת למה את ממשיכה להכנס?!

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifרוצה להתווכח עם עובדות?

יכול להיות שאת פתחת את הקרם הרגיל ללא הנצנצים.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני אעבור נושא, נושא...

*נסיונות- אני לא חושבת שיפתחו אריזה חדשה לכל אחד שרוצה לראות איך המוצר נראה עליו. *לא שזה נראה חדש- לא בדיוק הבנתי את הכוונה, אבל שלי נראה בדיוק כמו ביום שנקנה ואיכתו נשארה בדיוק כמו ביום הקניה. *בקשר לסומק- אמנם לא ניסיתי אותו בכל צורה שהיא, אך לפי מה שראיתי אצל חברות, הוא ממש לא קצח עם צבע מאכל. *"הייתי מצפה למוצרים באיכות מצוינת ומושקעת"- האיכות אכן 'מצוינת ומושקעת' ותוספת שלי, גם איכותית [איכות איכותית
]. *גלוס שקוף- תעשי טובה, ואל תשתמשי בו כטסטר, הוא מצויין, אני מאוד אוהבת אותו. *"מצפה להשקעה (גם באתר, גם במוצרים וגם בדוגמניות!)"- האתר מדהים בעיני, ממש מושקע ומקצועי. בקשר למוצרים כבר דיברתי הרבה, והדוגמנית- סליחה? רוני מדהימה, היא מדגמנת מעולה ועושה עבודה מצויינת, לא הבנתי מה הבעיה. *"ליין חדש של מוצרים"- המוצרים ממש טובים, עם איכות מצויינת, וזה יכול לתפוס ממש טוב כאיפור לנערות ראשון בארץ. *"אפילו אין מראה"- לא הבנתי איך זה קשור למוצרים? זה קשור למשביר/הסופרפארם. ואם כבר, כשאני נכנסתי למשביר, היו המון מראות. לא שהשתמשתי בהן, כי לא ניסיתי טסטר, אבל היו המון. *תיק האיפור- התיק צריך להיות בגודל של תיק המכיל את כל האיפור של הליין, וזה המקום שתופסים כל מוצרי האיפור. *בקשר לזה שאת מוסיפה גרשיים למילה "איפור"- איפור הוא איפור, גם אם תקחי מוצרים עם איכות נמוכה מהשוק, וגם את תקחי איכות ממש טובה כמו המוצרים של UGIRL. *המוצרים פי 2 קטנים יותר מהצגתם באתר- אני מדדתי את גודל השפתון שלי לגודל השפתון באתר, וגודלם זהה. אולי המסך שלך גדול יותר ואפשר לראות כל דבר פי 2 גדול יותר, ועוד המסך שלי נחשב גדול. *נערות לא צריכות איכות- אם מישהו חושב ככה, הוא יקבל בעיטה, ושיזהר. אך לפי מה שראיתי, מוצרי החברה מותאמים לגמרי לצורך הנערות. *"עדיף לי להוסיף עוד עשרה שקלים ולקנות מחברה יותר טובה"- עם תוסיפי עוד עשרה שקלים, כל מה שתקבלי בתמורה זה המוצר של UGIRL ו-10 שקלים עודף. את לא תמצאי חברת איפור לנערות שתמכור לך את המוצרים האלה ב-10 שקלים יותר. *"איפור של ילדות בפורים"- אם את רוצה להתחפש בפורים תשימי אודם אדום, לק אדום ואף של ליצן. עם המוצרים של החברה את בכלל לא נראית כמו ילדה שהתחפשה בפורים, בכלל לא. *ירדו עלייך בגלל שקנית את המוצרים- אצלי דווקא קרה להפך, מסביב לעמדת המוצרים עמדו עוד איזה 5 בנות גילי+ שלקחו מוצרים, רצו לקופה וקנו אותם. *קרם גוף נצנצים- טוב, על זה כבר דיברו איתך, אני לא קניתי אז אני לא יודעת
. *תיק האיפור- המוצרים יחד עולים קצת יותר מ-300 ש"ח, ומי שמעוניין בכל המוצרים, יעדיף את התיק, מכיוון שהמוצרים בנפרד עולים יותר מהתיק עם המוצרים בתוכו. שמחתי לחפור.

כבר אמרו לפני הרבה..

אני רק יכולה להגיד שזכותך המלאה לקנות מה שאת רוצה
זה הכיס הפרטי שלך. אני אישית חושבת שהמוצרים מצוינים,כל אחד ודעתו

למעלה