מוצרי איפור של BO-AZ מישהי ממליצה?

יפעת22

New member
מוצרי איפור של BO-AZ מישהי ממליצה?

הייתי אצל מאפרת שמשתמשת במוצרי האיפור של הנ"ל. מישהו שמע

אינצה

New member
הי יפעת

אני שמעתי שחברה שלי חטפה פריחה בכל הפנים אחרי איפור נסיון עם המוצרים שלו (ממש מזל שזה לא קרה בחתונה) אבל ה מש אישי לכל אחת.

Sharon_1

New member
האם ניסית את המוצרים?

לדעתי, כדאי לנסות את המוצרים כי לכ"א יש תגובה שונה למוצר. אלא אם את רגישה כמוני, ואז כדאי לבדוק אם המוצר היפואלרגי ורק אח"כ לחשוב אם לקחת את הסיכון. אבל בכל מקרה - מה שגרם למישהי פריחה, לאו דווקא יגרום לך לפריחה ולהיפך.

Darma1

New member
Boaz Shtien´s Products.

Well u r referring to Boaz Shtien´s products. U can go and test them yourself in his store on Dizingof. He was my makeup guy on my wedding day , (his makeup is manly used on T.V.)and he gave me a very generous sample kit of everything he used... it was perfect! (by the way i am alergic to some products and asked him to try it before the wedding)

שרונס

New member
המאפרת שעשתה לי איפור נסיון השבוע

השתמשה במוצרים של בועז שטיין. אני מקווה שאליו את מתכוונת. אחת הסיבות שעשיתי איפור נסיון היא בגלל שאני אלרגית כמעט לכל מה ששמים לי על הפנים, כולל מוצרים היפואלרגניים, ולא רציתי לגלות שאני אלרגית לאיפור ביום החתונה. המוצרים של בועז שטיין לא גרמו לי לאלרגיה ונראו מצויין. אבל הייתי מחכה לאלבכרי שתקום משנתה ותגיב מאחר ונראה לי שהיא היחידה כאן שבאמת מבינה. שרון.

אוקי. התעוררתי. ומה שקשור לאיפור

מעיר אותי לחיים. בועז שטיין: מכירה את האיפור ומשתמשת בחלקו. מה אני לא אוהבת? את המייק אפ שלו. לדעתי מאוד לא מתאים למזג האוויר הישראלי.. מיוצר על בסיס קרם ולא על בסיס מים. על סוגי עור מסויימים נראה לפעמים כמו עיסה. לכן, מייק אפ של בועז אני בכלל לא משתמשת(יש גם בעייה עם הגוונים..) אבל שאר הדברים כן.. חלק מגווני הצלליות שלו זה משהו אדיר ונדיר שאין לאף חברה אחרת. מעולם לא נתקלתי בבעיית אלרגיה בגלל המוצרים שלו. נהפוך הוא, אני משתמשת במוצרים המיוצרים בבית חולים גרמני ומיועדים לאנשים עם בעיות עור. באחד משיטוטי ברשת מאוד שמחתי לגלות שאותו בית החולים מייצר עבור בועז שטיין את סדרת המייק אפ. אז הטקסטורה באמת לא לטעמי אבל האיכות בהחלט כן!! ועכשיו לענייני אלרגיות: מאוד אינדיבדואלי כאמור, מה שיכול להיות מצויין עבור אחת, יכול להיות קטסטרופה גמורה לאחרת...לעיתים יקירות זה אפילו לא בגלל האיפור אלא רק בגלל מברשת..בדרך כלל אין למאפרים צרות של אלרגיה משום שרובם משתמשים במוצרים מקצועיים שנועדו למטרה הזו. תגובות של עור לא כל כך ניתן לצפות ומי שאלרגית שתתחיל להתעסק בענייני האיפור הרבה לפני החתונה. שתבדוק, תיצור לעצמה קבוצת מיקוד (כל תכשיר בנפרד ולאורך זמן..) האיפור הנוצץ לסוגיו מכיל בתוכו אבץ.. ידוע כגורם מספר 1 לאלרגיות אז להיזהר בבקשה.. זהו. כל שאלה נוספת תיענה בשמחה. איפור - משוש חיי, נפשי וכו´ וכו צטרא ובוקר טוב ישראלות....

יפעת22

New member
מה הייתי עושה בלעדיכן ?!? ../images/Emo24.gif

העניין הוא כזה - הרי אני מחפשת בנרות
מאפר מהדרום, כי אני מתחתנת בים המלח..אתמול מצאתי מישהו (דני מזרחי מדימונה) והוא היה נראה די בסדר והאיפור שלו הוא של BO-AZ. אני כבר לא יודעת מה לעשות כי זה ממש מייאש. למה כולם עובדים בת"א ? לא שמעו על הפרחת השממה בארץ ישראל ?

אתי@

New member
נהדר שמצאת ../images/Emo45.gif ../images/Emo15.gif עשית

אצלו איפור נסיון (רק ליתר בטחון)

יפעת22

New member
אני בחיים לא אוותר על איפור נסיון

רק שאני מרגישה איכשהו שאיפור נסיון זה כבר כאילו "סגרתי" עם המאפר. לא ככה?

למעלה