מוצרי הצריכה עולים והמשכורות לא

מוצרי הצריכה עולים והמשכורות לא

יש לכם עצות איפה עוד ל*&^&*^ל אפשר לחסוך אנחנו מתנהלים לא רק כמעט שנה אבל יש דברים שאי אפשר לעקוף אותם לצערי כמו עליית המחירים על חלב ומוצריו ביצים קמח ולחמים דלק בטח שכחתי עוד משהו

goldy

New member
ככל שהביקוש עולה כך המחיר עולה

הצעתי לא פעם לקנות באופן מרוכז ישירות מהספק. אים תיתקעי עים יותר מידיי סחורה פשוט היתארגני מראש עים כמה חבר'ה ותיתחלקו בינכם.

לא הבנתי

מה אעשה עם 1000 ביצים? כמה לחם טרי אני צריך בבוקר? כמה דלק כבר אני יכול למלא במיכל דלק? הרעיון טוב לגבי חיתולים, אבקות כביסה וכו', לא לגבי מוצרים מתכלים, מתקלקלים או בעלי שטח אחסון לא סביר. לעניין השאלה, זה לא רק הביקוש, גם עליית מחיר חומרי הגלם וכו' גורמים לעליית המחירים. הדרך לחסוך היא בהתנהלות יותר מבוקרת, ונכון, רמת החיים של חלקנו תרד אם נכנס לתקופת מיתון. סוליטייר

goldy

New member
../images/Emo32.gifשמתה לב שכתבתי בלשון רבים?

קראתה את *כל* ההודעה לפני שהגבתה? אים כן, אני לא חושב שלהפסיק ליצרוך זה פיתרון.

בבולה

New member
גם בדברים האלו אפשר לחסוך

1. עליית המחירים על חלב ומוצריו א. לקנות חלב בשקית שהוא בפיקוח. ב. לא לקנות מוצרי חלב (מאוד מייקר את סל הצריכה), בנוסף יש סברה שחלבון חלב מזיק לנו. ג. לקנות מוצרי חלב באריזות גדולות (יש יוגורט של 1.5 ליטר ושל 3 ליטר, שמנת של 0.5 ליטר) ואז לערבב עם פירות או ריבה, ויוצא אחלה מעדן חלב. 2. ביצים לא לקנות ברשתות השיווק א. ישנם את מחסני המיון שמוכרים זול יותר ב. בשוק מוכרים יותר בזול (אומנם בד"כ לקראת תאריך תפוגה של איכסון לא מקורר אבל עדיין יותר זול). 3. קמח ולחמים לאפות לבד. לשם השוואה הקמח הלבן הכי זול שמצאתי הוא 2.99 ש"ח וקמח מלא 5.79 ש"ח. אשמח אם תיידעו אותי אם מצאתם יותר זו (אני בד"כ קונה כמויות). 4. דלק א. לנסוע פחות ב. לנסוע בתחבורה ציבורית (חופשי חודשי) ג. ללכת ברגל חיסכון קל.

אז זהו

שאת החסכונות האלו למדנו מזמן אבל אחרי שכבר מבצעים אותם לא נשאר מאיפה לחסוך היום ....

בבולה

New member
לא להחזיק רכב

לפי ההודעה שלכם יש לכם רכב. אי אחזקה של רכב חוסכת לכם כ- 2000 ש"ח בחודש + דלק. גם אם תיקחו מונית פעם בשבוע בשביל לערוך קניות ותוסיפו לזה את עלות הנסיעה בתחבורה ציבורית עדיין לא תגיעו לסכום הזה. אני יודעת זה נוח, זמין ונגיש, אבל כשצריכים ורוצים לחסוך תמיד יש מאיפה (ברוב המוחץ של מיקרים).

לא מציאותי

נכון שלא להחזיק רכב חוסך כסף אבל תלוי למי אנחנו עובדים רחוק מאוד מהבית - אין תחבורה ציבורית למקום העבודה יש ילדים קטנים ומסגרות חינוך רחוקות לא להחזיק רכב מתאים למי שבאמת יכול להשתמש בו רק פעם בשבוע

למעלה