מוצרי חלב במקום תחליף לרגישה?

shiranShik

New member
מוצרי חלב במקום תחליף לרגישה?

היי, ייתכן שבתי בת ה-9 חודשים רגישה לחלב (או לסוכר החלב), אינני באמת יודעת. תחליף חלבי כלשהו עושה לה שלשולים . אין לי כוונה לעשות לה בדיקת דם כרגע כדי לוודא. מגיל 4 חודשים וחצי היא ניזונה מחלב סויה. ולהערכתי, ככל שהיא אוכלת כמות גדולה יותר של תחליף חלבי או צמחי (כלשהו), יש לה יותר גזים. (ובאותו כיוון, כשהתחילה לאכול פירות וירקות, הפסיקה לפלוט) בנוסף, היא אוכלת פירות, ירקות, עוף/הודו. השאלה - מה הדין לגבי דברי חלב של ממש (יוגורט וכו')? האם אוכל לנסות לתת לה מאלה? האם הרגישות (גזים, יציאות) היא אותה רגישות? מה בדיוק לתת לה? ואיזו כמות נותנים? האם במקום בקבוק? זמן מסוים אחרי ירקות??? בקיצור, הייתי רוצה לנסות מוצרי חלב, על חשבון תחליף החלב. אנא עצתך. תודה רבה

מוצרי חלב

ההמלצות למוצרי חלב מדברות על גיל שנה למרות זאת - הרבה הורים מתחילים גמדים ודניאלה כבר בגיל 9 חודשים אני מציע להתייעץ עם רופא הילדים ואם תחליטו להתחיל- אז כמות קטנה כל פעם- ולראות אם יש שלשולים וגאזים אני מסכים לא לעשות בדיקת דם- אבל מציע לעשות בשלב זה תרבית צואה ובדיקת צואה לפרזיטים כל טוב

shiranShik

New member
בעצם עוד שאלה בנושא:

אני כבר מזמן ביקשתי לעשות לתינוקת שלי בדיקת צואה, ומשום מה גם רופאת המשפחה (מקסימה ופתוחה בד"כ לרעיונות) וגם רופא הילדים לא מוכנים. רופאת המשפחה אומרת שבגיל הזה אין להם בעיות מהסוג המצריך בדיקת צואה. אמנם לא תוכל לדבר בשם רופא אחר, אך אולי תוכל להאיר את עיניי, מה יכולה להיות הסיבה להתנגדות לבדיקה כזו?

אין לי תשובה טובה

והרופאים שלך יצטרכו להסביר לך למה הם מחליטים לא לעשות בדיקה בהצלחה

למעלה