מוצרי חשמל למטבח

אילו חברות מומלצות בתנורים משולבים, כיריים גז, מיקרו, מכונת כביסה?
איך אלקטרולוקס /בוש/דלונגי בכירים ותנור?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
וואו...
אישית, ולא שאני רוצה לפרסם, הייתי מעדיף את סדרת המוצרים מבית בוש/סימנס/קונסטרוקטה. הם זהים, בתנאי שאת מוצאת את הדגם המשותף (מצריך קצת עבודה חוקרת). עד כה, נוכחתי שמוצרי קונסטרוקטה הם הזולים יותר מבין ה-3 (וסיבות היבואן מוכרות רק לו). וכן. אני בעד הסידרה שמיוצרת בגרמניה, גם אם ליצרנים הללו מפעלים בארצות נוספות. אין מה להשוות, גם אם תמצאי הבדל (קורץ) במחיר.

כיריים? לא כתבת איזה. גז? חשמל? אינדוקציה? אני רכשתי קרמיות של אלקטרולוקס והן זולות יחסית ו"בסדר גמור" מבחינתי.

מיקרו? יש לנו דלונגי. לא ממש ממש... אולי הייתי בוחר דווקא בסאוטר: זול ועושה את העבודה. בחרתי במשולב וכיום אני קצת מצר על כך, כי רוב השימוש הוא רק במיקרו וככזה הוא "לא הכי" שיש.

לאלקטורולוקס יש דגמים רבים של תנורים (ואגב, אלקטרולוקס = AEG), ככה שכדאי לבדוק מי מהדגמים (התואמים) זול יותר. וכן. חשוב לוודא, איזה סוג תנור רצוי לך. קצת קשה לחטט בדגמים אבל שווה.

לנו היה בבית אלקטרולוקס ישן, שעשה את העבודה "כמו שצריך". רציתי להשתדרג ורכשתי גורנייה. והאמת? ככל שהפרסומות שלו מחמיאות לו, הוא איכזב: חלוקת החום שלו אינה אחידה וגם מיקומי התבניות... לא משהו. אז עדיין, אלקטרולוקס או בוש/קונסטרוקטה הם בשורה הראשונה.

למעלה