מוצרי טיפוח, קרמים, כלים ועזרים

arielred

New member
מוצרי טיפוח, קרמים, כלים ועזרים

היי, שוב אני שואלת הכושיות
איזה מוצרים, תכשירים, כלים ועזרים אתן משתמשות לטיפוח הידיים והציפורניים? אשמח לשמוע על התייחסות גם לידיים וגם לרגליים. אני שוקלת את הרעיון שהעלתי פה לפני כמה ימים לגבי חנות קטנה ומטריפה ... התחלתי להתעניין ולקרוא וגם קיבלתי לא מעט תגובות במסרים עם טיפים ונקודות חשובות ואני מודה לכן, יש כאן בנות מקסימות ! האמת שיש מלא תכשירים ומוצרים שאני לא מכירה, ואני רוצה לדעת במה אתן משתמשות, שם של המוצר, ואם יש מותג ספציפי..... תודדדדדדה !

נופ ר

New member
התכוונת הקושיות?

כושיות זה משהו אחר...
אני משתמשת בקרם ידיים פשוט, ומחפשת בנרות שמן קיוטיקל טוב שמסיר את הקיוטיקל... רכשתי של רבלון והוא ממש ממש גרוע!

arielred

New member
יו את צודקת ../images/Emo6.gif

איזה פדיחות, טוב גילוי נאות אני דיסלקטית .... איזה בידור

foggy night

New member
אני ארים את הכפפה

ידיים: מתחילה עם פצירה רגילה - אני אוהבת את הפצירות שמוכרים באפריל ובפארמים ליד הקופה ב- 10 ש"ח. אם הציפורניים מאוד ארוכות אני גוזרת המספריים לציפורניים לפני השיוף. יש לי מספריים פשוטות של ביוטיקר והן מעולות. אחרי הפצירה אני משתמשת בבאפר מאוד עדין להחליק את מה ששייפתי, שלא יהיה שפיצים קטנטנים ומעצבנים. אני קונה בביוטיקר או בטופנייל. פעם בחודש או חודשיים אני משתמשת בבאפר 3 צדדים להחלקת פני הציפורן. את העור אני דוחפת עם מכשיר מיוחד ממתכת (מחטאה באלכוהול לפני ואחרי כל שימוש). גם הוא של ביוטיקר. חתיכות עור גדולות אני מסירה עם קאטר מיוחד, ניחשתן נכון - של ביוטיקר. אחרי הבלאגן הזה: מחזק ציפורניים (תפוח), לק, מייבש לק שהוא גם מבריק (אני בחיפושים אחר אחד טוב, לא יקר, ונטול רעלים). חוץ מזה: קרם לקיוטיקל ולציפורניים של פלקסיטול - מורחת על העור מסביב וגם על הציפורן, לפעמים. רגליים: קוצץ פשוט, בסיס ללק, לק ומייבש. לפעמים משייפת קצת עם הפצירה של הידיים, הרגילה. יש לי גם בעיה של עור יבש - אני מסירה עם אבן או עם pad-egg ומורחת קרם רגליים מזדמן.

arielred

New member
תודה ! שאלה לגבי ה pad -egg

את מרוצה ממנו ? מה ההבדל בינו לבין המשייף הגדול שיש לפדיקוריסטיות ? הוא ממש מסיר שכבות או משייף "מלמעלה" ?

foggy night

New member
אני מרוצה

בסך הכל זה גימיק, זה עובד על יבש, וזה נחמד. אני בטוחה שיש דרכים יותר טובות להוריד עור, אבל גם הוא עושה את העבודה. אני לא יודעת עם מה פדיקוריסטיות עובדות.

שני דברים שחשבתי עליהם

מברשות חד פעמיות למריחת לק, ממש כמו מברשות חד פעמיות למסקרה וכו'. לפעמים אני "נופלת" על לק עם מברשת דקה מדי ובכל פעם מחדש אני חושבת על "לו הייתה מברשת...".
בקבוקונים ריקים. נתקלתי בבנות שאוהבות לערבב לקים ו"להמציא" גוונים חדשים. אם יצוצו דברים נוספים - אכתוב. וכמובן, מאחלת לך הצלחה רבה !

למעלה