מוצרי ניקן - מישהו מכיר?

מוצרי ניקן - מישהו מכיר?

הי, אני אמא לילד בן 3 מאובחן PDD. לאחרונה (בדרכים שונות מהתעסקות שלי ב-PDD) הגיע אלי מידע על חברת NIKEN שמוכרת (מיצרת?) מוצרים העוזרים במצבי אוטיזם. מדובר בפירסום שלהם במערכת שינה, מטהר אוויר ומסנן מיים לשתיה. האם מישהו פה מכיר את המוצרים? משתמש בהם? האם מה מסוג הדברים ש-"מה שלא עוזר, לא מזיק"? או זה יכול להזיק - מגנטים? תודה.

razgalili

New member
ניקן

אם תחפשי בראש הפורום בחיפוש אחרי המילה ניקן תמצאי הודעות קודמות בנושא. ההתרשמות הכללית היתה שהמוצרים יקרים מדי בשביל מה שהם נותנים. מסנני מים ואויר הוזכרו הרבה בפורום כולל התנסויות של הורים ותוכלי למצוא מגוון מוצרים שהוכיחו את עצמם. מגנטים לא מעלים ולא מורידים, לא מוסיפים ולא גורעים.

mili14

New member
מאוד מומלץ, מוצרים איכותיים וחשובים מאוד.

מאוד מומלץ, מוצרים איכותיים וחשובים מאוד. מאוד חשוב שהילד/ה אינו חשוף למתכות ומזהמים שאנו דואגים כל כך להרחיק מגופם. גם מטהר המים ,וגם ידית המקלחת ומסנני הברז הם הבסיס בבית. אשמח לעזור [email protected]

ממליצה בחום רב

יש עדויות של הורים לילדים אוטיסטים שהמוצרים עזרו לילדים שלהם. לנו כרגע יש מערכת אוויר ומים כולל מקלחת ואנחנו רואים תגובות לעניין, הפרויקט הבא שלנו זה מערכות שינה לילדים ולנו. אשמח לשלוח לך את העדיות במייל שלחי לי מסר עם כתובת אימייל שלך יום טוב קטרין

משתמשת ומרוצה מאד מהמוצרים הייחודיים שלהם

היי, גם אני מצטרפת להמלצה על מוצרי ניקן. יש להם יתרונות משמעותיים והם המסנן היחיד שמוציא עופרת מהמים ומחזיר את המינראלים. מסנן האויר ייחודי ואין מוצר דומה לו, כי יש לו מסנן EPA שכמוהו מכרנו בחברת התרופות שעבדתי בה (היתה לה מחלקה לציוד רפואי) לחדרי ניתוח. הוא המסנן היחיד הביתי עם מסנן EPA ויש לו סטנדרטים רפואיים, כי הוא מסנן את האויר מריחות, חיידקים וזיהומים סביבתיים. לנו יש אותו
וגם אני אשמח לתת לך מידע נוסף, אם תרצי. לגבי מערכת השינה, ניסיתי אותה לשבוע והבן שלי ישן נהדר כל הלילה מבלי להתעורר וכשהחזרתי אותה למשאילה הוא אמר.. אוף, עכשיו כבר לא אשן יותר טוב בלילה. יש בה כמה טכנולוגיות, מעבר למגנטים, שחלקן ניקנו בכסף רב מנאס"א וחברות פיתוח נוספות. כשאוכל אקנה גם אותה.
גם להם ואח"כ לי.

למעלה