מוצרי פ"פ

wish i was here

New member
מוצרי פ"פ

פורים בא ומתקדם לעברינו בצעדי ענק ואני מחפש בתור מתנה בשבילי מוצרים (לא דיסקים-את זה יש לי) של פינק פלויד. יש למישהו כאן אתר ישראלי או אתר שמבצע משלוחים לארץ של מוצרים של פינק פלויד? כי פשוט אמאזון לא שולחת שום דבר לארץ חוץ מדיסקים ודי.וי.די סטאף. נ.ב את רוקר אני מכיר,אני התכוונתי לעוד דברים חוץ מרוקר

wish i was here

New member
חחח

אחי אני כבר שנים לא בקטע של כדורסל וכדורגל,יותר מעניינים אותי תחרויות אולימפיות....אבל בחזרה לנושאינו,בבקשה אם מישהו יודע פרטים על מקום הימצאם אנא דווחו :)

אם אתה מזליסט

הגרלת הצונמי זה הדבר. לך תדע אולי תזכה בג`קט של בארט(בעל ריח קנבס עתיק)

The West Star

New member
בזמנו השגתי חולצה

ובעצם בכל חנות "מטאל" פאצ'ים, ניטים, סיכות וכד', תמצא פוסטר\חלצה של פ"פ

wish i was here

New member
טוב תשובות

אני מחפש בעיקר חולצה כי זה הדבר הכי "קונבנציונלי" (ראיתי מעפרה של הדארק סייד :X)לדעתי.זה כעקרון מה שאני מחפש.מה זה חנות מטאל? אני שומע קצת הבי מטאל,אבל מה זה חנות מטאל?

wish i was here

New member
אהה כן ולקרייזי דיימונד

אני לא הולך להשקיע כסף בדבר שכמעט בטוח שלא יצא ממנו כלום. חוץ מזה אין לי שום עניין בג'קט עם חורים של מזרק :X

The West Star

New member
או קיי-מטאל

יש חנות שנקראת "תומר" בקניון דיזינגוף, ויש כל מני חנויות אחרות כאלו שלא יצא לי להכיר עוד, כמו "מטאל שופ" וכד' הבעיה היחידה עם תומר, שם קניתי את חולצתי [חולצה אדירה אם אני יכול לאמר] היא שהם יקרים. מאד. 100 ש"ח לחולצה..

weird dust

New member
בקריות

יש חנות ג'אנק שם ראיתי חולצות בחנות שבמרכז הכרמל לא ראיתי חולצות רק דיסקים ותקליטים.

Coon Jew

New member
יש בהמשך דיזינגוף אחרי הכיכר...

חנות יותר טובה וזולה מתומר..יש חולצות להדפסה של כל הלהקות..הדפסתי ב30 שקל חולצה של פינק פלויד..כולם החמיאו לי עליה! אפילו לא כאלה שאוהבים את פינק..וגם יש שם חולצות לא להדפסה...של ג'ים מוריסון וכאלה..ממליץ!

למעלה