מוצר חדש "פיירי"

אהובה.א

New member
מוצר חדש "פיירי"

החברה הענקית "פרוקטר אנד גמבל" , שאגב מיצצרת את אריאל אולטרא , פנטיין ואולווייס - החליטה להחדיר לשוק הישראלי את נוזל הכלים פיירי אך נתקלה במגבלה לא צפוייה - המוצר לא עמד בדרישות התקן הישראלי. כמובן שגוייסו למשימת ההחדרה שגרירות ארה"ב בישראל ומשרדי התמ"ס והבריאות. וראו איזה פלא...התקן שונה במהירות והמוצר נכנס. לא ייתכן שחברה תצליח לשווק מוצר בשוחד ובמרמה כמו שעשתה פרוקטר אנד גמבל. בכדי למנוע הישנות מקרים אלה - לדעתי, יש להחרים את מוצרי פרוקטר אנג גמבל בארץ. והמוצרים הם - אריאל אולטרא , אולוויס , פנטן , הד אנד שולדרס. נכון שהמוצרים מעולים. אין לי ספק בכך. אבל בעידן שאנחנו נמצאים בו היום , שבו מעודדים שימוש בכחול לבן , אפשר להשתמש במוצרים ישראלים. אנחנו רק יכולים להיות גאים במוצרינו ולהשתמש בהם בתבונה.

dundybar

New member
תוסיפי לזה עוד אלמנט חשוב מאוד

המפעל עורך ניסויים קשים בבעלי חיים למטרות קוסמטיות. כל אגודות הזכויות לבעלי חיים מלמדות שנים כדי להחרים את המוצרים של המפעל הנאלח הזה. הנה נתת עוד סיבה טובה.

odedg

New member
לאהובה ולאחרים, לאט לכם ובזהירות!

לפני שקוטלים מוצר וחברה, כדאי להכיר את הנתונים והמשמעויות, ולא למהר בהשמצות של שוחד. את מי לדעתכם שחדו ? למה נפסל נוזל הכלים הנ"ל, ובאמת איך עבר בסוף אישור?

אהובה.א

New member
עודד

בתור ספקית של מוצרים אלה במרכולתי בלית ברירה אני נאלצת להביא מוצרים אלה למכירה. הפרסומות הנועזות של דיפלומט עושות את שלהן. הפרסומות האגריסביות שעושה דיפלומט למוצרים אלה לא משאירים מקום לספק שמוצרים אלה מעולים. אולם , יש לבדוק את מידת אמינות בחברה. גם אם המוצר מעולה. גם הם המוצר עונה על דרישות הלקוח. זה לא נותן עדיין סיבה מוצדקת לחברה גדולה כמו פר´ אנד גמ´ להתנהג בצורה כזאת. בכתבה שפורסמה בידיעות אחרונות במדור ממון ב 27/5 נכתבו במפורש הדברים הבאים : מה קורה כשיבואן מחליט לייבא לישראל נוזל כלים אשר אינו עומד בתקן? אם ליבואן הזה קוראים "פרוקטר אנד גמבל" והוא מגלגל 38 מליארד דולר , הוא מצליח לעשות זאת - וגם זוכה לעזרה מגופים רבי עוצמה כמו השגרירות האמריקאית בישראל , משרדי הבריאות והתמ"ס. הענקית החליטה להתגבר על המכשולים המקומיים והצליחה בכך בעזרת הרשויות. כשהביאו את הנוזל לבדיקה במכון התקנים הישראל ציפתה לחברה הפתעה - הנוזל לא עמד בדרישות התקן הישראלי. כמובן שבפרוקטר אנד גמבל סירבו לקבל את הגזרה. הרי בכל העולם משתמשים בפיירי. אולם רמת החומציות של החומר לא התאימה לדרישות בארץ. כמובן הם פנו לשגרירות ארצם בתל אביב, <לא מבינה למה שגריר צריך להתעסק עם זוטות.....אבל זה כבר עניין אחר> , בכדי שיבטל את בדיקת ה PH. וישנה את התקן המחמיר. כאן מיהרו אנשי התמ"ס לשנות התקנים. דבר הלוקח בדר"כ זמן לא מעט לקח הפעם ימים ספורים. בקיצור , כל המשרדים הנוגעים בדבר טיפלו בעניין. רק מכון התקנים עמד בשלו וסירב לקבל את העניין. אז מי פה קיבל את השוחד במרמה , עודד? מה שבטוח , מוצר זה לא ייכנס בפתח מרכולתי. ואני אעשה את כל הנדרש בכדי להפיץ את עניין התרמית הקלוקלת הנ"ל.

odedg

New member
עם כל הכבוד לעיתונות,

שלום אהובה. א! עם כל הכבוד לעיתונות, ואני רוכש הרבה עיתונות, אין די בציטוט חוזר כדי להוכיח או לשכנע. די בכך שאציין טעות יסודית אחת הנמצאת בדברים שהבאת, והיא שרק ועדת תקינה במכון התקנים יכולה לשנות את התקן. משרד התעשיה והמסחר יכול כמובן לעשות המון, כולל עקיפת התקן, אך לא לשנותו. ואני לא רוצה בשלב זה להיכנס למחלוקת עצמה על טיב המוצר ומה שמאחורי המלחמה המתוקשרת. אני באמת לא מכיר את הפרטים אלא ממה שהתפרסם בעיתונות

אהובה.א

New member
עודד בוקר טוב

לא נכנסת לשום מחלוקת. רק ציינתי מה חברה ענקית כמו P&G מסוגלת לעשות במידה ולא נענים לדרישותיה. עובדה שלא היתה שום הודעה של המשרדים הממשלתיים ואף אחד לא מצא לנכון להתיצב מול העיתונות ולהתנגד לדבריהם. אז זה כנראה בכל זאת נכון. תאמין לי , עודד , אני מכירה את החברה שמשווקת אותם בארץ. חברת דיפלומט. הם מתנהגים כל כך נורא לרשתות , לחברות הפרטיות , לסיטונאים. לא רוצים לעבוד איתם , אולם מוצריהם מעולים. ואגב, לא אמרתי אחרת. התנאים שהם מציבים לחנויות הפרטיות לא הגיוניים. בכל כנס שבו אני נמצאת , הדבר הראשון שעולה לשוחח עליו עם חבריי לכנס, הוא חברת דיפלומט ומוצריהם וכמה שהם לא הוגנים כלפינו. יום נעים לך

אפרופו נוזל כלים

ראיתם את הפרסומת של נוזל הכלים פיירי?מאוד מרשים. לידיעת כל רוכשי נוזל הכלים,כל הסיפור של נוזלי כלים מקורו באחוז החומר הפעיל,ככל שיש יותר חומר פעיל (באחוזים)כך הנוזל כלים מרוכז יותר,לכן אל תתפתו למחירים זולים,תעשו השווא בן המחיר לאחוז חומר פעיל. ה מ ל צ ה נוזל כלים בשם סופר 7 מכיל 36% חומר פעיל ועולה כ-10 שקלים לבקבוק של 1 ליטר.לא מוממלץ לקנות נוזל כלים שלא מרוכז,ושלא יעבדו עליכם.

odedg

New member
עובדות ופרסומות

שלום ליוסי ולאהובה ולכווווולם! לדעתי קשה לעשות הכללות מדוייקות בנושא, וקשה להשוות מספרים. יש אלמנטים רבים בחומרי ניקוי מבחינת שמירה על עור הידיים, הצלחה בניקוי לכלוך מסוג זה או אחר, ריח יכול להיות חשוב, ובקיצור, אני מאמין שמי שעוסק בכך צובר נסיון ומחליט לפי התוצאות האישיות ואולי גם המחיר. לפי המפורסם בקישור, השינוי שבמחלוקת נעשה על ידי משרד התעשיה והמסחר בקובץ התקנות לגבי הגבול העליון של החומציות ph שלכם, כתמיד, odedg

למעלה