מוצר מוגמר

אלון אא

New member
מוצר מוגמר

שלום לטוויטי ולכל משתתפות הפורום. אני מסתכל, נפתח פורום חדש: משפחות חד-הוריות. ואני פשוט לא מבין. למה זה לא יכול להיות חלק מהפורום הזה? בכל אופן, אני משתתף מה שנקרא סמוי. מה לעשות, בכל זאת אני לא בחורה. אני נמצא בהתחלה של חיפוש פרטנרית להורות. קראתי את ההודעה על הגבר ההולנדי שלקה במחלה גנטית, ונזכרתי באיזשהו זוג בחורות איתם עמדתי להפגש. אמרתי להן שאני נמצא הרבה באמסטרדם, אני חייב לציין שהיתה התלהבות מהעניין. בנוסף מיד בשיחה הראשונה שאלו אותי איך אני נראה חיצונית. הן רוצות לעשות את הילד עם אותו פרטנר. למה הן צריכות את הגבר? אולי עכשיו אני מתחיל להבין. מה שנקרא לראות מוצר מוגמר...

TWEETY =^.^=

New member
אלוהההה אלון ../images/Emo23.gif

אני שמחה שבאת שוב לבקר ושלא יטעה אותך השם, כי אתה בהחלט מוזמן לחלוק עימנו ולהשתתף בנושאים שמענינים אותך.
לגבי הפורום ההוא, גמ´אני לא מבינה, אבל לא חשוב כי כנראה שזה כמו בחיים - "כשהגדולים מדברים, הקטנים שותקים".
ולעניננו אנו,,,ושוב
גמ´אני נתקלתי המוןןןןן בשאלה של "איך את נראת
" , אז כנראה שכך נוהג העולם באשר הוא. אני באופן אישי, מעולם לא שאלתי את השאלה הזו ומאוד התקוממתי כששאלו אותי, ולא בגלל שהמראה אינו חשוב, אלא שהוא לא הכי חשוב כי יש דברים אחרים שמאוד מהותיים מבחינתי. אבללללללל,,,,אל תשווה ואל תשליך, את השיחות שלנו על בנק הזרע לחיי היום יום. כי זה מאוד שונה. בחיי היום יום, אנחנו מחפשים פרטנר לחיים משותפים. ולא כולנו הולכים על פי המראה החיצוני בלבד. אבל,,,אם אני מגיעה למצב שבו אני צריכה להשתמש בשרותי בנק הזרע, אז למה לא להתפרע

אלון אא

New member
מה שנקרא את הורגת אותי../images/Emo6.gif

היתה לי שבת מעצבנת כזו. שפעת וכאלה. קראתי את התגובה שלך והתחלתי להתגלגל. מה שהזכיר לי למה אני כל כך מתגעגע
לענייננו אנו, זה לא היה רק המראה החיצוני. זה קורה במשפחות הטובות ביותר, אבל כשזה בא עם התלהבות מהעובדה שאתה נמצא הרבה בחו"ל, זה כבר מעורר נקודות למחשבה... דרך אגב, אני לא יודע אם זה רלוונטי לגבי הפורום שלך (מרוב ריבוי פורומים
), אבל האם מדובר גם על אמהות חד-הוריות החיות בזוגיות הנותנת מקום לאם נוספת?

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif נכון שזה היה מלווה במבטא../images/Emo35.gif

אם מבטא בלי מבטא, אני קראתי את זה עם
אוי אתה הורגגג אותי
וברגע זה אני משביעה אותך,,,פעם הבאה שאתה
עעעעעצבן
, אתה שולח לך איימל או מסר ותראה איזה חיוך אני מלבישה עליך
ממש שמלת השבת של חנה´לה
בקיצקצ לגבי השאלה העדינה שלך
ת´אמת
אין לי מושג
, לא נכנסתי לחדר ארונות של אף אחת
אופו המקל
אבל באמת,,,,אני לא חושבת,,,אבל בעצם אני גם לא יודעת. נשמע מצחיק אה
אבל ממש לא חשבתי על זה וגם לא חשבתי שזה רלוונטי מבחינתנו, כי זה דבר מאוד אישי של כל אחת ואחת מאיתנו. ולשאלת הבן השורות
לא כולנו בחרנו לעבור את התהליך דרך בנק הזרע, חלקנו בחר בבן זוג לשם כך, על ידי חוזה מיוחד וחלקנו בחר בהומוסקסואל וישנו גם חלק שבחר בגניבת זרע - לא לטעמי אבל אני לא פה בתפקיד הקטיגור ובטח שלא הסניגור. אז הקהילה שלנו קטנטנה, מגוונת ואמיצה
ואני שמחה להיות חלק ממנה, ומקווה שיהיו עוד שיצטרפו לשורתנו. מחבקת אותך חזק חזק
ושולחת
ות מלא

אלון אא

New member
אל תדאגי, אני לא רוצה להכנס לחדר

המיטות
. אל תשכחי שאני כבר מזמן לא בעניין... אני שואל למה שאם יהיה משהו למשל שעוסק בחוק האימוץ, האם זה יעניין פה מישהו. זה למה

TWEETY =^.^=

New member
אוי אלוני הצבע האדום ממש לא הולם

אותך
מה תפסת עלי קריז
לא חשבתי שאתה רומז משו, ממש לא, ואני מתנצלת אם זה מה שהובן מדברי
מה שכן חשבתי, זה שאתה בוחן את האפשרות לשיתוף פעולה בין 2 הפורומים. ולכן גם פתחתי את הלוחות כאופציה למי שכן יהיה מעוניין משני הפורומים.
אני טועה

אלון אא

New member
התגעגעתי אז באתי../images/Emo24.gif

אין סכוי שאני אתפוס עלייך קריז
הגעתי כי היה חשוב לי להיות בפורום שלך, כי כבר אני לא רואה אותך אצלי. נזכרתי שאמא שלי אומרת שהרוצה את הרב יבוא אליו
בכל אופן, הגעה חסרת אנטרסים

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קודם
אחר-כך
ועכשיו לענינים,,,אצל הערבים אומרים "אם ההר לא בא אל מוחמד - מוחמד בא אל ההר"
אז יצא לנו שיתוף פעולה מבלי שהתכוונו, מה רע
חוצמיזה מה זה לא רעיון טוב
בקיצקצ, תפרסם אצלך את קיומו של לוח ההכרות אצלנו, ומי יודע אולי עוד נרים כוסית לחיים בברית/ה של אחד מהגולשים שלנו
ו,,,אם לא אמרתי לך, אז הנה אני אומרת שוב - אני שמחה לראות אותך אצלנו

אלון אא

New member
לא נעים להקפיץ את עצמי למעלה

לא נעים להקפיץ אבל טעיתי בהודעת הכרות שפירסמתי... תתקני אותה, באותה הזדמנות תכנסי ללוח שלנו, ותוכלי לקחת את הקישור. מת עלייך, אלון. ותוסיפי תגובה להודעה החשובה יותר. מצטער. אלון

TWEETY =^.^=

New member
לא נעים מת מזמן אהובי../images/Emo9.gif

לא יכולתי לתקן אז מחקתי, תציץ תבדוק ואם לא בא לך על הנוסח אני אמחוק בכייפפפפפ. כנ"ל לגבי ההודעה שלי אצלך - אם נראה לך יבשושי ולא מתאים תמחוק
ו,,,לא הבנתי לאיזה הודעה חשובה התכוונת
אופו להוסיפ תגובה

אלון אא

New member
את חושבת שיסקלו אותי באבנים../images/Emo18.gif

אם אני אגיב להודעות אצלך בפורום?

TWEETY =^.^=

New member
אוי וי../images/Emo122.gifחס וחלילה

תשאל את אמיר הייטנר איזה חמודות אנחנו
מאופו הרעיון הנורא הזה

אני לא מבינה...

נפתח פורום משפחות חד הוריות בתפוז ???? הרי הרוב המכריע הן משפחות שאשה בראשן ולהורות גאה (חד הורית או לא) יש את הפורום הנפלא שפתח רוני... נו טוף, גם אני כמו טוויטי קטונתי

למעלה