מוצר שלא הגיע מאלי אקספרס

amitof2

New member
מוצר שלא הגיע מאלי אקספרס

היי, קניתי נעליים באלי אקספרס לפני כ3 חודשים והוא עדין אל הגיע, נסיתי לפנות לאתר כדי לקבל כסף חזרה אבל לא עונים שם,
יש איזה דרך כן לקבל החזר כספי? זה עלה לי 60$...
הבנתי שאני לא היחיד שזה קרה לו...
מוצרים שלא מגיעים מאלי אקספרס

Amiram_e

New member
תפנה לחברת האשראי

המוכרים הסינים עכשיו בחופש ראש השנה.

אבי לב50

New member
אני כבר התרעתי על כך מזמן

אבל יש כאלה שהתווכחו איתי וטענו שאין כמו לקנות מהאתר הזה. שזה הכי טוב.
זכותו של כל אחד לעשות כרצונו.

trilliane

Well-known member
מנהל
מי טען ש"אין כמו לקנות מהאתר הזה" או ש"זה הכי טוב"?

קראתי את הדיונים שלך כאן ובפורום צרכנות (ואף השתתפתי ברובם) ולא זכור לי שמישהו כתב לך דבר כזה.

אבי לב50

New member
איך קראת דיונים שלי בפורום צרכנות אם מעולם לא כתבתי שם?

&nbsp
ובכן, כאן ובעוד פורום (שאינך משתתפת בו) כשכתבתי את דעתי על עלי היו כאלה שירדו עלי וחלק כתבו את שכתבתי.
&nbsp
את הבעת את דעתך הלגיטימית, הסברת את עמדתך בצורה ברורה ומכובדת, ויתרה מכך, אפילו אני בעצמי כתבתי שגם כלתי קונה מהם, אך הבעתי את דעתי שגם היא לגיטימית בעיני, בעקבות נסיונות אישיים שלי רעים עם עלי.
&nbsp
מטבעי אינני מתרגש מירידות כאלה, במיוחד כשהן באות מאלמונים שנותנים את ההרגשה שהם כותבים מטעם (ולא מטעם עצמם...).
&nbsp
ובינתיים העובדות מדברות בעד עצמן שלקונים לא מעטים יש בעיות עם רכישות באמצעות עלי.
ואני כותב באמצעות עלי, כי עלי לא מוכרים בעצמם אלא הם כמו איביי, מעין קניון של קונים.
&nbsp
ומי שרוצה לקנות מהם זאת זכותו.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
סליחה, צודק; התבלבלתי בינך לבין גולש אחר שכתב על כך לאחרונה

אין דבר (או אתר) מושלם בלי חסרונות, קל וחומר כשמדובר בסינים... היו לי בעיות דומות מול אותם סינים באיביי, כאן ושם כולן באו על פתרונן.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתי פנית? איך? בעלי אקספרס יש לך הגנת קונה עד תאריך מסוים

ואם הוא מתקרב אתה מקבל התראות לדוא"ל שההגנה עומדת להסתיים, אם טרם קיבלת את המוצר זה השלב שבו צריך לפתוח מחלוקת. אם לא עשית זאת בזמן (ואם עברו שלושה חודשים סביר שהוא כבר עבר) איבדת את הגנת הקונה דרך האתר. אתה יכול לפנות לחברת האשראי ולהצהיר על כשל תמורה (עלי אקספרס אתר גדול שהרבה ישראלים קונים ממנו, לחברת האשראי לא אמורה להיות בעיה להתקזז מולו).
&nbsp
מובן שאינך היחיד שזה קרה לו, אבל זה לא קשור לעלי אקספרס, זה קשור בעיקר לסין... גם כשהזמנתי ממוכרים סיניים מאיביי קרה (ויותר מפעם אחת) שהמוצרים לא הגיעו, ולמעשה פה ושם זה קרה אפילו בהזמנות מארה"ב או מבריטניה וממדינות מערביות אחרות (רק השבוע כתבה כאן מישהי שספר שהיא הזמינה מ-The Book Depository לא הגיע, וזה אתר מצוין). ככה זה שנסמכים על דואר רגיל, אין 100%. אבל צריך לדעת לפעול בזמן בהתאם לנוהלי האתר ולהגנת הקונה שהוא מספק לך.
&nbsp
עד היום פעלתי בזמן לפי ההנחיות ותמיד קיבלתי החזר כספי מלא על כל מוצר שלא הגיע, קיבלתי גם החזרים על מוצרים שלא כמתואר. לא התקשרתי, לא התכתבתי... הצגתי את המצב לאשורו בצורה עניינית והשתמשתי במערכת המחלוקת שלהם, היה בסדר גמור.

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, סביר להניח שבמחיר כזה נשלחו עם מעקב; בדקת את המספר?

כבר קראתי כאן על מקרים שהמוצר הגיע לסניף הדואר ומשום מה הלקוח לא קיבל/פספס את ההודעה.

למעלה