~מוצ"ש הבא הופעה בסנטר 1 בירושלים~

~מוצ"ש הבא הופעה בסנטר 1 בירושלים~

מוצאי שבת הבאה תהיה רישמית חנוכת הבית של רשת פירסט קלאס מיוזיק בחנותם החדשה בסנטר 1. באירוע יופיע הזמרים הבאים: אפרים מנדלסון ודודי הרץ, שלמה כהן, שרוליק הרשטיק, ישראל פרנס, יוני שלמה, שמואל יונה ואריק שחר, איציק אשל והמעבדים: משה לאופר ולייבלה ליפסקר. הפרדה מלאה האירוע יהיה בשידור חי ברדיו קול חי ובהנחיית מנחם טוקר האירוע יתחיל בשעה 10. שי לאלף הראשונים שיגיעו. הכניסה חופשית.

לגבי הפרסים....

איך שאני הבנתי הפרסים לאלף הראשונים לא יהיו משהו מיוחד אבל.... כל מי שנרשם באתר שלהם יוכל ביום ההופעה להיכנס לסניף שלהם שנימצא שם ולהגיד למוכר את השם משתמש שלו וסיסמא המוכר יאמת את זה ונותן לך שירים חינם. זה ש-ו-ו-ה

אוקיי1

New member
../images/Emo91.gifפרטים לא מדוייקים בהודעה

לפי בדיקה אצל אנשים בתוך החברה הבנתי שליפסקר בכלל לא אמור להיות שם. כל שאר המוזכרים למעלה אכן יהיו שם בעז"ה. מי כן ינגן? עוד לא ברור,אך יש שמועות שזה יהיה קלידן חדש צעיר ומצליח...הייתי אומר את שמו...אבל ...עדיף לחכות ולהיות בטוחים,אז...עוד נעדכן אתכם. אגב,המתנה לפי אותו המקור יהיה כמין שובר שיזכה את המחזיק בו בשיר חינם על קניה של שיר נוסף!!! לדעתי זה שווה

יחי ההבדל הגדול

לגבי השי אז אם זה כמו שאתה טוען אז יש רק 10 שירים לבחירה שזה לא אי אי אי וזה לא כזה שי גדול.

אוקיי1

New member
../images/Emo31.gifאתה טועה בענק!

ראשית יש להם מבחר של 29 שירים(לפי הפעם האחרונה שבדקתי)! שנית ההנחה היא משמעותית כי אל תשכח שבחירת השירים שיהיו בדיסק נתונה בידיך!!!

איך הם הגיעו ל 29 שירים?

הם הוציאו סך הכל שתי דיסקים של שלושה ארבעה שירים ועוד סינגל אחד.

אוקיי1

New member
ככה

3 שירים="מלפני אוריאל" 4 שירים="מקולות מים רבים" (יוני שלמה) 1 שירים="ד"ש חם" 1 שירים="נשמת כל חי" (איתי) 10 שירים="לא לפחד כלל" (דודי הרץ) 10 שירים="לשיר בקול נעים" (אפרים מנדלסון) סה"כ=29

טוב...

אם היו נותנים לי בחירה לא היה לי אף שיר לבחור מתוך כל הרשימה שהזכרת (אולי את ד"ש חם).

למעלה