מוצ"ש..מומלצ"ש..שופים בופים קטעים וסחטיין

Z A M i

New member
מוצ"ש..מומלצ"ש..שופים בופים קטעים וסחטיין../images/Emo45.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

../images/Emo115.gif "רוצה לדרוך לעצמי על הקבר"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): כל גלגל- בועז מעודה - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז בשביל מה לנו לקום כשהבוקר שחור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חיבקתי את טיטי! [אמרתי אותו הרבה] - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש? אולי. - מאכל השבוע: אוכל יום שישי - משהו שעשה לכם את השבוע: ליאור שליין,החיבוק של טיטי - משהו שהרס את השבוע: הידיעה שאי לא הולך לברלה.. =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הפעם אין לי משהו יצירתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שבוע רגיל.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיוציאו עוד אלבום חח סתם סתם לא יודע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד שזה יעבור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו!): זכויות ל--- מישהו

Zoeiii

New member
בגלל שתהית.. זכויות לי , זה ממרכז הקונגרסים

בחיפה.. הופעת 5 שנים ליהודים משהו כזה צולם במצלמת סטילס !

אושרע

New member
איזה כבוד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כאילו. - שיר השבוע (כללי): הרגע-שילה פרבר. - אלבום השבוע: כפיר אפשטיין - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי
שחף
אור
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עכשיו אני רחוקה, עכשיו אני רחוקה מכאן אני סופרת עוד דקה עברה שרק אהיה חזקה עכשיו." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הרבה..הרבה. - מאכל השבוע: פסטה. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלמיני. - משהו שהרס את השבוע: מחשבות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני צריכה רישיוןןןןןןןןן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפשוט יקרה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של עופר ניסים.^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאלללל דניאלללל דניאללללללל סתם: - תמונה (תתפרעו!):

בלופ../images/Emo182.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): שחק אותה - שיר השבוע (כללי): baby love - אלבום השבוע: סתם אוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: דור, זמי ושאר אריאלניקים
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: לפגוש את השינשינים - מאכל השבוע: וואי..כל מה שהיה אתמול בערב - משהו שעשה לכם את השבוע: דור - משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי את עמרי!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לירוני חוזרת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אוכל לנסוע על האוטו של אמא כבר בעז"ה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון, עמרי סתם: - תמונה (תתפרעו!):

The Kinslayer

New member
The only way out is through

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "כאילו"
- שיר השבוע (כללי): "Lithium" - אוונסנס - אלבום השבוע: "Begin To Hope" - רג'ינה ספקטור - האדם שעשה לכם את השבוע: כמעט. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יותר טוב כלום מכמעט" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תראי! אני פיה!!!!" "אתה גם גיי" "מלידה"
- דבר שהשגתם השבוע: ביקשתי לא לצאת מפרופורציה, ועכשיו הבנתי שזה התחיל לפעול. - מאכל השבוע: שניצל.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ליל מרמור וטאקי.
- משהו שהרס את השבוע: שאני מאשים את עצמי בחוסר פרופורציה של אנשים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אני היי בנטורל!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש כבר את כל העולם בחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפתור כמה דברים שנוצרו השבוע, בתקווה.
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Doth I Protest Too Much" - אלאניס מוריסט - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אושרי, גל, עמרי, שחר, מירון ועוד. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

../images/Emo207.gif../images/Emo91.gifג'קו חותם על אלבום הבכורה!

קודם כל מזל טוב ליהודים' על הזכייה בטקס פרמי עמ"י
עוד אחד שמגיע לו מזל טוב זה ג'קו אייזנברג שהוציא אלבום בכורה עם שירי רוק מעולים. ג'קו מגיע לחתום על האלבום בקניונים.. אפה ומתי? תראו בקליפ המצורף. או בקישור : http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2174471&resId=300943

למעלה