מוצ"ש ערוץ 1 תוכנית עם צרויה להב תכנית עם צריה להב ויואב גינאי ב19:30 צריך להיות מעניין.
D dori9 New member 25/2/04 #1 מוצ"ש ערוץ 1 תוכנית עם צרויה להב תכנית עם צריה להב ויואב גינאי ב19:30 צריך להיות מעניין.
G Golden apple New member 25/2/04 #2 ../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif נצל"ש- חזרתיייייייייייי מצטער לא הייתי ממש במצב שיכולתי להיות פה. אבל זהו עבר, אני פה... יקח לי מלא זמן לקרוא את הכל פה...אז תדעו שאני פה בפורום, אבל פשוט אני משלים חסרים... התגעגעתם נו תודו
../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif נצל"ש- חזרתיייייייייייי מצטער לא הייתי ממש במצב שיכולתי להיות פה. אבל זהו עבר, אני פה... יקח לי מלא זמן לקרוא את הכל פה...אז תדעו שאני פה בפורום, אבל פשוט אני משלים חסרים... התגעגעתם נו תודו
D d a n d o s h 10 New member 25/2/04 #4 יקיררררררררררררר!!!!!!!!!! ברוך השב!!!!!!!!!!!!! מה שלומך?? מרגיש טוב?? מודה...התגעגתי!!
T TEENAGER1 New member 25/2/04 #5 ../images/Emo66.gif חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ספר איפה היית מה קרה ממש דאגתי...
../images/Emo66.gif חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ספר איפה היית מה קרה ממש דאגתי...
T TEENAGER1 New member 25/2/04 #7 ../images/Emo66.gif לא.../images/Emo11.gif יותר מידי אנשים שואלים את זה
G Golden apple New member 25/2/04 #8 ../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif מחשב בלי איסי זה כמו בית בלי דלת דלת בלי מנעול מנעול ללא מפתח מפתח ללא בית
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif מחשב בלי איסי זה כמו בית בלי דלת דלת בלי מנעול מנעול ללא מפתח מפתח ללא בית