מוקדם לדבר על פסח ?

תולי01

New member
מוקדם לדבר על פסח ? ../images/Emo3.gif

טוב, על נקיונותל לפסח בטוח לא מוקדם לדבר, אבל על מניקור לפסח זה מוקדם ? טוב, אז אמנם זה עוד שבועיים, אבל מה דעתכן שכולנו נלך עם אותו מניקור בפסח ? מממ.....אולי זה קצת הזוי, אבל אם בא לכן משהו פחות הזוי - רוצות לחשוב על רעיונות ? רוצות לראות דוגמאות לפני החג ? באופן אישי, אני יכולה להגיד לכן שאני תמיד מרגישה התרגשות לפני ליל הסדר ובכל מה שנוגע לציפורניים אני בהתלבטות גדולה - מצד אחד החג מרגיש לי "טהור" ומאוד בא לי לעשות איזה פרנץ מיוחד ועדין (לא רק פס לבן) ומצד שני בא לי לק חגיגי עם נצנצים בשביל הרשת הפסטיבל כמו הרובי פאמפס או האמרלד ספרקל ואחרים....... שנה שעברה הייתי ממש בתחילת הדרך עם הבלוג ועשיתי מניקור "מצה" - זה היה חמוד וגרף הרבה מחמאות עד שחשבתי לחזור על זה השנה, רק "משודרגת" יותר, אבל אז החלטתי שלא בא לי...חחח ומה איתכן ?

גולדי43

New member
פססח והסרת עור מיותר

טוב, לפני החג לפני הלק-איך לסדר יפה את הציפרניים? במיוחד איך להסיר את העור מסביב? תודה מאוד לתשובה מפורטת

Ultra marine

New member
הדבר היחידי שאני יודעת

זה למרוח לק כמו שהוא על הציפורן. אז מושקע ממש זה לא יהיה. צבע מעניין - בטוח! עדיין לא החלטתי מה אני לובשת אז אני ארצה להתאים או יותר נכון "לא להתאים" (נגיד לא שמלה אדומה עם לק אדום אבל גם לא שמלה אדומה עם לק ירוק.. אחרי הכל אנחנו לא בקריסמס..) אני באופן אישי שונאת את פסח ולא מתלהבת מליל הסדר. too many people for too long around one table... יש מאכלים של פסח שאני אוהבת - קניידלך... אבל רוב המאכלים מרגישים לי לוקים בחסר אז גם זה לא עושה לי חשק..

תולי01

New member
איך שאני מבינה אותך.....

מבחינת אוכל אני דווקא לא סובלת במיוחד - אם תרצי מתכונים תגידי....חחחח אבל מבחינת too many people.....מבינה אותך לגמרי
השנה אנחנו נהיה אצל ההורים שלי, אז מצד אחד זה אומר שאני אצטרך לעזור בבישולים ובסידור ופינוי הושלחן (שונאת לפנות שולחן !!!) אבל מצד שני הכי כיף אצלם, יש אוירה טובה ותמיד כשהכל נגמר אנחנו מארגנים לנו פרטייה קטנה משלנו בפינת ישיבה בחוץ
מבחינת ציפורניים, עדיין אין לי מושג מה בא לי

Ultra marine

New member
מפגשים של יותר מ 4-5 אנשים זה יותר מידי עבורי

אז ליל הסדר... וגם אני עדיין לא החלטתי. בשושו אני אגיד שקיבלתי את החבילה שלי, אבל אני יושבת בשקט בשקט כי מצלמה תהיה רק היום בערב.. (כנראה..)

תולי01

New member
חחחח...כן, מבינה ../images/Emo6.gif

ושלא תחשבי לרגע שתוכלי להתחמק מתמונות ! איזה כיף שהגיעה החבילה, זה היה ממש מהר, לא ?

Ultra marine

New member
*ממש* מהר - בול שבוע וחצי

אני מתעלפת לגמרי מהצבעים. ניסיתי אחד בנתיים ולא החלטתי מה הרגשות שלי כלפיו. אבל אני גם ככה לא אחת שמפגינה רגש במהירות. אז יתכן שהוא ואני נמצא את שביל הישר..

sHiR TaDmOr

New member
מוזמנת להעלות קישור לרשומה../images/Emo8.gif

נשמע מעניין ומעורר השראה...אני עוד לא חשבתי על מניקור לערב החג. שנה שעברתי מרחתי לק לבן...כמה צפוי הא ?
השנה אני חושבת שאני אעשה פרנץ' או שאני אפציץ באיזה צבע זועק או משהו. נראה.

למעלה