דיי נו. זה לא הדבר האמיתי. אני מחפש את ההוא של ההיא.
מנבו של פלדמן טעים לי. רצוי מוקה. גם ריאו אבל נדמה לי שהמפעל נסגר על כל הנשים שישבו ועטפו בנייר כסוף אחד אחד בידיהן.דיי נו. זה לא הדבר האמיתי. אני מחפש את ההוא של ההיא.
כל מה שכתבת נכון אבל מאידך זה כל כך בריא.מאוד מאוד מוקדם.
לא אוהבת, לא קונה ולא מבינה את היצרנים. הרי איך שמוציאים מהחנות הממוזגת, הכל נמס ונמרח.
ממתק של חורף.
מה זה הדבר הזה?
מנבומה זה הדבר הזה?
בחיים לא ראיתי וגם לא שמעתי.
איך מבטאים?
התכוונת מָנְבּוֹמנבו
מ בקמץ,
נ בשווא,
ב מודגשת,
ו חולם מלא.
MANBO
לזכר המן המתוק שאכלו בני ישראל.
אולי לא שמעת, בטח ראית. מוצר ותיק שהיה פעם בקופסת קרטון וכיום באריזה מאוד דומה לעטיפת המתחרה.
ואם לבת חווה אין תוכנת ניקוד? זה היה מצויין מבחינתי.התכוונת מָנְבּוֹ
ואם היא סתם מתעצלת, או מְתַַּרְגֶּלֶּת, או נזכרת ב-הלו, זה רדיו? (ר' בשווא נח, ב' דגושה אחרי בגד כפת)ואם לבת חווה אין תוכנת ניקוד? זה היה מצויין מבחינתי.
אז הנה לך:ואם היא סתם מתעצלת, או מְתַַּרְגֶּלֶּת, או נזכרת ב-הלו, זה רדיו? (ר' בשווא נח, ב' דגושה אחרי בגד כפת)
מכירה, תודה.אז הנה לך:
נקדן מורפיקס – ניקוד אוטומטי מדויק – גרסת הדגמה חינם
נקדן מורפיקס – גרסת הדגמה חינם - שירות הניקוד (Niqqud) המדויק ביותר ברשת; מנקד אוטומטית בצורה מקוונת כל טקסט בעברית, על-פי ההקשר וכללי הדקדוק העברי. באישור משרד החינוך.nakdan.morfix.co.il
חחח לא... אנחנו לא מפעילים מזגן בכלל (אלא אם יש אורחים מפונקים ואז מכבים מיד כשהם הולכים).אולי צריך לכבות את המזגן?
אכן התחיל להיות לי ממש קריר בחדר.מה אתם מדברים, כבר מתחיל להיות קריר לפנות בוקר. היו לאחרונה אפילו בקרים שהתכסיתי מהקור.
תתחדש.אכן התחיל להיות לי ממש קריר בחדר.
בעיקר מאז שהחליפו לי לפני יומיים את המזגן הישן המקולקל בחדש.
בקיצור איפה בדיוק אתה חי שנהיה לך פתאום קריר ?
שתתחממו ותתקררו ותחתמו לחיים טובים ולשלום.תתחדש.
שיחמם ויקרר במידה הנכונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.