מוקדם מהרגיל מזמינה אותכם לשולחן
העניין הוא שאני נוסעת לקורס , בעקבות העבודה החדשה שלי
לא בטוחה אם אני חוששת יותר מהקורס או מעצם העובדה שהאיש שלי יישאר לבד עם 4 ילדים .
כישורי הקולינריה שלו מסתכמים במריחת חומוס על פיתה .
אז או כשאני אחזור אני אמצא ילדים שלא מוכנים לאכול חומוס יותר
או ערימת דפים של טייק אווי .
לפני שאני מכניסה את עצמי למטבח להכין ערימות של שניצלים , קציצות ולזניה שרק צריך להכניס לתנור
אני רוצה לתת לכם מתכון למניפות חצילים משגעות שהכנתי בשבוע שעבר :
חצילים אצילים.
ממולאים בבשר טחון עם בצל, גזר, תפוחי אדמה ושמיר.
מעל שמן זית משובח ושום.
ללא רוטב לבקשת הילדים.
שני חצילים יפים חתוכים כמו מניפה.
למילוי : 400 גרם בקר טחון
בצל גדול מגורד בפומפיה דקה
גזר אחר גדול ותפוח אדמה גדול מגורדים אך הם , ביצה, חצי כוס פירורי לחם, מעט שמיר קצוץ ( אפשר ירק אחר ) תיבול מלח, פלפל גרוס, מעט חוואי'ג, מעט פפריקה חריפה.ללוש את הבצק ולמלא במרווחים של פרוסות החציל. אם נשאר בשר להכין קציצות קטנות.
מעל שמתי שמן זית ושום. ( אני כותשת שום ומכניסה לתוך בקבוק שמן הזית )
לתנור 180 מעלות עד שמשחים.
מעל לשפוך טחינה חמה או קרה בעת ההגשה.
לא הצלחתי להעלות תמונה , המתכון עם תמונות יופיע בבלוג
http://mum4four.com/?p=2526
חוזרת ב27 לאוגוסט .
תמשיכו לשתף אותנו במה שקורה אצלכם .
דורית
העניין הוא שאני נוסעת לקורס , בעקבות העבודה החדשה שלי
לא בטוחה אם אני חוששת יותר מהקורס או מעצם העובדה שהאיש שלי יישאר לבד עם 4 ילדים .
כישורי הקולינריה שלו מסתכמים במריחת חומוס על פיתה .
אז או כשאני אחזור אני אמצא ילדים שלא מוכנים לאכול חומוס יותר
או ערימת דפים של טייק אווי .
לפני שאני מכניסה את עצמי למטבח להכין ערימות של שניצלים , קציצות ולזניה שרק צריך להכניס לתנור
אני רוצה לתת לכם מתכון למניפות חצילים משגעות שהכנתי בשבוע שעבר :
חצילים אצילים.
ממולאים בבשר טחון עם בצל, גזר, תפוחי אדמה ושמיר.
מעל שמן זית משובח ושום.
ללא רוטב לבקשת הילדים.
שני חצילים יפים חתוכים כמו מניפה.
למילוי : 400 גרם בקר טחון
בצל גדול מגורד בפומפיה דקה
גזר אחר גדול ותפוח אדמה גדול מגורדים אך הם , ביצה, חצי כוס פירורי לחם, מעט שמיר קצוץ ( אפשר ירק אחר ) תיבול מלח, פלפל גרוס, מעט חוואי'ג, מעט פפריקה חריפה.ללוש את הבצק ולמלא במרווחים של פרוסות החציל. אם נשאר בשר להכין קציצות קטנות.
מעל שמתי שמן זית ושום. ( אני כותשת שום ומכניסה לתוך בקבוק שמן הזית )
לתנור 180 מעלות עד שמשחים.
מעל לשפוך טחינה חמה או קרה בעת ההגשה.
לא הצלחתי להעלות תמונה , המתכון עם תמונות יופיע בבלוג
http://mum4four.com/?p=2526
חוזרת ב27 לאוגוסט .
תמשיכו לשתף אותנו במה שקורה אצלכם .
דורית