מוקדמות נשים

cubano1

New member
קבוצה I

גרישינה ופאסקה מרומניה
רובי הארולד וגבי ג'ופ מבריטניה
מננגיני וקמפנה מאיטליה
אקיול, הגרמניה הצעירה

בינתיים ההפתעה הגדולה היא גרישינה במקבילים - היתה מועמדת למדלית הזהב - וכנראה שלא תעפיל לגמר עם 13.556. דווקא פאסקה שמתמחה בקפיצות ובקרקע יכולה להתברג לגמר עם 14.1

אמא לה3

New member
נכון לעכשיו...אחרי שלושה סבבים

All-Around (Top 8)
1. Grishina RUS 56.065
2. Harrold GBR 54.799
3. Meneghini ITA 54.782
4. Campana ITA 54.299
5. Akyol GER 50.499
6. Kysla UKR 50.432
7. Leinonen FIN 50.198
8. Diveky HUN 49.266

cubano1

New member
זה אחרי ארבעה סבבים :)

למעשה - נגמרה הקבוצה הראשונה - קבוצה חלשה למדי

גרישינה פישלה במקבילים, התרגיל החזק שלה וגם בקורה היא לא הבריקה... אבל כרגע ראשונה בקרקע

בקפיצות ראינו איכות מפאסקה - קפצה יורצ'נקו דאבל ולא אמנאר - וטוב שכך... אין שום סיבה לקחת סיכון - היא תשייט לגמר בקלות.
אין לנו אינדיקציה לגבי אופיר - היתה רק עוד קופצת אחת מאיסלנד עם ממוצע 13.25. אופיר בטוח תצטרך לעבור את זה - ורצוי להתקרב יותר לכיוון ה 14 בשביל להבטיח מקום בגמר.

שתי האיטלקיות מובילות בקורה - אבל לא עם ציון גבוה מדי - טיפה מעל 14. אחריהם ג'ופ (שאולי נפצעה אחר כך?) עם 13.566, והארולד עם 13.433

במקבילים הפתיעה מתעמלת גרמנה לא מוכרת בשם שדר עם ציון יפה מאד של 14.7 (מתחרה מקומית לאליזבת זייץ?), ואחריה רובי הארולד עם התרגיל המיוחד שלה שקיבל ציון ביצוע נמוך מאד 7.833 וסך של 14.133. שלישית פאסקה הרוסיה, שלא מוכרת בעבודת המקבילים שלה ואחריהן קמפאנה וג'ופ, עם 14.066 ו 13.933, שנקווה שידחקו מהגמר על ידי תרגילים מוצלחים ויפים יותר

בקרקע גרישינה ליגה מעל כולן, עם 14.266, ואחריה במקום השני רובי הארולד עם 13.4

cubano1

New member
מקווה שהתרגיל היום היה טוב יותר

היא מקשיתה את הגב שוב ושוב
לא הייתי מצפה שתרגיל כזה יקבל ציון כה גבוה

cubano1

New member
קבוצה II - אחלה קפיצות לאופיר!!

מקום II כרגע - אבל יש עוד הרבה קופצות - ציונים של 8.966 על שתי הקפיצות - אי אפשר לבקש הרבה יותר מזה - נקווה שזה יספיק לגמר - אני אופטימי!

cubano1

New member
יורדאקה ובולימאר לוקחות בסערה את הקרקע

מקום I ו 3 לעת עתה
וכנראה שזה כבר יספיק לגמר

podko

New member
ב All Around Gymnastics News כתבו

Excellent vaults from Nezer who moves into 2nd 14.216 avg

לדעתי זה הציון הגבוה ביותר שאופיר הגיעה אליו, באמת אי אפשר היה לבקש יותר

מעניין איזה קפיצות ביצעה

cubano1

New member
הקפיצטות שהיא מבצעת

צוקהארה בורג וחצי בקירוס
וקפיצת ידיים עם סלטה עם בורג - שזאת היתה הקפיצה השניה של ולריה - רק בגוף ישר (או יותר קיפול)

podko

New member
קפצה ק.ידיים בורג קירוס וצוקהרה בורג גוף ישר

כך לדעתי לפי הציונים 5.3 ו 5.2

cubano1

New member
אני חושב ש

צוקהארה בורג גוף ישר וצוקהארה בורג וחצי קירוס הן אותו ציון D
בכל אופן - בקוטבוס זה מה שאופיר ביצעה (קסמאצו עם עוד חצי בורג)
נראה בגמר, אלא אם כן יצוץ משהו אחרי

podko

New member
צוקהרה בורג וחצי קירוס - 4.9

אופיר לא תמיד מסיימת בורג וחצי וגם מצב הגוף שלה (קירוס או גוף ישר) נתון הרבה פעמים להחלטת השופטות כי אינו מדויק.
בקוטבוס החשיבו לה צוקהרה בורג בקירוס - 4.6
אם זה היה קורה היום היא לא הייתה בגמר..

Mrpops

New member
הישג מרשים!

אני חושב שמדובר ביהשג מרשים ביותר למתעמלת הזאת והבטחה גדולה להמשך..לפחות בתחום הקפיצות נשים. נקווה מאוד שיספיק לגמר!

cubano1

New member
ויש לה עוד קרקע

אין לי מושג למה היא מסוגלת שם - היא לא התחרתה השנה באירופה בקרקע

בקפיצות - אני אופטימי שהיא בתוך השמיניה

cubano1

New member
איטליה שולטת בקורה בינתיים

כרגע מחזיקות במקומות 1-4
פרליטו, מננגיני, קמפאנה ופרארי. רק שתיים יכולות לעלות ולא ברור איך יחליטו בין מננגיני וקמפאנה - הן בתיקו מוחלט - גם ציון הD וגם ציון ה E זהים....
פרארי המאוכזבת לא תהיה בגמר הזה

cubano1

New member
בולימאר ויורדאקה בראש!

על אף תרגילי מקבילים גרועים - פחות מ 13 נקודות, הן היו חזקות על שאר המכשירים ומובילות את התחרות די בקלות.
הן בוודאות יעפילו לגמר הקרקע והקורה, יורדאקה גם תהיה בגמר הקפיצות, ושתיהן בגמר הקרב רב.
רומניה כבר פעם שניה מגיע בכושר שיא לאליפות אירופה - נקווה שהמומנטום ימשך פה ורק יתעצם עד לאליפות העולם בסתיו - שיהיה מעניין.
אופיר נראית טוב מאד - במקום שלישי בינתיים. עדיין יש עוד כמה קופצות מוכשרות בקבוצה האחרונה - אבל היא עשתה את מיטב יכולתה, ובין אם זה יספיק לגמר (לדעתי כן) או לא - היא הרשמיה אותנו וגם את הבלוגרים שראו אותה.
נחזיק אצבעות!

עוד מעט מוסטפינה ואפאנסייבה

למעלה