לאחר שתי קבוצות מתוך ארבע
ויוה שוויץ!
אמנם כל התותחים הגדולים בקבוצה האחרונה (בריטניה, רומניה, רוסיה, איטליה, גרמניה וצרפת), אבל השוויצריות הרשימו, ומסוגלות להשתחל לשישיה הראשונה
שטיינגרובר כבר לא מתמחת קפיצות - היא הובילה את הקבוצה עם 57.765 בקרב רב!! ציון כזה שווה עשיריה ראשונה באליפות העולם
היא צפויה להיות גם בגמר הקרקע (ראשונה כרגע עם 14.566) ואולי גם בגמר הקורה (ראשונה כרגע עם 14.133). במקבילים היא שניה כרגע עם 13.933.
אחרי הסך של שטיינגרובר, פתאום ה 54.432 של אילריה קייסלין נראה בינוני - אבל זה סך יפה מאד, מקום שלישי כרגע, ושווה בקלות מקום בגמר הקרב רב, במיוחד כשמדובר במתעמלת צעירה ובעלת פחות נסיון משטיינגרובר.
עוד במרשימות - במקום השני כרגע יונה אדלרטג משוודיה עם 54.507, שמובילה את התחרות נכון לשלב זה במקבילים.
ומעניין לציין גם את אנה פאבלובה, אמנם סך לא גבוה של 52.865, ורחוק מאד מהיכולות של פעם, אך עדיין יפה לראות אותה פעילה, עם קפיצות יפות, ולבטח מקום בגמר הקפיצות.
עוד נקודה מעניינת - וסיליקי מילושי שהיתה אמורה להתחרות בשורות נבחרת יוון לא התחרתה בסוף - אני מניח שהיא נפצעה ממש לפני התחרות, שכן היא היתה רשומה ב start list